Първоначално изпратено от ВУЙЧО
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеСамо стой и гледай
Предвид конструкцията на движението вече и тези къси ми се струват рискови ,
но все пак ще опитам , имат си стоп , квото стане .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Learn how to win in FX :) Разгледай мнениеУйче, 1.40 е много високо и нема стигане.
Предвид конструкцията на движението вече и тези къси ми се струват рискови ,
но все пак ще опитам , имат си стоп , квото стане .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеПоследен опит за късо от 1.3670 SL:1.3750 TP 1.3500
Ако не се развие тази мини корекция до следващия петък , обръщам платната
и с двоен обем за 1.4000 , което ми изглежда все по сигурно .
Не е препоръка !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениети го разцепи до пип май, а? продадох аз малко от 1.3660.. притеснява ме стопът, че по моята идея трябва да е на 1.3750, но заради това продадох много по-малко от обикновеноSome people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениети го разцепи до пип май, а? продадох аз малко от 1.3660.. притеснява ме стопът, че по моята идея трябва да е на 1.3750, но заради това продадох много по-малко от обикновеноKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеаз ако знаех предполагам, че до пейролите утре 1.3660 би трябвало да издържи и по-скоро виждам слизане дотогава, а зоната 1.3530 я виждам като съпорт, който пак не вярвам да бием до утре... по-скоро бих играл този рейндж до утреSome people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
Коментар