търгуваме
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеДобре, че каза дълга ето сега един вход със сто процента акаунт, къса евро долар от 3780 спопче на 3855. Към средата на януари ще погледна какви сте ги надробили. Сега гася платформата и се отдавам на банкети, коледни и новогодишни празници.. Весело посрещане на празниците.
Коментар
-
Добре, че каза дълга ето сега един вход със сто процента акаунт, къса евро долар от 3780 спопче на 3855. Към средата на януари ще погледна какви сте ги надробили. Сега гася платформата и се отдавам на банкети, коледни и новогодишни празници.. Весело посрещане на празниците.Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнениеПоради защото.Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеНаписал си го, а не си го казал
И все пак - защо да го прави (защо трябва да ходи там, където си пресякъл две линии)?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнениеКазах че мисля а не ,че ще стане.Пипето ми вижда по-наблизо подкрепа а на предната графика съпротива.
И все пак - защо да го прави (защо трябва да ходи там, където си пресякъл две линии)?Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнениеМисля ,че първо ще отиде до пресечната точка на червените линии.Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеВ другия форум съм писал някакви огромни постове, потърси ги през профила ми.
Най-грубо ще се затварят други активи и ще се преточват пари към капитал под формата на евраци. Това си е евротърсене.
Не ти ли прави впечатление как излиза супер безработица в САЩ, с 0.2% по-добра от прогнозта, не е било от не знам кога, пазара 50 точки надолу, 100 нагоре, излизат кофти данни от Германия пазара 3 точки надолу 20 нагоре.
Драги каза, че Литрото няма да помогне, има договорка, че всяка банка трябва сама да се оправи, после правителствата ще и помагат и под тази форма ще се влезе в новия Европейски Банков Надзор. Но банките могат да бъдат дофинансирани само от правителства, не и от ецб.
Коментар
Коментар