IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• търгуваме
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Дека сте бре
      Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• GBP/JPY май му дойде времето за 170 вход 168.1
        Last edited by c1tss; 11.12.2013, 10:47.
        Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• дълга с цел 1.38 и къса цел от там 1.37

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
            Добре, че каза дълга ето сега един вход със сто процента акаунт, къса евро долар от 3780 спопче на 3855. Към средата на януари ще погледна какви сте ги надробили. Сега гася платформата и се отдавам на банкети, коледни и новогодишни празници.. Весело посрещане на празниците.
            леле ти така ли ги играеш на годишна графика.ще има реиндж 1.33-1.38.така че се не знае де ще е средата на януари.

Коментар

• Добре, че каза дълга ето сега един вход със сто процента акаунт, къса евро долар от 3780 спопче на 3855. Към средата на януари ще погледна какви сте ги надробили. Сега гася платформата и се отдавам на банкети, коледни и новогодишни празници.. Весело посрещане на празниците.
              Който ме слуша фалира.

Коментар

• така събуждам се и гледам сме се покачили след понижение до 1.3739 и след това до 1.3794.разликата е 55 пипа и от 1.3628 добавяме 55 и получаваме 1.3683.е това ниво идва сега

Коментар

• Първоначално изпратено от Sharper Разгледай мнение
                  Поради защото.
                  Доста смислено...
                  Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                    Написал си го, а не си го казал

И все пак - защо да го прави (защо трябва да ходи там, където си пресякъл две линии)?
                    Поради защото.

Коментар

Казах че мисля а не ,че ще стане.Пипето ми вижда по-наблизо подкрепа а на предната графика съпротива.
                      Написал си го, а не си го казал

И все пак - защо да го прави (защо трябва да ходи там, където си пресякъл две линии)?

Коментар

• Казах че мисля а не ,че ще стане.Пипето ми вижда по-наблизо подкрепа а на предната графика съпротива.

Коментар

Мисля ,че първо ще отиде до пресечната точка на червените линии.
                          И защо да го прави?

Коментар

• Мисля ,че първо ще отиде до пресечната точка на червените линии.

Коментар

• как ви се вижда спад при евро долар сега днес до 1.3628 в точност но може и плюс минус 10 пипа

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
                                В другия форум съм писал някакви огромни постове, потърси ги през профила ми.

Най-грубо ще се затварят други активи и ще се преточват пари към капитал под формата на евраци. Това си е евротърсене.
                                Не ти ли прави впечатление как излиза супер безработица в САЩ, с 0.2% по-добра от прогнозта, не е било от не знам кога, пазара 50 точки надолу, 100 нагоре, излизат кофти данни от Германия пазара 3 точки надолу 20 нагоре.
                                Драги каза, че Литрото няма да помогне, има договорка, че всяка банка трябва сама да се оправи, после правителствата ще и помагат и под тази форма ще се влезе в новия Европейски Банков Надзор. Но банките могат да бъдат дофинансирани само от правителства, не и от ецб.
                                Сега като се замисля, ... този скуиз може наистина да е заради банките. Последния СОТ репорт (от миналата седмица) показва дълга позиция в евро от 10К. Преди около 1,5 месеца когато бяхме пак по тези нива дългата позиция бе от около 90К. Това как може да се интерпретира - след голямото закриване на позиции - спада от 1.383 - банките купуват евро да попълват резерви, спекулантите обаче чакат процеса да завърши, не откриват нови дълги (10К срещу 90К) и се готвят за скъсяване

Коментар

Working...
                                X