If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мда... заредих заставам на 102.45 и ги чакам... да дойдат повече... могат да викнат и жълтурите ако искат стопове 102.20 някъде и там следва бързо прегрупиране на 101.50, където мисля за озверея и лично да се са саморазправя с някоя и друга голяма мечка
Той Марандичът като ви писа нивата ви даваше и тайминг. Днес, тази седмица и т.н.
Да пишеш след 200 години подобна нелепост, че си денсил срещу мен е меко казано смешно. Кат' оня паляк Фрешов - аз пиша тази седмица ще видим нива 165, той ми вклюва, че вече нивото било 162. Ми, браус - баси "открието" да'е ...
Ма, успех!
П.П. Питайте си хейтърчетата ся за числа - да ви ги дават те. Марандичът е пасс вече и само ще се хили, че било най-лесно.
marandi, дай някоя прогноза да знаем какво да играем
Той Марандичът като ви писа нивата ви даваше и тайминг. Днес, тази седмица и т.н.
Да пишеш след 200 години подобна нелепост, че си денсил срещу мен е меко казано смешно. Кат' оня паляк Фрешов - аз пиша тази седмица ще видим нива 165, той ми вклюва, че вече нивото било 162. Ми, браус - баси "открието" да'е ...
Ма, успех!
П.П. Питайте си хейтърчетата ся за числа - да ви ги дават те. Марандичът е пасс вече и само ще се хили, че било най-лесно.
стига сръдни,помагай ако можеш!
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
gbp/jpy имам една дълга от игра срещу марандича стоп на 0 на 167.06 и е доста добре там си мисля... дълги най-рано от 167.40 някъде си мисля и пак ми се струват рискови, но може и да издържи... даже си мисля на 167.40 да купя и да удвоя позицията и стоп на 0 на общата позиция
Ма, успех!
gbp/jpy имам една дълга от игра срещу марандича стоп на 0 на 167.06 и е доста добре там си мисля... дълги най-рано от 167.40 някъде си мисля и пак ми се струват рискови, но може и да издържи... даже си мисля на 167.40 да купя и да удвоя позицията и стоп на 0 на общата позиция
Коментар