залагам едно трапче в паунд/йена купува 167.46 и стоп на общата на 167.26... ако мине
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениещом е на + си е + сега ако падне долар/йена какво хубаво сетъпче може да ми задейства за нагоре... ама не му се иска майSome people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениее какво си се изложил доколкото разбирам играеш дълга паунд/йена от 168.10 за 170.. или се бъркам?Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениемм така го виждах ама нещо се изложих този пътKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТой Марандичът като ви писа нивата ви даваше и тайминг. Днес, тази седмица и т.н.
Да пишеш след 200 години подобна нелепост, че си денсил срещу мен е меко казано смешно. Кат' оня паляк Фрешов - аз пиша тази седмица ще видим нива 165, той ми вклюва, че вече нивото било 162. Ми, браус - баси "открието" да'е ...
Ма, успех!
П.П. Питайте си хейтърчетата ся за числа - да ви ги дават те. Марандичът е пасс вече и само ще се хили, че било най-лесно.Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениемного неща може ти последния път до пип го уцели.. сега така ли го виждаш?Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеммм не трябва ли първо да удари 166.4 и после да летиKeep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТой Марандичът като ви писа нивата ви даваше и тайминг. Днес, тази седмица и т.н.
Да пишеш след 200 години подобна нелепост, че си денсил срещу мен е меко казано смешно. Кат' оня паляк Фрешов - аз пиша тази седмица ще видим нива 165, той ми вклюва, че вече нивото било 162. Ми, браус - баси "открието" да'е ...
Ма, успех!
П.П. Питайте си хейтърчетата ся за числа - да ви ги дават те. Марандичът е пасс вече и само ще се хили, че било най-лесно.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениеgbp/jpy имам една дълга от игра срещу марандича стоп на 0 на 167.06 и е доста добре там си мисля... дълги най-рано от 167.40 някъде си мисля и пак ми се струват рискови, но може и да издържи... даже си мисля на 167.40 да купя и да удвоя позицията и стоп на 0 на общата позиция
Ма, успех!
П.П. Питайте си хейтърчетата ся за числа - да ви ги дават те. Марандичът е пасс вече и само ще се хили, че било най-лесно.Last edited by marandi; 11.12.2013, 16:06.
Коментар
-
gbp/jpy имам една дълга от игра срещу марандича стоп на 0 на 167.06 и е доста добре там си мисля... дълги най-рано от 167.40 някъде си мисля и пак ми се струват рискови, но може и да издържи... даже си мисля на 167.40 да купя и да удвоя позицията и стоп на 0 на общата позицияKeep going ...
Коментар
Коментар