Първоначално изпратено от TeholBedict
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеи така по план плавно си продължаваме нагоре.очаквам скоро да сме и над 1.3840
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение29.10.2013, 19:44
Да ТАТОвото Заранта кат стана ТАТо виде мечето поглъщане на дейли и веднагически пусна една къса от 3777 .Стопу е на 3838 Таргето - много далеко Хаирлия да е
----------------------------------------------------------
Ако туй имаш в предвид ТАТОвото ....позицията стои отворена все още и стопа си стои на 3838
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеТАТО ти миналия път като скъси от тука какъв % от поръчката затвори като тръгна надолу
Да ТАТОвото Заранта кат стана ТАТо виде мечето поглъщане на дейли и веднагически пусна една къса от 3777 .Стопу е на 3838 Таргето - много далеко Хаирлия да е
----------------------------------------------------------
Ако туй имаш в предвид ТАТОвото ....позицията стои отворена все още и стопа си стои на 3838Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от шапка невидимка Разгледай мнениеТато йе пИрфектен както винаги
пп.айде да не се обиждамеLast edited by ТАТО; 11.12.2013, 23:17.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Learn how to win in FX :) Разгледай мнениеЗатвори си позицията ,че много рискуваш.Не си причинявай болка преди коледаТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеДа ви е честито голямото изсипване таз вечер което предстои ...... и после ТАТО да почерпите ....... може и виртуално стопът требе да е 3838Last edited by Learn how to win in FX :); 11.12.2013, 22:17.
Коментар
Коментар