До 1,15 да го докараме, пък после ще му мислим
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Jorkata Разгледай мнениеКво ще става с еврото след изцепките в КАталуния? Идеи?
Всичко е ала бала с новините и мижи да те лажемТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
Стига се хвали Пухче........ да не вземе да чуе дявола ТАТОвото ))))
айде профитна
понякога ден година храни
веч мога да си почина подобаващо
Коментар
-
Стига се хвали Пухче........ да не вземе да чуе дявола ТАТОвото ))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пухче$ Разгледай мнениеСпите ли бре или веете байрякот по случай празника? Гледам темата умрела у форумот отвсекъде
Дано сте фанали изсипването при канадеца
аз доволно с къси при нздкад, аудкад и усдкадТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
При кроса GBP/CAD стопа в момента е разположен на 1.6170, когато цената премине под 1.60'оо, новият стоп се премества на 1.60900.
Индикатора RSI(14) в момента обработва зоната на агрегатно равновесие между купувачи и продавачи в и около 50 на 1часова графика, което ще се счита за потвърдено след спад под предния минимум(1.6000).
- 1 like
Коментар
-
На този коментар ТАТОвото ората казуват .........АЛА-БАЛА))
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Нещата започнаха да се изясняват http://www.investor.bg/novini/130/a/...o-evro-245032/Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stazis Разгледай мнениеДа, Форексбой, като зоната в която ще излезе от рейнджовата фаза е не 1.1911, а вече е 1.1850.
Т.е то вече има критично значение за изнервящата широка консолидация, която би била поне от дневна йерархия(RSI e близо до 50), след като през последните сесии еврото преодоля суингово 1.1680 до 1.1661.
Ами рейнджовите фази са си по трудни за отиграване, по принцип.
Дългосрочните и средносрочните трейдъри около 1.1850 до 1.1911 ще се облизват да пускат дългите по посока 1.20(сентимента)
Коментар
-
Да, Форексбой, като зоната в която ще излезе от рейнджовата фаза е не 1.1911, а вече е 1.1850.
Т.е то вече има критично значение за изнервящата широка консолидация, която би била поне от дневна йерархия(RSI e близо до 50), след като през последните сесии еврото преодоля суингово 1.1680 до 1.1661.
Ами рейнджовите фази са си по трудни за отиграване, по принцип.
Дългосрочните и средносрочните трейдъри около 1.1850 до 1.1911 ще се облизват да пускат дългите по посока 1.20(сентимента)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stazis Разгледай мнениене бързай де, дай да падне под 1.1680
На демото имам една къса в GBR/CAD търговията е по 4 часова графика.
Стоп 1.6570; лимит 1.5760(за таргета от седмична йерархия разположен в 1.5722), влязох при пробива на приключилата корекция под1.6465(т.е вход около 1.6460).времевия хоризонт е интраседмичен(7-10 дни до целта, ако всичко е наред с тренда).Сега е важен и пробива под 1.6200 за голямата цел в 1.5722
А този крос на кабела е за търсачи на силни усещания.
Коментар
Коментар