Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Погледни месечната графика и ще разбереш. Докато получиш сигнал за затваряне, повече от половината печалба от втората позиция ще се е изпарила.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
Аз вече съм с два дълги входа- 1,08 и 1,18, и честно казано за момента не виждам никаква причина да ги затварям.
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Скоро ще тръгне на там, просто трябва еврото срещу хиената да падне под 131 и купонът започва.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеДо 1,15 да го докараме, пък после ще му мислим
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеДа докараме темата ''Валутна търговия - FOREX'' малко по нагоре че някои ора бъркат двете теми ..
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Да докараме темата ''Валутна търговия - FOREX'' малко по нагоре че някои ора бъркат двете теми .
И така моля ви НЕ пишете в темата ''Валутна търговия - FOREX -Технически анализ''
ако смятате САМО да коментирате нещо относно Валутната търговия без да е свързано с (ТА) Техническия анализ.
И за тези които се интересуват ,практикуват и търгуват с помоща на Техническия анализ и постват графики с анализи
въз основа на ТА - това е правилната тема за вас - ''Валутна търговия - FOREX -Технически анализ''.
Нека сме на ясно
Благодаря на всички съфорумци предварително .Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИзчакай поне Драгойчев да си каже лафовете...Според мен, много вероятно е да ти вземе стопа още другата седмица след фед - дано бъркам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
Хубавото е, че могат да се правят пари и от грешни прогнози.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
Хубавото е, че могат да се правят пари и от грешни прогнози.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнениеДнес е ден на големият кеч наречен НФП. До 15.29 ч. купуваме слуха, че ще излязат добри данни, а след 15.30 продаваме факта.
Успех!
Коментар
Коментар