If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Турбалане вземи се научи ане да руптаеш... Поздрави за готония ден на вскички газари
и още нещо за ученето-интересно е, че например в Англия има Форекс брокери които са регистрирани по закона за хазарта и предлагат услугата "spread betting". Т.е. закона в Англия признава, че трейдинга е хазарт. Единствената разлика на "spread betting" с нормалния трейдинг е, че клиентите не дължат данък върху спечеленото, защото е така според закона за хазарта там. Та определено има далавера да си "UK resident" си мисля (Услугата е налична само за местни лица).
За мене лично Форекса е хазарт който ти дава най-много шансове за успех, но пак е шанс, ако някой след пет, или десет години трейдване може да се похвали с доходност над основната лихва, тогава може да е новия ГАН, но едва ли има такъв тук..все пак успех
Някой да знае какво е станало ? В 8:03 преди 10 минути -полудяха индекси нагоре еврак$ нагоре, и другите двойки също се разшаваха точно тагаз ....да не е интервенция на ШНБ ?
на седмична излиза 1.42 с копейки , според мен
волата е ниска , 5-6 бара , незнам , как се вика за някакъв съпорт за долара ?
незнам но от време оно / след -дот ком кризата де / си е логиката :
силен дойляр - криза
слЯбб дойляр - зарибяване на мат'ряла
то пак едно и също ама позиционирането не е същото ?!
успех Тато
и на тебя
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
съмнява ме ....туй 1,4000 кат гледам дейли график веке става половин година от октомври .... не мож го взе
на седмична излиза 1.42 с копейки , според мен
волата е ниска , 5-6 бара , незнам , как се вика за някакъв съпорт за долара ?
незнам но от време оно / след -дот ком кризата де / си е логиката :
силен дойляр - криза
слЯбб дойляр - зарибяване на мат'ряла
то пак едно и също ама позиционирането не е същото ?!
успех Тато
Някой да знае какво е станало ? В 8:03 преди 10 минути -полудяха индекси нагоре еврак$ нагоре, и другите двойки също се разшаваха точно тагаз ....да не е интервенция на ШНБ ?
Коментар