Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе мога да се светна и аз още ко става?
Май ще набиват на матрьошките еФтин долар и петрол - да ги разковат от всякъде.
Още се пуля и аз ко ста'аа - май съм отбора на цацата с тая Украйна. Преди т'ва бях секси - ся се пощя още.
Хъ-хъ-хъ ...
Много се бяха заблеяли европейците последните години. Фиксирани във спасяване на банки и сие и спряха да поръчват въоръжение.
Впк-то с помоща на путлеров разръчка малко мравуняка и сега кат завалят едни оръжейни поръчки следващите години.
И промишлеността доволна от супер профита и народа ще спи спокойно, щото нов танк го брани. . Пък и путлеров доволен, щото редките метали от Русия ще дойдат, че авганистанските са си запазени за САЩ.
Нищо, че вместо за образувание и медицина ще се дава за пушки и бомби, важно е данъкоплатеца да е хепи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениеПоловината свят ще им го върне с евтин долар и петрол мисля аз ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеМараба, Марандич, върят ли процентите? Нагоре?
Марандич, ко ще праим с тоя Крим, бре, ще ни набият голям прецендент на половината свят.
Коментар
-
Мъъъъъ .... бухайте смело кат бая ви Пешо (Караиванов) - евро/долар 2.00
Кво толкова ви е страх .... почти сигурно ще стане,преди да се сгъбяса ЕЗ
Ще захапвам пак форекса,че следват 3 месеца жътва .Да вземем нещичко за предстоящото лято(сезонът на скуката във валутната търговия)
УспехСтрахът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеМараба, Марандич, върят ли процентите? Нагоре?
Марандич, ко ще праим с тоя Крим, бре, ще ни набият голям прецендент на половината свят.
Май ще набиват на матрьошките еФтин долар и петрол - да ги разковат от всякъде.
Още се пуля и аз ко ста'аа - май съм отбора на цацата с тая Украйна. Преди т'ва бях секси - ся се пощя още.
Хъ-хъ-хъ ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениедоволно
Днеска, днеска ...?
Коментар
Коментар