IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• weekly high 1,38196 от ТАТО да го знаете ,..........трудно се превзема задължително ке има дълбока корекция инак ТАТО е на ракетата веке
    пп. 09.4.2014 21:00:00 Протокол от срещата на комисията за парична политика на ФЕД Това ке ускори ракетата тумороу
    Last edited by ТАТО; 09.04.2014, 00:39.
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Еврото!!!
      Ако може да се вярва на Болинджъра на месечна графика ние сме в горния край на канала. Предпоследната фигура ни намеква, че сме за надолу!

П.П. Поставил съм ордер купува на 3830!
      Ако тръгне на долу ще поставя и в зоната 3667.

Има вариант търговията да върви в този канал, но само за няколко седмици и после избушва нанаякъде!
      chef

Коментар

• Айде да ДАМ аз една прогноза за Еврото!
        Може ли?

Пробие ли 1.3829 зоната приготвяйте ракетите! Там има много силна съпротива на месечна графика. Ако прекарате права през най-високите точки от 01.07.2008 г и 01.05.2011 г.
        Погледнете сега дневната графика - вижте колко сме близо до 1.3829!

От друга страна ако върне надолу към 1.3667 и пробие надолу, което е по-вероятно (вижте графиката), тръгваме за надолу.

http://dox.bg/files/dw?a=a8a6b66fa7
        Last edited by cheff; 08.04.2014, 22:45.
        chef

Коментар

• прогнозата в реално време на един фалирал трейдър.

от 4un4o » 07 Апр 2014, 08:17

4un4o написа:
          08:34. Вероятността за война между Китай и Япония става все по-голяма и Китай е принуден да се защитава, заяви китайски генерал

08:39. Русия започва нови военни учения в близост до западната граница

08:37. НАТО започва военни учения в Латвия, Литва и Естония

08:45. Мак Доналдс затвори заведенията си в Симферопол, Ялта и Севастопол

08:49. Компаниите за експресна търговия FedEx, DHL и TNT прекратиха доставката на стоки за физически лица в Русия. Компанията UPS продължава да приема поръчки, но с увеличен срок на доставка. През 2012 г. руските граждани направиха 107 млн. покупки през интернет съобщава Итар Тас
          Нещата вместо да се влошават стават все по-трагични.
          Нещо ще става, щом Хамерикенските фирми си заминават от Русия.Няма да се размине без кютек май-май.
          много внимавайте с йената. всеки конфликт може да направи черта от няколко фигури в тази валута.убежище, както и швейцареца.
          Боба пак позна . йената навъртя 1.5 фигури надоле!

http://forexforum.bg/viewtopic.php?f...&sk=a&start=20

Коментар

• Общото ми усещане е такова - не подскачай ! При тебе АЗ е на пиедестал . Преброй колко пъти в пост говориш за себе си. Малко досажда.
            А 10 поста имаш в последните 2 страници !
            Това не е за тази тема , та спирам да спамя .

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
              Маранди ,
              според мен , хората дето се занимават сериозно с форекс и финанси като цяло , имат малко по-високо мнение за себе си . И за тях всяко надменно или пренебрежително отношение им засяга егото малко или много.
              Та молбата ми е малко да понамалиш менторския тон поне в тая тема.
              Това е съвсем приятелски съвет. Без заобиколки.
              Само за протокола - и аз имам една ламя в къщи , но проблема е че е трудноподвижен. И може би заради това понякога съм по-рязък от нормалното.
              И какъв ми е "менторския" тон - като имам не повече от 10 поста от 5 месеца в тази тема? ( форекс )

Казах ви нива паунд/цолар.

Спрях едно момче да не влиза в Канадец/долар, щот' искаше още в 1.055-1.0600 да влиза на селл.

И повече не съм писал от няколко месеца?

Кого менторствах да'е ...? ( подскажи ми ) - че е много лесно да цепите епитети за Добър ден ( като не съм се обаждал ) - хъ-хъ-хъ ...

П.П. Съчувствам за родител - знам какво е. Ще се справиш!!
              Last edited by marandi; 08.04.2014, 20:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                ......Ся ще те оставя да ограмотиш тълпата какво следва при паунд/цолар ....
                Маранди ,
                според мен , хората дето се занимават сериозно с форекс и финанси като цяло , имат малко по-високо мнение за себе си . И за тях всяко надменно или пренебрежително отношение им засяга егото малко или много.
                Та молбата ми е малко да понамалиш менторския тон поне в тая тема.
                Това е съвсем приятелски съвет. Без заобиколки.
                Само за протокола - и аз имам една ламя в къщи , но проблема е че е трудноподвижен. И може би заради това понякога съм по-рязък от нормалното.

Коментар

• Радо, колега!!

Ще те помоля да спреш да се еВаваш с Котака - няма какво да делите на форексо - леб има за всички да'е ...

.. П.П. Иначе и аз ще те ебавам - ха, сега си търси в октомври като ви бях дал тия нива с тайминг - до 5-6 месеца, че ще са факт при кабел.

Ма, ми е тъпо - БГ-ейци сте - помагайте си да ви плющя - хъ-хъ-хъ ....

Коментар

Картинка за пояснение . На линия на динамична съпротива сме

http://www.prikachi.com/images/141/7240141O.png
                    Брей,

то един киртик няма за надоле на тая графика, бря

П.П. Тъй, понеже още октомври месец ви шпрехах за нива 1.66-1.67, дет' никой не ги вярваше, че ще се случат и то с тайминг до 5-6 месеца.

Ся ще те оставя да ограмотиш тълпата какво следва при паунд/цолар

Тайминг по твой избор - 3-6-12 месеца ...?

Коментар

Картинка за пояснение . На линия на динамична съпротива сме

Благодаря за пояснението

Достатъчно е над TDI - H4 & H1 и при двете - над 68... Силата идва от силната йена и слабия долар (GBP/JPY, респ. USD/JPY). На второто TDI и на двата таймфрейма е под 32.

Логично е да търся късите. 6730 вече

Успех!
                      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Картинка за пояснение . На линия на динамична съпротива сме

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                          От тук му е време за къси... 6715
                          Тук някъде (1,6735 - 45 ) е временен връх . но само за корекция и разтоварване на индикаторите. След днешните данни очаквам нови върхове.
                          Корекцията може да само по време !! Има и подкрепа от EUR/GBP, , освен фундамента.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            пичове,тоя кабел няма ли да го пуснете да пада вече
                            От тук му е време за къси... 6715
                            Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• обаче миналата година масово в темата го шортехте еврото то се качи сега зехте да го крепите

Коментар

• Конструктивни,и по темата, както винаги,Браво!
                                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Working...
                                X