If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пазаро въобще не обръща Фнимание какво хортува баба жани (затуй я пиша с малка буква ) и вчера и днеска .................... да си хортува ....кат си няма друга работа
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Аз бях за малко преди да качи и през това време гледах този филм но не до края съветвам ви да го гледате уникален е и е превод на руски който и без друго скоро ще е официялен http://m.youtube.com/watch?v=lMjXE1E1Mzo ...а след това влязъх дълъг и сега неутраленнн
Имам 1 селл ( ситен ) само в 1.0787 останал - като през това време го пернах още 2-3 пъти на селл да се правя на ТАТО и да търся "върхове".
П.П. Демек реагирах емоционално и после викам - к'ви глупости правя да търся "върхове" и "дъна" и само т'ва ситното стои - вече 2-3 месеца сякаш - еВа ли го, ама му плащам таксите всяка седмица.
Успех!
И по-малко злоба - на форекс няма да ти изям баничката на детето - напротив - ако аз съм добре - даже ще го нахраня
Хубаво си го спрял да не селва на 06, ама ти защо го шортна на 1.07 вместо да изчакаш 1.13? Хайде стига с тоя алтруизъм, достатъчно си помагал на другите, направи нещо и за себе си.
Имам 1 селл ( ситен ) само в 1.0787 останал - като през това време го пернах още 2-3 пъти на селл да се правя на ТАТО и да търся "върхове".
П.П. Демек реагирах емоционално и после викам - к'ви глупости правя да търся "върхове" и "дъна" и само т'ва ситното стои - вече 2-3 месеца сякаш - еВа ли го, ама му плащам таксите всяка седмица.
Успех!
И по-малко злоба - на форекс няма да ти изям баничката на детето - напротив - ако аз съм добре - даже ще го нахраня
Спрях едно момче да не влиза в Канадец/долар, щот' искаше още в 1.055-1.0600 да влиза на селл.
Хубаво си го спрял да не селва на 06, ама ти защо го шортна на 1.07 вместо да изчакаш 1.13? Хайде стига с тоя алтруизъм, достатъчно си помагал на другите, направи нещо и за себе си.
Коментар