Очертава се 14 пипсов дейли кендъл ......голяма скука таквоз чудо скоро е немало
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТАТО,
ойрото ся прикляка или кляка?Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеГапо голем засега
1,3839 - видях гоLast edited by skorpio; 14.04.2014, 00:42.Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеима ли подводничари ? дано ви стигне кислородаВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеИмам 1 селл ( ситен ) само в 1.0787 останал - като през това време го пернах още 2-3 пъти на селл да се правя на ТАТО и да търся "върхове".
П.П. Демек реагирах емоционално и после викам - к'ви глупости правя да търся "върхове" и "дъна" и само т'ва ситното стои - вече 2-3 месеца сякаш - еВа ли го, ама му плащам таксите всяка седмица.
Успех!
И по-малко злоба - на форекс няма да ти изям баничката на детето - напротив - ако аз съм добре - даже ще го нахраняВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеХубаво си го спрял да не селва на 06, ама ти защо го шортна на 1.07 вместо да изчакаш 1.13? Хайде стига с тоя алтруизъм, достатъчно си помагал на другите, направи нещо и за себе си.
П.П. Демек реагирах емоционално и после викам - к'ви глупости правя да търся "върхове" и "дъна" и само т'ва ситното стои - вече 2-3 месеца сякаш - еВа ли го, ама му плащам таксите всяка седмица.
Успех!
И по-малко злоба - на форекс няма да ти изям баничката на детето - напротив - ако аз съм добре - даже ще го нахраня
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСпрях едно момче да не влиза в Канадец/долар, щот' искаше още в 1.055-1.0600 да влиза на селл.
Коментар
-
Какво излиза сега, че всички търговци, в т.ч и на Форекс, са длъжни да отчитат сделките си според програмата на ЕС - EMIR :
http://www.fsc.bg/KFN-publikuva-aktu...R-news-3740-bg
Коментар
Коментар