IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Очертава се 14 пипсов дейли кендъл ......голяма скука таквоз чудо скоро е немало
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      ТАТО,

ойрото ся прикляка или кляка?
      прикляка или кляка .......важното е да се не насере

Коментар

• ТАТО,

ойрото ся прикляка или кляка?

Коментар

• Пазаро въобще не обръща Фнимание какво хортува баба жани (затуй я пиша с малка буква ) и вчера и днеска .................... да си хортува ....кат си няма друга работа

Коментар

• Прогнозата ми се оправда само на 50%. Корекцията излезе по дълбока.

http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
              Гапо голем засега
              Дай инфо колко е в момента
              1,3839 - видях го
              Last edited by skorpio; 14.04.2014, 00:42.
              Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
              私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Гапо голем засега

Коментар

• Има...има и достатъчно въздух..а на катерачите ще им трябват парашути..следващата седмица най-късно

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    има ли подводничари ? дано ви стигне кислорода
                    Аз бях за малко преди да качи и през това време гледах този филм но не до края съветвам ви да го гледате уникален е и е превод на руски който и без друго скоро ще е официялен http://m.youtube.com/watch?v=lMjXE1E1Mzo ...а след това влязъх дълъг и сега неутраленнн
                    Вся Власть Советам

Коментар

• има ли подводничари ? дано ви стигне кислорода

Коментар

• Готови ли сте бря за безтегловност след 20 минути ?

Коментар

Имам 1 селл ( ситен ) само в 1.0787 останал - като през това време го пернах още 2-3 пъти на селл да се правя на ТАТО и да търся "върхове".

П.П. Демек реагирах емоционално и после викам - к'ви глупости правя да търся "върхове" и "дъна" и само т'ва ситното стои - вече 2-3 месеца сякаш - еВа ли го, ама му плащам таксите всяка седмица.

Успех!

И по-малко злоба - на форекс няма да ти изям баничката на детето - напротив - ако аз съм добре - даже ще го нахраня
                          гладен съммм нахрани ме
                          Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                            Хубаво си го спрял да не селва на 06, ама ти защо го шортна на 1.07 вместо да изчакаш 1.13? Хайде стига с тоя алтруизъм, достатъчно си помагал на другите, направи нещо и за себе си.
                            Имам 1 селл ( ситен ) само в 1.0787 останал - като през това време го пернах още 2-3 пъти на селл да се правя на ТАТО и да търся "върхове".

П.П. Демек реагирах емоционално и после викам - к'ви глупости правя да търся "върхове" и "дъна" и само т'ва ситното стои - вече 2-3 месеца сякаш - еВа ли го, ама му плащам таксите всяка седмица.

Успех!

И по-малко злоба - на форекс няма да ти изям баничката на детето - напротив - ако аз съм добре - даже ще го нахраня

Коментар

Спрях едно момче да не влиза в Канадец/долар, щот' искаше още в 1.055-1.0600 да влиза на селл.
                              Хубаво си го спрял да не селва на 06, ама ти защо го шортна на 1.07 вместо да изчакаш 1.13? Хайде стига с тоя алтруизъм, достатъчно си помагал на другите, направи нещо и за себе си.

Коментар

• Какво излиза сега, че всички търговци, в т.ч и на Форекс, са длъжни да отчитат сделките си според програмата на ЕС - EMIR :

http://www.fsc.bg/KFN-publikuva-aktu...R-news-3740-bg

Коментар

Working...
                                X