Първоначално изпратено от Savana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Savana Разгледай мнениеПреди да гръмнат дериватите в УСА и да започне масовото сваляне на осн. лихви от ЦБ ....
Но, колегата е прав, че може да се ползва като инструмент за бързи врътки за малко пипове.
Те и САЩ щяха да спират стимулите от септември - още си го спомням
SO sue me, казват ингилизко-говорящите, битият - бит еБанална фраза на БГ
Коментар
-
Преди да гръмнат дериватите в УСА и да започне масовото сваляне на осн. лихви от ЦБ - Швейцарец се ползваше за последните 40-50 години с доверие, че има най-близка корелация с цената на златото.
Неслучайно в Унгария и Сърбия изгърмяха най-много ипотечни кредити, с вързана лихва към швейцарски франк.
Това "завързване" към евро е сравнително отскоро и още е трудно да е прецени до кога ще действа като монетарна политика.
Но, колегата е прав, че може да се ползва като инструмент за бързи врътки за малко пипове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеСупер.....,имаш си един служебен STOP LOSS на цена под 1.20.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ona Разгледай мнениеAрбитражите са нож с 2 остриета.Както е казал поета: Some times win, sometimes - liun
А обикновено психиката те подхлъзна да направиш едни бързи и прилични пари и ....
Went the horse into ...„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
За евро/швейцареца не съм станал толкова богат че да го играя . Вземе онези утре да решат(образно казано), че прага трябва да се смъкне на 1.10 и какво правим с дългите тогава ?
За седмицата си мисля за слизане до около 1.3510 при евро/долара , ама да видим как ще почне европейската сесия и се развият нещата утре
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнениехора какво мислите за USD/JPY и за NZD/USD дебна ги от доста време и все ми се изплъзват сега чакам JPY да пробие 102 и да пискам късите. вие какво мислите
USD/JPY - TDI, при H1 е над 68, при H4 наближава 68. По-вероятно е с малка корекция да отиде още нагоре, докато H4 мине 68. Тогава ще е удачно да е се търси спад. Но предвид фундамента е удачно да се търси вход на къси.
Успех!Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНе се знае докога Шв.ЦБ ще поддържа тази политика за ограничаване до 1.20 спрямо евро.
От тази гледна точка си има риск, иначе като момента стратегия е възможно.
А обикновено психиката те подхлъзна да направиш едни бързи и прилични пари и ....
Went the horse into ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от asaaa Разгледай мнениеи мога ли да попитам защо не играете всички при условие че след 10 сделки се удвоява акаунта?10 сделки по 15 пипа при разделен на 10 акаунт каквато и сума да е .всяко движение от 15 пипа дефакто добавя 10 % от сметката.
От тази гледна точка си има риск, иначе като момента стратегия е възможно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от asaaa Разгледай мнениеи мога ли да попитам защо не играете всички при условие че след 10 сделки се удвоява акаунта?10 сделки по 15 пипа при разделен на 10 акаунт каквато и сума да е .всяко движение от 15 пипа дефакто добавя 10 % от сметката.
http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнениенатам сме. А бре ТАТО не думаше ли ти че ще гоним над 1.40
Коментар
Коментар