IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Savana Разгледай мнение
    Преди да гръмнат дериватите в УСА и да започне масовото сваляне на осн. лихви от ЦБ - Швейцарец се ползваше за последните 40-50 години с доверие, че има най-близка корелация с цената на златото.

Неслучайно в Унгария и Сърбия изгърмяха най-много ипотечни кредити, с вързана лихва към швейцарски франк.

Това "завързване" към евро е сравнително отскоро и още е трудно да е прецени до кога ще действа като монетарна политика.

Но, колегата е прав, че може да се ползва като инструмент за бързи врътки за малко пипове.
    мдааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от Savana Разгледай мнение
      Преди да гръмнат дериватите в УСА и да започне масовото сваляне на осн. лихви от ЦБ ....

Но, колегата е прав, че може да се ползва като инструмент за бързи врътки за малко пипове.
      Aз служебен стоп го разбирам, че е налице, ако някой обещае да ми върне парите, ако курсо случайно мине поркай 1.2 Швейцарската банка не ми е обещавала такова
      Те и САЩ щяха да спират стимулите от септември - още си го спомням
      SO sue me, казват ингилизко-говорящите, битият - бит еБанална фраза на БГ

Коментар

• Да очакваме ли и при йената рейндж в тези граници???

Коментар

• Рано е още за глава и рамене. Макар че имаме 1-2-3 формацията. Просто вероятностен модел.

http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• На Н4 на паунд/долар се стъкмисва head & shoulders ........за новобранците ...... това не е информация за пърхота и грижата за косата
            Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Преди да гръмнат дериватите в УСА и да започне масовото сваляне на осн. лихви от ЦБ - Швейцарец се ползваше за последните 40-50 години с доверие, че има най-близка корелация с цената на златото.

Неслучайно в Унгария и Сърбия изгърмяха най-много ипотечни кредити, с вързана лихва към швейцарски франк.

Това "завързване" към евро е сравнително отскоро и още е трудно да е прецени до кога ще действа като монетарна политика.

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                Супер.....,имаш си един служебен STOP LOSS на цена под 1.20.....
                ...или ... там някъде +/- 1фигура

Коментар

• Първоначално изпратено от ona Разгледай мнение
                  Aрбитражите са нож с 2 остриета.Както е казал поета: Some times win, sometimes - liun
                  А обикновено психиката те подхлъзна да направиш едни бързи и прилични пари и ....
                  Went the horse into ...
                  Супер.....,имаш си един служебен STOP LOSS на цена под 1.20.....
                  „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                  Джеси Ливърмор

Коментар

• За евро/швейцареца не съм станал толкова богат че да го играя . Вземе онези утре да решат(образно казано), че прага трябва да се смъкне на 1.10 и какво правим с дългите тогава ?
                    За седмицата си мисля за слизане до около 1.3510 при евро/долара , ама да видим как ще почне европейската сесия и се развият нещата утре
                    Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнение
                      хора какво мислите за USD/JPY и за NZD/USD дебна ги от доста време и все ми се изплъзват сега чакам JPY да пробие 102 и да пискам късите. вие какво мислите
                      NZD/USD на TDI, при H1 e на 50, а при H4 е до 50, демек - еднакво възможни са и червено и черно

USD/JPY - TDI, при H1 е над 68, при H4 наближава 68. По-вероятно е с малка корекция да отиде още нагоре, докато H4 мине 68. Тогава ще е удачно да е се търси спад. Но предвид фундамента е удачно да се търси вход на къси.

Успех!
                      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                        Не се знае докога Шв.ЦБ ще поддържа тази политика за ограничаване до 1.20 спрямо евро.

От тази гледна точка си има риск, иначе като момента стратегия е възможно.
                        Aрбитражите са нож с 2 остриета.Както е казал поета: Some times win, sometimes - liun
                        А обикновено психиката те подхлъзна да направиш едни бързи и прилични пари и ....
                        Went the horse into ...

Коментар

• хора какво мислите за USD/JPY и за NZD/USD дебна ги от доста време и все ми се изплъзват сега чакам JPY да пробие 102 и да пискам късите. вие какво мислите
                          http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от asaaa Разгледай мнение
                            и мога ли да попитам защо не играете всички при условие че след 10 сделки се удвоява акаунта?10 сделки по 15 пипа при разделен на 10 акаунт каквато и сума да е .всяко движение от 15 пипа дефакто добавя 10 % от сметката.
                            Не се знае докога Шв.ЦБ ще поддържа тази политика за ограничаване до 1.20 спрямо евро.

От тази гледна точка си има риск, иначе като момента стратегия е възможно.

Коментар

• Първоначално изпратено от asaaa Разгледай мнение
                              и мога ли да попитам защо не играете всички при условие че след 10 сделки се удвоява акаунта?10 сделки по 15 пипа при разделен на 10 акаунт каквато и сума да е .всяко движение от 15 пипа дефакто добавя 10 % от сметката.
                              Интересно каква стратегия имаш в пред вид. При швейцареца не съм влизал от месеци, и нямам и намерение да влизам. Поведох се по идеята на колегата закабела.И вече съм на плюс.

http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от gabarduk Разгледай мнение
                                натам сме. А бре ТАТО не думаше ли ти че ще гоним над 1.40
                                До края на месеца не е изклюяено да го видим. Преди ЕЦБ да пипнат лихвата. Даже ми се струва логично спекулантите да дразнят ЕЦБ иначе банката може и пас да си направи.

Коментар

Working...
                                X