еврака да не би да рисува обърнат шамполан и сега да сме на главата на 1 4ас
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Savana Разгледай мнениеПри евро/долар само наш ТАТО си гледаме. Като каже вадете ракетата - вадим. Като каже бегом към подводницата - там сме
пп.стоп 1,4004 таргет 1,0333Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеЕвро/долара на 4 часова графика е стигнал долният болинджър, и сега стой на дневен ред как ще продължи - да пада или няколко 4 часови бара да се лута на тези нива(демек да върне малко) и тогава да пробие пак на долу.
А очаквам да пробие заради дневната графика, че има още надолу, а на седмична 1.35 (вчера споменах това.
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от deresel Разгледай мнениеВиждам тест на 1.37. Пускам една дълга, пък да видим.
Коментар
-
Евро/долара на 4 часова графика е стигнал долният болинджър, и сега стой на дневен ред как ще продължи - да пада или няколко 4 часови бара да се лута на тези нива(демек да върне малко) и тогава да пробие пак на долу.
А очаквам да пробие заради дневната графика, че има още надолу, а на седмична 1.35 (вчера споменах това.
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеШвейцарската банка не знам. Ма я що съпротиви имаме отгоре. Бая корава зона.
Коментар
-
Изкушавам се да изкажа мнение, въпреки че след него обикновено почват обвиненията, как едно мнение тук води до фалити различни участници...
Дали и обратното е вярно: щом не съм писал тук повече от половин година, то тук ВЕЧЕ БЪКА от МИЛИОНЕРИ?
А дано! ... /ама надали.../
Тъпо е да се твърди това, че нечие мнение е меродавно за вземане на решение от някого, за да вкара сериозна сума пари някъде, защото никой не принуждава никого да участва на валутните пазари, напротив: всеки взема сам решенията си, как да управлява собствените си средства.
... за кабела ми е думата: преди 10 фигури тук имаше мнения, че кабелът тръгваЛ надолу, защото било "логично", поради нам кви си монетарни политики на банки и еди кВи си внушения от Меркел...
Именно тогава някои припомниха за непостоянният "характер" на кабела, което пък не означава, че останалите валутни двойки са предсказуеми. Това, което искам да кажа е, че много от изгубилите на тия пазари разчитат на корелационни зависимости и ред други математически модели, които нямат общо с тоя род "анализи", а именно - с пазарните движения на валутните двойки.
Какви са доводите ми? Елементарни са: нито математиците, нито статистиците, нито анализаторите, които използват регресионен анализ или други методи - могат да предскажат движенията на валутните пазари на който и да е вид времево разпределение на цените...
... което ще рече, че - дори в различни двойки да участва една валута, това не е гаранция, че посоката ще бъде еднаква.
Казвам това НЕАНГАЖИРАЩО, все пак, защото винаги пазарът ни изненадва...
Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеЩом не ти е обещала такова нещо,отиграй тогава едни къси EUR/CHF.....
http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от ona Разгледай мнениеAз служебен стоп го разбирам, че е налице, ако някой обещае да ми върне парите, ако курсо случайно мине поркай 1.2 Швейцарската банка не ми е обещавала такова
Те и САЩ щяха да спират стимулите от септември - още си го спомням
SO sue me, казват ингилизко-говорящите, битият - бит еБанална фраза на БГ„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от asaaa Разгледай мнениесигурно не трябва да споделям че цените на акциите в момента в българия са на минимални цени...
Коментар
-
Първоначално изпратено от asaaa Разгледай мнениемдааааа
Коментар
Коментар