IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• еврака да не би да рисува обърнат шамполан и сега да сме на главата на 1 4ас
    Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Savana Разгледай мнение
      При евро/долар само наш ТАТО си гледаме. Като каже вадете ракетата - вадим. Като каже бегом към подводницата - там сме
      тъй тъй ТАТОвото -ТАТО е подводничар от 3767 ...за тез които все още не са разбрали
      пп.стоп 1,4004 таргет 1,0333
      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
        Евро/долара на 4 часова графика е стигнал долният болинджър, и сега стой на дневен ред как ще продължи - да пада или няколко 4 часови бара да се лута на тези нива(демек да върне малко) и тогава да пробие пак на долу.
        А очаквам да пробие заради дневната графика, че има още надолу, а на седмична 1.35 (вчера споменах това.
        Успех на всички
        При евро/долар само наш ТАТО си гледаме. Като каже вадете ракетата - вадим. Като каже бегом към подводницата - там сме

Коментар

• Първоначално изпратено от deresel Разгледай мнение
          Виждам тест на 1.37. Пускам една дълга, пък да видим.
          Може и да се получи, Колега.

Коментар

• Евро/долара на 4 часова графика е стигнал долният болинджър, и сега стой на дневен ред как ще продължи - да пада или няколко 4 часови бара да се лута на тези нива(демек да върне малко) и тогава да пробие пак на долу.
            А очаквам да пробие заради дневната графика, че има още надолу, а на седмична 1.35 (вчера споменах това.
            Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
              Швейцарската банка не знам. Ма я що съпротиви имаме отгоре. Бая корава зона.

драсна 5 линии и ги нарече съпротиви....пиши поне кой точно се съпротивлява и щом знаеш и си сигурен че е съпротива от някой или няколко (трилионера) трябва и да знаеш до къде ще се опъват и крадат от нашите парички .най са ми смешни анализаторите които казват нещо от сорта . еур долар очакваме спад до 1.3678 (примерно) кудето имало подкрепа!!!ако не успеела подкрепата имало 2 ра подкрепа след 100 пипа ...значи до момента около 200-250 пипа назад и то пак не се знае на къде ще върви ако пък тръгнело нагоре имало съпротива и ЕВЕНТУАЛНО СЕЛЛ от там а то пак нагоре и пак 200-300 пипа назад . дълго е за обяснение и ще ме разберат само тези които го знаят вече ,на които желая успех .

Коментар

• Изкушавам се да изкажа мнение, въпреки че след него обикновено почват обвиненията, как едно мнение тук води до фалити различни участници...

Дали и обратното е вярно: щом не съм писал тук повече от половин година, то тук ВЕЧЕ БЪКА от МИЛИОНЕРИ?

А дано! ... /ама надали.../

Тъпо е да се твърди това, че нечие мнение е меродавно за вземане на решение от някого, за да вкара сериозна сума пари някъде, защото никой не принуждава никого да участва на валутните пазари, напротив: всеки взема сам решенията си, как да управлява собствените си средства.

... за кабела ми е думата: преди 10 фигури тук имаше мнения, че кабелът тръгваЛ надолу, защото било "логично", поради нам кви си монетарни политики на банки и еди кВи си внушения от Меркел...

Именно тогава някои припомниха за непостоянният "характер" на кабела, което пък не означава, че останалите валутни двойки са предсказуеми. Това, което искам да кажа е, че много от изгубилите на тия пазари разчитат на корелационни зависимости и ред други математически модели, които нямат общо с тоя род "анализи", а именно - с пазарните движения на валутните двойки.

Какви са доводите ми? Елементарни са: нито математиците, нито статистиците, нито анализаторите, които използват регресионен анализ или други методи - могат да предскажат движенията на валутните пазари на който и да е вид времево разпределение на цените...

... което ще рече, че - дори в различни двойки да участва една валута, това не е гаранция, че посоката ще бъде еднаква.

Казвам това НЕАНГАЖИРАЩО, все пак, защото винаги пазарът ни изненадва...

Успехи!

Коментар

• EUR/USD

Виждам тест на 1.37. Пускам една дълга, пък да видим.
                  http://jennykaravacheva.blogspot.com/

Коментар

• Утре ще има интересни новини от Великобритания. И може би ще станат интересни движения при GBP/USD. А за сега ожем само да стискаме палци.
                    http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Прав си Тато,кабела отдавна съм го укъсил,даже ме е яд,че не добавих,но има сериозна писта пред него.
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• eur/$

Голям страх в Е/$ последните седмици изнервящо спокойно. От месец ще стане само стотинки изкарвам

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                          Щом не ти е обещала такова нещо,отиграй тогава едни къси EUR/CHF.....
                          Швейцарската банка не знам. Ма я що съпротиви имаме отгоре. Бая корава зона.

http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от ona Разгледай мнение
                            Aз служебен стоп го разбирам, че е налице, ако някой обещае да ми върне парите, ако курсо случайно мине поркай 1.2 Швейцарската банка не ми е обещавала такова
                            Те и САЩ щяха да спират стимулите от септември - още си го спомням
                            SO sue me, казват ингилизко-говорящите, битият - бит еБанална фраза на БГ
                            Щом не ти е обещала такова нещо,отиграй тогава едни къси EUR/CHF.....
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от asaaa Разгледай мнение
                              сигурно не трябва да споделям че цените на акциите в момента в българия са на минимални цени...
                              Купувал съм на по-ниски цени, т.е. - не са минимални цените сега (което не значи, че са високи)

Коментар

• Първоначално изпратено от asaaa Разгледай мнение
                                мдааааа
                                сигурно не трябва да споделям че цените на акциите в момента в българия са на минимални цени.и ако се копува през 0.10/0.15 лв средната цена става много добра и пак за около година е възможно едни 60-70-80 % да са свободни за игра отново а първоначалната сума да си продулжи да си смуче там

Коментар

Working...
                                X