IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ТАТО, извинявай неразбрах защо влизаш срещу тренда с стоп на 36.06 какво има там и забравили че стопа се слагана места където ако е ударен първо имаме инфо за промяна на обстановката а след това застраховка за акаунда.
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
      Нема се пуашиш! До 80.00 знайш още колко добри дълги входове ще има - спокойно ше усеряваш и доливаш докат бъкета ти, си смени платформата и ти затвори служебно позициите
      Да, предната седмица някакъв японски банкер спомена като прогноза до края на годината 85 долар/йена.

Интересна хипотеза.

Коментар

• Днес само 15 пипса при паунда. Част от движението по време на новините. Малко, но достатъчно, като за аматьор!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
          Почна "шоуто", дано само да е в моята посока, че ...
          Много добре се вижда как болинджъра на дневна се изкриви на долу и обикновенно това показва че курса ще иска да го "хване" и да отиде доста надуло.
          Ама с тези новини, особенно за Франция какви излезнаха , почвам да се питам и другите дали няма да са също толкова "добри".
          Още съм за късата идея и си чакам пробивите
          Успех на всички
          Аз го изпуснах. Сега се прибирам в офиса и сядам зад компа. Ще чакам следващите новини в 15.30 от щатите!!!
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Почна "шоуто", дано само да е в моята посока, че ...
            Много добре се вижда как болинджъра на дневна се изкриви на долу и обикновенно това показва че курса ще иска да го "хване" и да отиде доста надуло.
            Ама с тези новини, особенно за Франция какви излезнаха , почвам да се питам и другите дали няма да са също толкова "добри".
            Още съм за късата идея и си чакам пробивите
            Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
              Космонавтите готови за излизане в орбита ТАТО е на дълги от 3646 таргет 3818 стоп 3606 .......Айййййййй де хаирлия да е
              Ако потвърди паднето под 1.3660,ще има да чакаш да отидеш в "космоса"..........
              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
              Джеси Ливърмор

Коментар

• Космонавтите готови за излизане в орбита ТАТО е на дълги от 3646 таргет 3818 стоп 3606 .......Айййййййй де хаирлия да е
                Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от Savana Разгледай мнение
                  Днес е имало вход при долар/йена за дълги от 100.80, но съм го отървал.....
                  Нема се пуашиш! До 80.00 знайш още колко добри дълги входове ще има - спокойно ше усеряваш и доливаш докат бъкета ти, си смени платформата и ти затвори служебно позициите
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнение
                    пазара днес беше доста агресивен но и аз не му отстъпвах и при мен се натрупаха доста пипсчета + но стига с хвалбите дайте да направим малко прогнози
                    аз мисля да влизам в USD/JPY с дълги и да си чакам през нота
                    късмет на търгуващите
                    Днес е имало вход при долар/йена за дълги от 100.80, но съм го отървал.

Успех!

Коментар

• отиваме да тестваме Ема 200 на дневна!!!
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                        Може да си си намерил амплоата в акциите,а не на форекса..........
                        Да акциите са лесни за търговия. Там си правиш една широка кошница и играеш само дълги (без да се увличаш в обемите разбира се). Не случайно и пенсионни фондове и големите акули като Бъфет си държат парите в акций.
                        За eur/usd или други двойки ми трябваха 7 години за да почна да излизам на зелено.

Коментар

• Реших да сложа една чакаща поръчка - къса на 1.3743 при евро/долар, защо тези дни имам доста задачи и надали ще седя на едно място да го дебна. Стопа е 1.3773 заедно с онази от понеделник , целта е тест на дъното на 4 часа, а на чакащата (евентуално ако я отвори) ще е без ясна цел.
                          Успех на всички
                          Last edited by Novakat; 21.05.2014, 15:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
                            много се оживи темата бе! един съвет за новите - каквото и да правите не увеличавайте много сумата първите хмм 6-7 месеца. аз така поцъках 2-3 месеца викам то лесно, увеличих доста сумата и се нахендрих
                            от друга страна с акциите почнах с малко и после съжалявах че съм бил предпазлив
                            Може да си си намерил амплоата в акциите,а не на форекса..........
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• много се оживи темата бе! един съвет за новите - каквото и да правите не увеличавайте много сумата първите хмм 6-7 месеца. аз така поцъках 2-3 месеца викам то лесно, увеличих доста сумата и се нахендрих
                              от друга страна с акциите почнах с малко и после съжалявах че съм бил предпазлив

Коментар

• пазара днес беше доста агресивен но и аз не му отстъпвах и при мен се натрупаха доста пипсчета + но стига с хвалбите дайте да направим малко прогнози
                                аз мисля да влизам в USD/JPY с дълги и да си чакам през нота
                                късмет на търгуващите
                                http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

Working...
                                X