ТАТО, извинявай неразбрах защо влизаш срещу тренда с стоп на 36.06 какво има там и забравили че стопа се слагана места където ако е ударен първо имаме инфо за промяна на обстановката а след това застраховка за акаунда.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНема се пуашиш! До 80.00 знайш още колко добри дълги входове ще има - спокойно ше усеряваш и доливаш докат бъкета ти, си смени платформата и ти затвори служебно позициите
Интересна хипотеза.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеПочна "шоуто", дано само да е в моята посока, че ...
Много добре се вижда как болинджъра на дневна се изкриви на долу и обикновенно това показва че курса ще иска да го "хване" и да отиде доста надуло.
Ама с тези новини, особенно за Франция какви излезнаха , почвам да се питам и другите дали няма да са също толкова "добри".
Още съм за късата идея и си чакам пробивите
Успех на всичкиhttp://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Почна "шоуто", дано само да е в моята посока, че ...
Много добре се вижда как болинджъра на дневна се изкриви на долу и обикновенно това показва че курса ще иска да го "хване" и да отиде доста надуло.
Ама с тези новини, особенно за Франция какви излезнаха , почвам да се питам и другите дали няма да са също толкова "добри".
Още съм за късата идея и си чакам пробивите
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеКосмонавтите готови за излизане в орбита ТАТО е на дълги от 3646 таргет 3818 стоп 3606 .......Айййййййй де хаирлия да е„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Savana Разгледай мнениеДнес е имало вход при долар/йена за дълги от 100.80, но съм го отървал.....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнениепазара днес беше доста агресивен но и аз не му отстъпвах и при мен се натрупаха доста пипсчета + но стига с хвалбите дайте да направим малко прогнози
аз мисля да влизам в USD/JPY с дълги и да си чакам през нота
късмет на търгуващите
Успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеМоже да си си намерил амплоата в акциите,а не на форекса..........
За eur/usd или други двойки ми трябваха 7 години за да почна да излизам на зелено.
Коментар
-
Реших да сложа една чакаща поръчка - къса на 1.3743 при евро/долар, защо тези дни имам доста задачи и надали ще седя на едно място да го дебна. Стопа е 1.3773 заедно с онази от понеделник , целта е тест на дъното на 4 часа, а на чакащата (евентуално ако я отвори) ще е без ясна цел.
Успех на всичкиLast edited by Novakat; 21.05.2014, 15:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениемного се оживи темата бе! един съвет за новите - каквото и да правите не увеличавайте много сумата първите хмм 6-7 месеца. аз така поцъках 2-3 месеца викам то лесно, увеличих доста сумата и се нахендрих
от друга страна с акциите почнах с малко и после съжалявах че съм бил предпазлив„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
Коментар