IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Колеги, не ви ли стига за тази седмица? Те банките по-малко работят от вас

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
      Здравейте,според мен все още гоним 1.35.....
      И аз съм настроен за по дълбоко движение. Защо не и около 1.30 да стигнем.
      http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
        Привет. Чукнат лимит на 1.3623. 20 пипса. За днес добре. Гледам календара, нищо дето да ми хване окото след обяда!
        Здравейте,според мен все още гоним 1.35.....
        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
        Джеси Ливърмор

Коментар

• Привет. Чукнат лимит на 1.3623. 20 пипса. За днес добре. Гледам календара, нищо дето да ми хване окото след обяда!
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Така като го гледам, днеска май ще седя и ще гледам отстрани.
            Нито е за къси, нито е за дълги ( ноне не виждам качествен сигнал за покупка, само лъжливи). Чакам го да продължи да пада, ама е Петък, а петъците обикновенно тръгва в обратната посока на тази която очаквам
            Добре че онзи ден купих едно малко да има ако реши да пробива
            Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнение
              ТАТО, ако сега в 9 часа немеца не покаже малко по-дори резултати,
              пиши я бегала позицията.
              До тука добре, сега ще чакаме 11 часа, за да видим, ще се заздрави ли отбраната при еврото.

Коментар

• ТАТО, ако сега в 9 часа немеца не покаже малко по-дори резултати,
                пиши я бегала позицията.

Коментар

Даде,ама нагоре или надолу ще отиде курса?
                  два пъти последователно под нея -надоле
                  и обратно два пъти последователно над нея -нагоре
                  Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    Може да я пресече ,но затвори ли два пъти последователно под нея .....пиши я бегала
                    Даде,ама нагоре или надолу ще отиде курса?
                    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                    Джеси Ливърмор

Коментар

Ако потвърди паднето под 1.3660,ще има да чакаш да отидеш в "космоса"..........
                      разиграва се следния сценаий:
                      Драги изплаши биковете че ще вземе мерки и почнаха лека полека да си разпродават еврата.
                      Интересно ще стане началото на юни като реши Драги че е уплашил рибите и реши че няма смисъл да пипа лихвата. тогава ще видим ракети определено

Коментар

Абе ТАТО,какво ще стане ако я пресече.....?
                        Може да я пресече ,но затвори ли два пъти последователно под нея .....пиши я бегала

Коментар

• Първоначално изпратено от Savana Разгледай мнение
                          Да, предната седмица някакъв японски банкер спомена като прогноза до края на годината 85 долар/йена.

Интересна хипотеза.
                          Ухааа,страшен курс.....85 долара за една йена,този банкер е супер националист..........
                          Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                            Трендо КОТЙО на дейли е все още нагоре-туй първо и второ на 3631 е МА200 за днеска пак на дейли а тя е най важната от всички мувинги щот големите финансови институции се ръководят по нея -
                            Ако курсо е над нея той по скоро ке поскъпва ,ако е под нея по скоро той ке пада
                            А затваряне днеска под 3631 накланя везните за още по силно падане на евракдолар

Абе ТАТО,какво ще стане ако я пресече.....?
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Savana Разгледай мнение
                              Да, предната седмица някакъв японски банкер спомена като прогноза до края на годината 85 долар/йена.

Интересна хипотеза.
                              Аз лично не го виждам как ще стигне до там. Ако тръгне ЯЦБ-то ще се намеси. Миналата седмица бях чел, че някои от ръководството на банката са се изказали, че не биха искали да видят йената под 101.

Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                                ТАТО, извинявай неразбрах защо влизаш срещу тренда с стоп на 36.06 какво има там
                                Трендо КОТЙО на дейли е все още нагоре-туй първо и второ на 3631 е МА200 за днеска пак на дейли а тя е най важната от всички мувинги щот големите финансови институции се ръководят по нея -
                                Ако курсо е над нея той по скоро ке поскъпва ,ако е под нея по скоро той ке пада
                                А затваряне днеска под 3631 накланя везните за още по силно падане на евракдолар
                                Last edited by ТАТО; 22.05.2014, 22:03.

Коментар

Working...
                                X