Колеги, не ви ли стига за тази седмица? Те банките по-малко работят от вас
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеЗдравейте,според мен все още гоним 1.35.....http://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеПривет. Чукнат лимит на 1.3623. 20 пипса. За днес добре. Гледам календара, нищо дето да ми хване окото след обяда!„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Така като го гледам, днеска май ще седя и ще гледам отстрани.
Нито е за къси, нито е за дълги ( ноне не виждам качествен сигнал за покупка, само лъжливи). Чакам го да продължи да пада, ама е Петък, а петъците обикновенно тръгва в обратната посока на тази която очаквам
Добре че онзи ден купих едно малко да има ако реши да пробива
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от dim11 Разгледай мнениеТАТО, ако сега в 9 часа немеца не покаже малко по-дори резултати,
пиши я бегала позицията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеДаде,ама нагоре или надолу ще отиде курса?
и обратно два пъти последователно над нея -нагореТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеМоже да я пресече ,но затвори ли два пъти последователно под нея .....пиши я бегала„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеАко потвърди паднето под 1.3660,ще има да чакаш да отидеш в "космоса"..........
Драги изплаши биковете че ще вземе мерки и почнаха лека полека да си разпродават еврата.
Интересно ще стане началото на юни като реши Драги че е уплашил рибите и реши че няма смисъл да пипа лихвата. тогава ще видим ракети определено
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеАбе ТАТО,какво ще стане ако я пресече.....?Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Savana Разгледай мнениеДа, предната седмица някакъв японски банкер спомена като прогноза до края на годината 85 долар/йена.
Интересна хипотеза.„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТрендо КОТЙО на дейли е все още нагоре-туй първо и второ на 3631 е МА200 за днеска пак на дейли а тя е най важната от всички мувинги щот големите финансови институции се ръководят по нея -
Ако курсо е над нея той по скоро ке поскъпва ,ако е под нея по скоро той ке пада
А затваряне днеска под 3631 накланя везните за още по силно падане на евракдолар
Абе ТАТО,какво ще стане ако я пресече.....?„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Savana Разгледай мнениеДа, предната седмица някакъв японски банкер спомена като прогноза до края на годината 85 долар/йена.
Интересна хипотеза.
Не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТАТО, извинявай неразбрах защо влизаш срещу тренда с стоп на 36.06 какво има там
Ако курсо е над нея той по скоро ке поскъпва ,ако е под нея по скоро той ке пада
А затваряне днеска под 3631 накланя везните за още по силно падане на евракдоларLast edited by ТАТО; 22.05.2014, 22:03.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
Коментар