IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
    И аз дет съ вика "това чукане чаках". Успях да изляза от дългите си на 1.3645 и съм доволен. За другата седмица се чудя дали да не чакам срещата на ЕЦБ-то и тогава да се включвам. Някакви мнения? Според мен няма да се размине без промени, Драги прекалено много загря очакванията.
    И той това чукане чака - ще се окаже , че блъфира , дори и това да се окаже последния му такъв. И всички ще бъдат изненадани.
    И следващия път отново ще ги изненада - когато си удържи на думата.
    И така ще си спечели няколко месеца като си пасува. А междувременно през океана могат да долетят лоши новини и да не му се налага да прави каквото и да е ....
    Голям играч ще се окаже
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• http://www.cmegroup.com/trading/fx/g...6#prodType=AME

Продажба Call 13550.0
      Покупка Call 13650.0
      Покупка спот Eur/Usd 1.363

Не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнение
        Еми да аз съм доста доволен, така че стига толкова за тази седмица. Добре че те послъшах и не ги затворих.
        И аз дет съ вика "това чукане чаках". Успях да изляза от дългите си на 1.3645 и съм доволен. За другата седмица се чудя дали да не чакам срещата на ЕЦБ-то и тогава да се включвам. Някакви мнения? Според мен няма да се размине без промени, Драги прекалено много загря очакванията.

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
          Колега,ами днес доста ги загря,та стига толкова.....,без корекции неможе.....
          Еми да аз съм доста доволен, така че стига толкова за тази седмица. Добре че те послъшах и не ги затворих.
          http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Поразтоварих малко късите и сега чакам да се качи за да влезна пак.
            Интуицията ми казва понеделник да не закачам търговията - не мога да го обясня, но някакси много криво затваря деня и седмицата.
            Приятно изскарване на седмицата и успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
              1.3580 ако издържи при следваща атака , ако има такава , дългите ще ги огрее
              Колега,ами днес доста ги загря,та стига толкова.....,без корекции неможе.....
              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
              Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Savana Разгледай мнение
                За месеци едва ли, колега.

Колкото и да е калкулирал пазар сбирката на ЕЦБ - пак ще има изненади. Въртят се три варианта и всеки би рефлектирал различно върху еврото.
                Най много рефлектират манипулациите на банките и брокерите.

Коментар

• 1.3580 ако издържи при следваща атака , ако има такава , дългите ще ги огрее
                  Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
                    Рано е да се каже. Имаме кораво ниво, и може с месеци да сме в неговата орбита.
                    За месеци едва ли, колега.

Колкото и да е калкулирал пазар сбирката на ЕЦБ - пак ще има изненади. Въртят се три варианта и всеки би рефлектирал различно върху еврото.

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                      Според мен отива до 1.3550 и след това мислим за малка корекция и после пак надолу.....
                      Рано е да се каже. Имаме кораво ниво, и може с месеци да сме в неговата орбита.
                      http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                        Това бавно падане което го прави евео/долара, нещо почва да ме изнервя и започвам да с еориентирам към затваряне на късите и може да добавя ако тръгне да качва с бързи темпове ( голямо двиение).
                        Лек вечер и успех на всички
                        Колега ще пада още това евро както е тръгнало ама ме страх нещо да рискувам ще изчакам до утре да видим.
                        http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Според мен отива до 1.3550 и след това мислим за малка корекция и после пак надолу.....
                          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                          Джеси Ливърмор

Коментар

• Това бавно падане което го прави евео/долара, нещо почва да ме изнервя и започвам да с еориентирам към затваряне на късите и може да добавя ако тръгне да качва с бързи темпове ( голямо двиение).
                            Лек вечер и успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                              Кръгло число. И да не ни изненада с ордери за покупка. Да не се получи откат! Ще изчакам хЪмериканските новини след обяд за всеки случай!
                              Днес пробвам следното: в 15:30
                              ордер купува на 1.3644 Е/$ стоп 3615 таргет колко дойде до 16 - 17ч.

Коментар

• Днес май само англичаните бачкат и ще е заспало докато отворят американците като търговия.

Коментар

Working...
                                X