IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
    Зависи къде са ти стоповете. И от какви нива си влизал.
    Колега,от каквито и нива да си влезнал,чрез стоповете ти лимитираш загубата..........
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
      Когато играеш със стопове,пазара не е толкова опасен.....,
      стига предварително да си ги прежалил..........
      Зависи къде са ти стоповете. И от какви нива си влизал.
      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
        До края на лятото има още доста време ,според мен тогава някъде
        може да се търси някакъв дългосрочен връх при евро/долар , но коментари
        от рода , че трендът се бил обърнал са несериозни лично за мен .
        Хващам се на бас без определени финансови ангажименти , че до края
        на лятото ще видим нов връх над 1.3993 .
        Един човек, който да ги разбира нещата. Който си мисли,че еврака е обърнал значи е към стадото овце обезателно ще има нов връх

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
          Колега ти хубаво си ги прежалил, обаче винаги трябва да ги пускаш с една идея повече от това, което пише в дебелите книги, защото банките до голяма степен разчитат на обирането на стоповете на дребните риби като нас
          http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
            На много корава подкрепа сме. Зависи следващите няколко дни каква гавра ще си направи с нас пазара.
            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
            Джеси Ливърмор

Коментар

• Нещо взех че се разболях и цял ден в главата ми бият камбани, а като не съм в кондиция и реших да не барам нищо.
              Иначе прогнозата за началото на седмицата нещо не ми излезна, очаквах да се качи. А пазара цял ден е игра в центъра
              Надявам се утре да е по-добър ден
              Успех на всички.

ПП:говоря за двойката евро/долар
              Last edited by Novakat; 02.06.2014, 23:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
                Мнения йок! За сега според пазара. Сутринта един скалп, 10 пипа, па за след обяда ще видим.
                На много корава подкрепа сме. Зависи следващите няколко дни каква гавра ще си направи с нас пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                  И аз дет съ вика "това чукане чаках". Успях да изляза от дългите си на 1.3645 и съм доволен. За другата седмица се чудя дали да не чакам срещата на ЕЦБ-то и тогава да се включвам. Някакви мнения? Според мен няма да се размине без промени, Драги прекалено много загря очакванията.
                  От четвъртък нататък очаквам всякакви обрати
                  http://jennykaravacheva.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
                    И аз дет съ вика "това чукане чаках". Успях да изляза от дългите си на 1.3645 и съм доволен. За другата седмица се чудя дали да не чакам срещата на ЕЦБ-то и тогава да се включвам. Някакви мнения? Според мен няма да се размине без промени, Драги прекалено много загря очакванията.
                    Мнения йок! За сега според пазара. Сутринта един скалп, 10 пипа, па за след обяда ще видим.
                    http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

До края на лятото има още доста време ,според мен тогава някъде
                      До сбирката на ЕЦБ вероятно ще го разпродават, но може и да правят имитация на фалшив пробив.

Защо не си го хвана от 1.35 зоната?

Коментар

• Естествено , аз изказвам мнение , просто търсих някой на обратното мнение ,
                        без уговорки , защото явно малко хора си държат на думата .
                        Та това е , времето ще покаже , те постовете ръжда не хващат
                        Мнението ми води до фалит !

Коментар

Имам вече два спечелени и съответно нищо получено , така че...
                          И правилно не сакаш тогаз
                          значи "Хващам се на бас без определени финансови ангажименти " е излишно .... и по добре звучи примерно ....... според мен до края на лятото ще видим нов връх над 1.3993
                          Съгласен ?
                          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                            Думата бас означава - обзалагам се , тоест давам нещо в залог ако спечеля/загубя за нещо за което съм готов да споря
                            Имам вече два спечелени и съответно нищо получено , така че...

Коментар

Думата бас означава - обзалагам се , тоест давам нещо в залог ако спечеля/загубя за нещо за което съм готов да споря
                              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• До края на лятото има още доста време ,според мен тогава някъде

Коментар

Working...
                                X