Първоначално изпратено от Georgi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеКогато играеш със стопове,пазара не е толкова опасен.....,
стига предварително да си ги прежалил..........http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДо края на лятото има още доста време ,според мен тогава някъде
може да се търси някакъв дългосрочен връх при евро/долар , но коментари
от рода , че трендът се бил обърнал са несериозни лично за мен .
Хващам се на бас без определени финансови ангажименти , че до края
на лятото ще видим нов връх над 1.3993 .
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеКогато играеш със стопове,пазара не е толкова опасен.....,
стига предварително да си ги прежалил..........http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеНа много корава подкрепа сме. Зависи следващите няколко дни каква гавра ще си направи с нас пазара.
стига предварително да си ги прежалил..........„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Нещо взех че се разболях и цял ден в главата ми бият камбани, а като не съм в кондиция и реших да не барам нищо.
Иначе прогнозата за началото на седмицата нещо не ми излезна, очаквах да се качи. А пазара цял ден е игра в центъра
Надявам се утре да е по-добър ден
Успех на всички.
ПП:говоря за двойката евро/доларLast edited by Novakat; 02.06.2014, 23:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнениеМнения йок! За сега според пазара. Сутринта един скалп, 10 пипа, па за след обяда ще видим.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеИ аз дет съ вика "това чукане чаках". Успях да изляза от дългите си на 1.3645 и съм доволен. За другата седмица се чудя дали да не чакам срещата на ЕЦБ-то и тогава да се включвам. Някакви мнения? Според мен няма да се размине без промени, Драги прекалено много загря очакванията.http://jennykaravacheva.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнениеИ аз дет съ вика "това чукане чаках". Успях да изляза от дългите си на 1.3645 и съм доволен. За другата седмица се чудя дали да не чакам срещата на ЕЦБ-то и тогава да се включвам. Някакви мнения? Според мен няма да се размине без промени, Драги прекалено много загря очакванията.http://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДо края на лятото има още доста време ,според мен тогава някъде
на лятото ще видим нов връх над 1.3993 .
Защо не си го хвана от 1.35 зоната?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеИмам вече два спечелени и съответно нищо получено , така че...
значи "Хващам се на бас без определени финансови ангажименти " е излишно .... и по добре звучи примерно ....... според мен до края на лятото ще видим нов връх над 1.3993
Съгласен ?Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеДумата бас означава - обзалагам се , тоест давам нещо в залог ако спечеля/загубя за нещо за което съм готов да споряМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеХващам се на бас без определени финансови ангажименти , че до края
на лятото ще видим нов връх над 1.3993 .Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
До края на лятото има още доста време ,според мен тогава някъде
на лятото ще видим нов връх над 1.3993 .Мнението ми води до фалит !
Коментар
Коментар