Къс съм от 1.3555. И все още храня надежди че ще продължи да се изсипва. Ако бях сложил стоп в плюсовата зона, до сега да ми бе отнесен на няколко пипа.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеАз съм заложил за 1.35.....,с малко корекции,разбирасе..........http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеа дано да тръгва на някъде че мухлясах„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеЛАКУКАРАЧА, ЛАКУКАРАЧА, сметката ми здраво запоскача .....
Много съм доволен от тази седмица, дано и другата да е така добра.
Днеска очаквах че ще връща повече но .....
Явно остава за другата седмица да разберем дали ще тръгва нагоре или пак ще почне да се изсипва (дали като почне ще успее от раз да пробие дъното 1.35 ? ).
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от turbalan Разгледай мнениеЕдинствената сто процентова гаранция във форекса е че ще се занули сметката..разбрах колко ги разбираш нещата..успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеИ това е част от бизнеса. Но нека се научим първо да падаме с финес. Така че да не се натъртваме много и да е поносима болката. Щом падаме, значи сме още като малките деца. Все някога ще порастем!
Коментар
-
Първоначално изпратено от turbalan Разгледай мнениеЕдинствената сто процентова гаранция във форекса е че ще се занули сметката..разбрах колко ги разбираш нещата..успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеКосмонавти след 5 минути на дейли ке имаме класическо бичо поглъщане ...айде да ви е честито -гаранция -отиваме до 3747 50Фибо%
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеОще петък 4 часовата направи финта.
1.3577 при евро/долар там някъде е долният болинджър банд, пробие ли го това ниво, продължаваме за 1.35
Нямам позиции, сутринта изтървах да влезна
Успех на всички
Коментар
Коментар