Вчера даде добър вход на късите но гледам иената какъв дневен бар прави от 111.20 утре петък но др седмица след корекция и нов пробив ще търся входа . Нивото 1.15 принципно ако го минава ще е със 100% мощен импулс , такова ниво така се минава , така мисля аз . Лека !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнениеТова означава ли, че долара ще се обезцени на всички фронтове?
На всички други фронтове - да ..................
Фронтовак......................Last edited by Kondora; 19.06.2018, 17:56.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Тълпата проектира нива над 112, което значи, че скоро ще е време за продаване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнениеМногознайчев, тези май потеглиха на Север.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнениеОт мен една дълга в долар йена като отвори на 109.50. добавка на 109 20 стоп на 109.00. таргет 112.60.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kondora Разгледай мнение
Тцтцтцтц...............'начи .........загазили са японците така ли ??
И на 1.0850 при ''яката подкрепата''............шъ станат още по-зле...............
Закопа ги крумчу...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнениеЯпонската икономика не върви на добре. Мисля да държа дългите. според мен яка подкрепа има и на 1.0850-60
И на 1.0850 при ''яката подкрепата''............шъ станат още по-зле...............
Закопа ги крумчу...........
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
По-добре си пести патроните,че от 1.08. Камората им вдига цените до 1:30....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнение.... таргет 112.60.
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнениеЕй, Нарцис, ще се счупиш от стойки в кръста само за да се докопаш до уважението, преклонението и страхопочитанието на широките форумни маси към твоята величествена персона [ATTACH=CONFIG]temp_10505_1527764619096_465[/ATTACH]
Прав си, че на Стамбата вълните нямат нищо общо с правилата на теорията нито пък прогнозите му с трейдинга, ама тука той е любимеца, това е положението. Намери си друга публика да ти целува за*ника.
На Пенчев мнението си го извадил извън контекста, но даже и така е видно, че идеята на driverf1 не е за никакъв аплауз - на 1.14 за 1.22 през 1.03 са 8 фигури след 11 в обратната посока. Пенчев е коментирал, че на седмична е корекция преди ново дъно и че няма да стигне 1.22. Бил е прав концептуално.
Ето и реалната хронология за останалото читател в картинки, че тия велики програмисти от Инвестор Медиа Груп 10 години не могат да направят един подреден форум с работещи вътрешни връзки и база.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kondora
ИмаШЕ имаШЕ ................. купи ги на в'ръо ...........
И копачките купи на в'ръо ............
Там ви писах на 18 000 , че отиваме на 7 000 ........... Ти се смя Разбира се , както винаги - не последен ...........
На 11000 ви казах че ше ходим до 2500 / 3000
Продавай сега с 60% загуба , че на 3000$ ше продаваш и ше ревеш ..........
пп Научи се да качваш на сайта файлове , бе ............ и това ли не можеш ............
Дреме ми на индикатора за форумните ти уригвания! След като разбрах, че четеш написаното в този форум като дявол евангилие, няма смисъл да ти обяснявам каквото и да било, а също и да ти преча да вярваш в духове, извънземни и други паранормални неща.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от KondoraНа това ли викаш 42 фигури ............... хахахаххахаах.............. Я пак ги преброй , .......
Аз му викам над 1000 $ ...............
И отделно 2 вече затворени ................
Щел да ми показва ...........................
Изчисти ли битойня на 60 % загуба............хахаххахахахах
Коментар
Коментар