Вобще няма и да се очудя ако от тук видим плътен тест до 1.20 и от там слизане до 1.08 ..... но това ще индикира че започва след евентуален пробив на 16.26 и то ако започне без слизане до 1.1450 това че корекцията е малка ще подскаже дългите а може и да е със слизане ... тива е моят поглед , но времево трябва да има слизане , Защото корекцията е приблизително или равна на даден тренд !
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Отностно eur/usd имаме плътен тест на основната тренд линя при16.26 очаквам корецията да не е дълбока и да видим пробив , за сега съм по корецията от 16.26 др е въпроса до къде ще стигне тя но движението от 1.13 е доста мощтно и ме навява на дълги за сега очаквам тест на 1.15 ,1.1450, всеки мой ход е с 1 % капиталът ми когато имам ударен стоп на 4 часа. Влизам обратно с 1 процент .Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Мисля да възродим темата Форекс , моля всеки който се изказва да запазва добрият тон както и когато дава мнение за позиция да обивява входа стопа и таргета на дадената позиция. Иначе всичко е безмислено , Благодаря за разбирането ! Лека и успешна търговия!Животът е огледало.....усмихвай се
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от deo Разгледай мнение
Еврото направи дъно в понеделник на 1,1529, както се очакваше, и се покачи до 1,1627 в сряда. Км момента е възможна реакция към 1,1500
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Добрютру!
И както видяхме, още по-нормално е Мафията да го издъни това дъно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forexboy Разгледай мнение
Промяна на лимита на 1.14444. Все пак 10 фигури са си 10 фигури!
Успех!
Специални по-ЗДРАВи на Бацката, Кондора или както са му другите прякори на този многознаещ субект.
Коментар
-
Първоначално изпратено от deo Разгледай мнениеОколо 1,1500 преминават серия от дъна и е нормално да започне да изгражда дъно през американската сесия в понеделник
И както видяхме, още по-нормално е Мафията да го издъни това дъно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнениеГоляма преебушка с новите изисквания за маржин. Изтрепаха цацата.
Първоначално изпратено от Krum Sokolov Разгледай мнениеТрейдъра ако не се осетят да намалят минималните количества които сега са 5 лота или 5 унции на 1 лот и 1 унция , ще фалират много клиенти дребни риби.
Коментар
-
Голяма преебушка с новите изисквания за маржин. Изтрепаха цацата. Трейдъра ако не се осетят да намалят минималните количества които сега са 5 лота или 5 унции на 1 лот и 1 унция , ще фалират много клиенти дребни риби.Last edited by Krum Sokolov; 05.08.2018, 22:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеНивото 1.15 принципно ако го минава ще е със 100% мощен импулс , такова ниво така се минава , така мисля аз . Лека !
Ако го подмине мощно с над 80 пипса,тогава 1,1500 ще е оптималното късо! Сега е твърде рано да умуваме,макар аз анализаторски да очаквах първо 1,1800 и после 1,1500,ама "хазарта" взе че ме изненада наобратно,май....Влезе ли курса в Шаблона за търговия,прошка няма - има Стоп!Лека и на тебе!
https://www.youtube.com/watch?v=GuilwYxDo_w
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар