И аз така го тълкувам. Дори на Н4 си е обръщаща формация.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеДа ЧУНЧО прав си ...местя стопу на 3290 - досегашния не вдъхва респект ако слезе до 3444 ке добавя дълги даже
що не вземеш та не обърнеш позицията и таргета да ти е 1.3290 ,а стопа на 1.3619.....?????.....
А.....?????
Иначе числата същите.....,
Сега сериозно.....,на дневна днес докосна МА 13 и се отблъсна от нея,а и гледам,че вече май се наигра с реинджа на 4 часова.....,
та за мене тръгваме,(как беше?.....) с подводницата.....
Успех на всички.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеДа ЧУНЧО прав си ...местя стопу на 3290 - досегашния не вдъхва респект ако слезе до 3444 ке добавя дълги даже
Избягвам да пиша в този сайт, зарадии бана на Ника ми, но заради теб ще направя едно изключение. Виж сега. МА 504 на 1 час ти дава средната месечна цена. всеки 1 часов бар затворил под МА 504 на 1 час означава че средната месечна цена продължава да се понижава и обратно всеки бар затворил над МА 504 на 1 час означава ,че средната месечна цена започва да се покачва. Или когато месечната цена пада е много рисковано да влизаш дълъг и обратно. Затова аз не бих влязъл дълъг когато цената е под МА 504 на 1 час.
Още повече че на 4 часа МА 200 пресече надолу МА 504( 4 месечна сена на 4 часа) Стратегията ми е ловене на върхове когато цената е под МА 504 и ловене на дъна когато цената е над МА504 на 1 час. Повече съм писал в сайта на Желев. И стоп повече от 50 пипса си е заколение според мен.Last edited by 4ono; 18.06.2014, 10:27.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениеТАТО дЪл пъвро няма да ти прасне стопа.?Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеза нагоре сме ТАТОвото тумороу до 3619
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеУтре има повече новини,а и е време вече да потегля надолу.....Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеЦял ден ги гледам тези графики и ми намирисва на брутален рейндж в границите на 1.3510 - 1.3580 при евор/долар ?
Надявам се утре малко повече да пошава, за да мога да влезна в някаква позиция
Успех на всички„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
Коментар