Първоначално изпратено от Georgi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Дааааа,не знам ква любов струи",от сутринта ма мине ли 1,3355/4 преди 1,3371 можете да помахате и то с умиление към всичко "късо"
п.п:иначе ще върти,ще огъва докато не види 1,3334/3 после вие си знаете -нагооооооорееееееLast edited by n.o.r.c; 15.08.2014, 10:46.
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеНа седмична си е така за надолу,че няма накъде.....Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеседмична е на мейджър подкрепа и е бременна с корекция . дъл нема а изненада мечоците ?
На седмична си е така за надолу,че няма накъде.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеУж нищо ново под слънцето, пак съм извън играта.
Но с едно на ум, че седмична графика е добре за надолу
Така че сигурно ако не тази(утре е Петък и изненадите тепърва се очакват), то другата седмица ще има пара.
Успех на всичкиТъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнениеАйде вече е време да избие на долу евро/долар чакам развитие, че този рейндж последните 2 дни ми скъса нервите.Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнениеДнес крив ден. Дръпнах шалтера на една къса, щот ме нервеше.http://trader-idimitrov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от PLP Разгледай мнениеПри такъв ZEW цяло чудо е , че не сме още под 1.33
От доста време насам са няколко основните фактори влияещи на фундамента, което го прави по труден за отиграване поради по големите съображения.
Отделен е въпроса, че тези фактори са свързани със щатските макроикономически индикатори, а не с немските.Last edited by zloblivi_podritvaniq; 14.08.2014, 13:58.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеИ днеска го пиша дъждовен, така съм хванал границите на рейнджа че, чак н емога да повярвам на очите си .
Де да бях толкова добър и при обратния случаи с лимитите
Ще чакам по-големите движения при евро/долар и това е
Успех на всичкиhttp://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
Коментар