Първоначално изпратено от driverf1
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеДивергенция е при потапяне при изплуване е ковергенция
Въпрос на терминология.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от kelevra Разгледай мнениездравейте ,понеже съм абсолютно начинаещ във валутната търговия искам да попитам заслужава ли си изобщо да се занимавам с това мога ли да съм на печалба в дългосрочен план или е нещо като залагането на спортни събития?Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеНа 4 часа има нагласа за нагоре,но няма дивергенция все още.....Вся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениерейнджа убаво нещо е артик, ама почва по-високи дъна да прави ойротона 4 часовата .та имам си едно наум аз за по дълбока корекция .
На 4 часа има нагласа за нагоре,но няма дивергенция все още.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнениеГолем бой пада артик, зарад глупавите нива на Реда то рейндж го смучат до дупка и меци и бици
Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнениеседмична е на мейджър подкрепа и е бременна с корекция . дъл нема а изненада мечоците ?
Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа
Коментар
-
Първоначално изпратено от deresel Разгледай мнениеКато за край на работната седмица, може да стигне до 1.3398, ей тъй, за майтап...Last edited by turbalan; 15.08.2014, 20:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеСега вече ми е интересно до къде ще го докараме.
"Надушвам" пробив, но ......
Ако не е днеска, то определено ще е другата седмица. Просто вече всички индикатори които ползвам, така са се ратегнали, че ...
Успех на всички .
Коментар
Коментар