IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
    На 4 часа има нагласа за нагоре,но няма дивергенция все още.....
    не гледам такива неща. прекалено сложно ми става като вкарвам допълнителни променливи .
    Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
      Дивергенция е при потапяне при изплуване е ковергенция

Въпрос на терминология.....
      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от kelevra Разгледай мнение
        здравейте ,понеже съм абсолютно начинаещ във валутната търговия искам да попитам заслужава ли си изобщо да се занимавам с това мога ли да съм на печалба в дългосрочен план или е нещо като залагането на спортни събития?
        Няма няма ще си развалиш живота с тва
        Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
          Дивергенция е при потапяне при изплуване е ковергенция
          Вся Власть Советам

Коментар

• здравейте ,понеже съм абсолютно начинаещ във валутната търговия искам да попитам заслужава ли си изобщо да се занимавам с това мога ли да съм на печалба в дългосрочен план или е нещо като залагането на спортни събития?

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
              рейнджа убаво нещо е артик, ама почва по-високи дъна да прави ойротона 4 часовата .та имам си едно наум аз за по дълбока корекция .

„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
              Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от fickata Разгледай мнение
                Голем бой пада артик, зарад глупавите нива на Реда то рейндж го смучат до дупка и меци и бици

рейнджа убаво нещо е артик, ама почва по-високи дъна да прави ойротона 4 часовата .та имам си едно наум аз за по дълбока корекция .
                Тъпкано ще му я върна на РЕДА малката биричка с две големи!!!!!!!!!!!! Някога !!!!!!!

Коментар

• Леко си променям мнението с оглед на ситуацията Мисля че има още малко падане до 1 32 и нещо преди рогатия добитък да овладее нещата под контрол

Коментар

• Може и тази седмица да е такава рейнджова за евро/долар, нищо чудно.
                    http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от NYSERookie Разгледай мнение
                      седмична е на мейджър подкрепа и е бременна с корекция . дъл нема а изненада мечоците ?
                      Голем бой пада артик, зарад глупавите нива на Реда то рейндж го смучат до дупка и меци и бици

Много добре изглеждащо средностатистическо българско прасе, мутирало по време на чернобилската радиа

Коментар

• Първоначално изпратено от deresel Разгледай мнение
                        Като за край на работната седмица, може да стигне до 1.3398, ей тъй, за майтап...
                        Като за край на седмицата ще си затвори там където си иска напук на всички свещи,кандила,индикатори, призми, пирамиди и всякаква друга паплач
                        Last edited by turbalan; 15.08.2014, 20:14.

Коментар

• Като за край на работната седмица, може да стигне до 1.3398, ей тъй, за майтап...
                          http://jennykaravacheva.blogspot.com/

Коментар

• Да видим 16.55 дали ще повлияе
                            Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                              Сега вече ми е интересно до къде ще го докараме.
                              "Надушвам" пробив, но ......
                              Ако не е днеска, то определено ще е другата седмица. Просто вече всички индикатори които ползвам, така са се ратегнали, че ...
                              Успех на всички .
                              могат да си се разтягат колкото си искат, това нищо не значи.Пак може да затворим на около 1.336-70

Коментар

• Сега вече ми е интересно до къде ще го докараме.
                                "Надушвам" пробив, но ......
                                Ако не е днеска, то определено ще е другата седмица. Просто вече всички индикатори които ползвам, така са се ратегнали, че ...
                                Успех на всички .

Коментар

Working...
                                X