IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кабела даде, и продължава да дава. Зачудвам се дали да не му тегля шалтера, почна да ситни нещо. Па не е и убаво да се прекалява де!!
    http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
      Реших да сложа една чакаща къса при евро/долар от 1.3159 .
      Целата и е 1.3001, а стопа и е при 1.3219
      Разбирам , че е много рискована тази позиция, но все пак се доверявам на графиакта, пък каквато - такова
      Успех на всички

Може да направи корекция до 1.3200 и после надолу.....
      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

Реших да сложа една чакаща къса при евро/долар от 1.3159 .
        Разбирам , че е много рискована тази позиция, но все пак се доверявам на графиакта, пък каквато - такова
        Успех на всички
        Идеята не е лоша. Може и по на юг да отидем. Като гледам месечните графики, 1.26 е възможна цел.

Коментар

• Реших да сложа една чакаща къса при евро/долар от 1.3159 .
          Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
            Освен при швейцареца чакащи, друго нищо нямам. И се ослушвам, дано нещо изскочи.
            Аз днес отворих на евро/долар едно дълго за 20 пипса, добре че беше с голям обем. И толкова. По традиция рейнджов ден...
            http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от deresel Разгледай мнение
              Мдам... Помня ги тези движения от 2008-ма, тогава ми изгърмяха няколко позиции...
              ...

Значи, доказала си още веднъж житейската истина, че не всички млади по това време сме били лекомислени. Едни /като вас/ са поставяли стопове и са ограничили загубата, а други /като нас/ са били нокаутирани от пазара с красив маржин кол...

И тук се сещам за мисълта на Ницше, че: онова, което не го убивало - го правело по-силен...

Може би е вярно... /ако не по-силен, то поне по-предпазлив или умерен, което е също добро предимство/...

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                Освен при швейцареца чакащи, друго нищо нямам. И се ослушвам, дано нещо изскочи.
                Ще взема и аз да пробвам тази стратегия за швейцарския франк.
                http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Освен при швейцареца чакащи, друго нищо нямам. И се ослушвам, дано нещо изскочи.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                    Горе не включвам неотдавнашни събития в средата на 2008, когато в продължение на около 6 месеца двойката загуби над 60 фигури...
                    Мдам... Помня ги тези движения от 2008-ма, тогава ми изгърмяха няколко позиции...
                    По тази причина и аз избягвам да се товаря с кабел - трябва да имам много ясен сигнал, за да отворя позиция... Успешна седмица на всички! В четвъртък ще има екшъннн
                    http://jennykaravacheva.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от deresel Разгледай мнение
                      Привет! Всъщност, и на дневна позволява движение надолу. Т.е. и на дневна и на 4-часова 1,66 е добра съпротива, затова седях и чаках дали ще я пробие. Фундаментът също е в подкрепа на тезата за къс кабел - наскоро експерти заявиха, че паундът е прекалено раздут. Иначе се занимавам с разработка на приложения за POS-терминали, а Форекс ми е допълнително занимание ))))))

Ще взема отношение по поста ти, защото виждам добронамереност, което рядко се случва тук /към мен/. Половата принадлежност във виртуален форум няма значение. ПрЮвет, щом си казала!

Цитат отгоре: "Всъщност, и на дневна позволява движение надолу."

Никъде не твърдя обратното. Самата същност на форекса е в непрекъснатото движение на валутите. Ако някой твърди със сигурност, че движението е само в една посока, той със сигурност греши, защото е влязъл в клопката на форекса, когато някой смята, че е достигнато "дъно", или - "таван". Най-сериозната грешка!

В тоя смисъл, аз продължавам да твърдя, че в дългосрочен план /на дневна/ въпросната двойка има ПРЕОБЛАДАВАЩО движение нагоре, а в момента се извършва корективно движение, на което 38,2% Фибо е около 1,6280. Сегашната стойност е около 1.66. Говоря за най-елементарното ниво, около което без да искат - се обединяват голяма маса от трейдърите /индикаторите на отворените позиции го доказват/.

Горе не включвам неотдавнашни събития в средата на 2008, когато в продължение на около 6 месеца двойката загуби над 60 фигури - очевидно под прицела на международните спекуланти-аналитици... Това че не включвам тая офанзива - е още една причина да не се интересувам от двойката, защото може да донесе огромни печалби на малко хора, посветени в идеята. Същата печалба ще дойде от загубата на голямата маса от непосветени. Не твърдя и, че само тая двойка може да бъде подложена на подобна офанзива.

Хайде, че много се разприказвах. С извинения за дългият пост: обещавам да не ви тормозя с такива. Успехи!

Мнението ми е НЕАНГАЖИРАЩО, защото не отчита конкретна отворена сметка!

Коментар

Ново дъна, а ми се привиждаха разни неща за нагоре при евро/долар.
                        Нямам никакви отворени поръчки и ще гледам за понеделник да сложа нещо да чака.
                        Успех на всички
                        аз се чудех какво му се спротивлява, а то наистина едногодишно дъно се мъчим да пробием

Коментар

• Сравнително слаби бяха движенията през тази седмица, все пак нямаше и кой знае какви новини, които да пораздвижат пазара.

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
                            Дан`каеш, че ти се меся, НО - вчера, когато ти прочетох поста за евро/долар - мислено те подкрепих, защото разсъждавам точно като теб: дългосрочно /на дневна/ - надолу, а при всяка корекция на цените - добавка /ако сметката позволява/..., но...

при кабела - на дневна - нещата са на противоположния полюс /поне засега!/...,

т.е. - аналогията ти тук ме смущава, но това не бива да те притеснява, защото сметката си е твоя!

Вън от горното - мисля си, дали не представляваш една просперираща компания, базирана около "Витош/к/а"..., , защото в нея има една нахъсана дама, която може да прецени за кратко всеки /мъж/, който е дръзнал да заяви, че има понятие от форекс.... /въпросът е риторичен и не е необходимо да му отговаряш.../

Мнението ми за валутните двойки е неангажиращо!
                            Привет! Всъщност, и на дневна позволява движение надолу. Т.е. и на дневна и на 4-часова 1,66 е добра съпротива, затова седях и чаках дали ще я пробие. Фундаментът също е в подкрепа на тезата за къс кабел - наскоро експерти заявиха, че паундът е прекалено раздут. Иначе се занимавам с разработка на приложения за POS-терминали, а Форекс ми е допълнително занимание ))))))

Коментар

• Тегли шалтера да не се получи голям гап, при мен това е като правило
                              http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Очаквах ровече от кабела. Надявах се той да се совне на юг. А той заситни на място. И сега една позиция се чудя дали да я оставям през уикенда, или за и тегля шалтера.

Коментар

Working...
                                X