IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Софикс знаеш ли какво е?
    Мисля, че беше индекс, ако не греша.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoynov123 Разгледай мнение
      Но да карам по същество. Извинявам се предварително за може би глупавия ми въпрос, но съвсем отскоро се занимавам с това. Какво е Дау и Дакс?
      Софикс знаеш ли какво е?

Коментар

• Но да карам по същество. Извинявам се предварително за може би глупавия ми въпрос, но съвсем отскоро се занимавам с това. Какво е Дау и Дакс?

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
          Брато, от седмица се чудя как да се отърва от спамове от рода как Ванга, Петър Дънов и други гадачи предсказвали как война със Сирия ще причини и 3-та световна война.
          Та сори, ама не мога да ви взема на сериозно.

Второ, Русия е минна колония на Запада и не може да бъде заплаха. Хората които управляват Русия живеят в Лондон и Ню Йорк, и си пият питието с хората които управляват Англия и САЩ. В Русия живеят единствено обслужващ персонал.
          Целият този шум е предназначен за алкохолизирания руски народ(обслужващ персонал), да се тупа по гърдите докато му носят водката. А когато не е пиян, да работи, да копае суровини и да ги продава за жълти стотиннки. Това е цялата игра на Русия, и колкото по бързо я забравите - толкова по-добре.

Трето, не съм чел много последните новини, че все още съм във ваканционно настроение, та шъ мъ прощаваш.... Ама нали знаеш какво казват - Който не чете вестници, е неинформиран. А който чете вестници - е дезинформиран
          Та ти сериозно ли си въобразяваш, че схващаш какво всъщност е геополитическото положение, и че въобще че има адекватна информация в медиите?

п.п. Дръпнатите може и да имат амбиции, но заобиколени от Япония, Индия и Пакистан. Последните две са ядрени сили. Слава бугу са суверени на Англия, та има кой да ги държи.... или насъсква
          Въобще този район е толкова сложен, че ти трябва Phd по тихоокеанска геополитика за да знаеш за какво става въпрос.

Та така, мога само да ти кажа - Get real. Ще ти трябва и в живота, и във Форекса.
          Не съм напълно съгласен. Русия има огромен военен потенциал. Ако САЩ вземат да ударят нейна база в Сирия по погрешка или не, ще стане мазало в целия свят. Китай, от своя страна, подкрепя Сирия и Русия и тя крепи икономиката на САЩ. Много е възможно и те да тропнат с крак. А някъде пишеше, че дълга на САЩ бил 18 трилиона долара. Въобще не ми се мисли какво може да стане. Много по-добре щеше да е, ако си останеше местен конфликт, но на Америка й трябва покачване на долар/петрол/злато и може би всичко е заради това. Може дори да са само слухове, които предвидливо да окажат влияние на цените и просто това да е начина да се стабилизира поне малко икономиката на САЩ.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
            Кабела лудна
            Така ти се струва
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Големите дали няма да почнат да товарят малко доларе и да разтоварят това онова но най-вече евраци Не за друго ами го селнах еврото от 1.3363

Коментар

• Кабела лудна
                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Не си единствен. Наистина Бг е сигурно най-богатата страна на апокалептици, но наивници има по цял свят. Колкото повече се разраства подобна истерия, толкова по-добре става за спекулации. Едно е сигурно - каквото и да решат американците, всички останали ще го приемат с повече, или по-малко мрънкане и до няколко месеца никой няма и да си спомня. Та, ако нещо може да се напазарува евтино, що да не използваме?

Коментар

• Първоначално изпратено от KostaBee Разгледай мнение
                    Брато що си толкова ограничен в мозъка. Не знаеш ли, че Русия и Дръпнатите са казвали сумати пъти, че ще подкрепят Сирия и Иран ако бъдат нападнати. От тука идва потенциал за много по- големи лайна отколкото побира главата ти,
                    Брато, от седмица се чудя как да се отърва от спамове от рода как Ванга, Петър Дънов и други гадачи предсказвали как война със Сирия ще причини и 3-та световна война.

Второ, Русия е минна колония на Запада и не може да бъде заплаха. Хората които управляват Русия живеят в Лондон и Ню Йорк, и си пият питието с хората които управляват Англия и САЩ. В Русия живеят единствено обслужващ персонал.
                    Целият този шум е предназначен за алкохолизирания руски народ(обслужващ персонал), да се тупа по гърдите докато му носят водката. А когато не е пиян, да работи, да копае суровини и да ги продава за жълти стотиннки. Това е цялата игра на Русия, и колкото по бързо я забравите - толкова по-добре.

Трето, не съм чел много последните новини, че все още съм във ваканционно настроение, та шъ мъ прощаваш.... Ама нали знаеш какво казват - Който не чете вестници, е неинформиран. А който чете вестници - е дезинформиран
                    Та ти сериозно ли си въобразяваш, че схващаш какво всъщност е геополитическото положение, и че въобще че има адекватна информация в медиите?

п.п. Дръпнатите може и да имат амбиции, но заобиколени от Япония, Индия и Пакистан. Последните две са ядрени сили. Слава бугу са суверени на Англия, та има кой да ги държи.... или насъсква
                    Въобще този район е толкова сложен, че ти трябва Phd по тихоокеанска геополитика за да знаеш за какво става въпрос.

Та така, мога само да ти кажа - Get real. Ще ти трябва и в живота, и във Форекса.

Коментар

• Първоначално изпратено от KostaBee Разгледай мнение
                      Долара напраи ретрейса вече спрямо йената. Пак надоле 1% - 1.5%
                      А дали е така?

BOJ’s Iwata says they will continue with QE until inflation stabilizes at 2%

EUR/JPY is trading upwards puzzling investors
                      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• муаха, това е самата истина,
                        а тайният замисъл е да стане тука
                        Планетата на маймуните

Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
                        Мисля че Иран правят армия от маймуни, и ги позиционират в космоса.
                        http://www.dnevnik.bg/sviat/2013/01/...una_v_kosmosa/

като му дойде времето, ще ударят САЩ, и ще превземат света...

Не знам какво пушип, но се вземи в ръце. ....

Коментар

• Долара напраи ретрейса вече спрямо йената. Пак надоле 1% - 1.5%
                          yolo

Коментар

• мм 1.3734
                            Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

Брато що си толкова ограничен в мозъка. Не знаеш ли, че Русия и Дръпнатите са казвали сумати пъти, че ще подкрепят Сирия и Иран ако бъдат нападнати. От тука идва потенциал за много по- големи лайна отколкото побира главата ти,
                              yolo

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                                добре НО ако сащ изядат дървото с тази агресия и ги размажат ? как ще е сценарият тогава? удари с ракети по европа.от Сирия и Иран и ...по израил?удари от арабски агенти вътре по сащ?

Коментар

Working...
                                X