Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stoynov123 Разгледай мнениеНо да карам по същество. Извинявам се предварително за може би глупавия ми въпрос, но съвсем отскоро се занимавам с това. Какво е Дау и Дакс?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениеБрато, от седмица се чудя как да се отърва от спамове от рода как Ванга, Петър Дънов и други гадачи предсказвали как война със Сирия ще причини и 3-та световна война.
Та сори, ама не мога да ви взема на сериозно.
Второ, Русия е минна колония на Запада и не може да бъде заплаха. Хората които управляват Русия живеят в Лондон и Ню Йорк, и си пият питието с хората които управляват Англия и САЩ. В Русия живеят единствено обслужващ персонал.
Целият този шум е предназначен за алкохолизирания руски народ(обслужващ персонал), да се тупа по гърдите докато му носят водката. А когато не е пиян, да работи, да копае суровини и да ги продава за жълти стотиннки. Това е цялата игра на Русия, и колкото по бързо я забравите - толкова по-добре.
Трето, не съм чел много последните новини, че все още съм във ваканционно настроение, та шъ мъ прощаваш.... Ама нали знаеш какво казват - Който не чете вестници, е неинформиран. А който чете вестници - е дезинформиран
Та ти сериозно ли си въобразяваш, че схващаш какво всъщност е геополитическото положение, и че въобще че има адекватна информация в медиите?
п.п. Дръпнатите може и да имат амбиции, но заобиколени от Япония, Индия и Пакистан. Последните две са ядрени сили. Слава бугу са суверени на Англия, та има кой да ги държи.... или насъсква
Въобще този район е толкова сложен, че ти трябва Phd по тихоокеанска геополитика за да знаеш за какво става въпрос.
Та така, мога само да ти кажа - Get real. Ще ти трябва и в живота, и във Форекса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеКабела луднаАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениеТа сори, ама не мога да ви взема на сериозно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KostaBee Разгледай мнениеБрато що си толкова ограничен в мозъка. Не знаеш ли, че Русия и Дръпнатите са казвали сумати пъти, че ще подкрепят Сирия и Иран ако бъдат нападнати. От тука идва потенциал за много по- големи лайна отколкото побира главата ти,
Та сори, ама не мога да ви взема на сериозно.
Второ, Русия е минна колония на Запада и не може да бъде заплаха. Хората които управляват Русия живеят в Лондон и Ню Йорк, и си пият питието с хората които управляват Англия и САЩ. В Русия живеят единствено обслужващ персонал.
Целият този шум е предназначен за алкохолизирания руски народ(обслужващ персонал), да се тупа по гърдите докато му носят водката. А когато не е пиян, да работи, да копае суровини и да ги продава за жълти стотиннки. Това е цялата игра на Русия, и колкото по бързо я забравите - толкова по-добре.
Трето, не съм чел много последните новини, че все още съм във ваканционно настроение, та шъ мъ прощаваш.... Ама нали знаеш какво казват - Който не чете вестници, е неинформиран. А който чете вестници - е дезинформиран
Та ти сериозно ли си въобразяваш, че схващаш какво всъщност е геополитическото положение, и че въобще че има адекватна информация в медиите?
п.п. Дръпнатите може и да имат амбиции, но заобиколени от Япония, Индия и Пакистан. Последните две са ядрени сили. Слава бугу са суверени на Англия, та има кой да ги държи.... или насъсква
Въобще този район е толкова сложен, че ти трябва Phd по тихоокеанска геополитика за да знаеш за какво става въпрос.
Та така, мога само да ти кажа - Get real. Ще ти трябва и в живота, и във Форекса.
Коментар
-
Първоначално изпратено от KostaBee Разгледай мнениеДолара напраи ретрейса вече спрямо йената. Пак надоле 1% - 1.5%
BOJ’s Iwata says they will continue with QE until inflation stabilizes at 2%
EUR/JPY is trading upwards puzzling investorsПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
муаха, това е самата истина,
а тайният замисъл е да стане тука
Планетата на маймуните
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениеМисля че Иран правят армия от маймуни, и ги позиционират в космоса.
http://www.dnevnik.bg/sviat/2013/01/...una_v_kosmosa/
като му дойде времето, ще ударят САЩ, и ще превземат света...
Не знам какво пушип, но се вземи в ръце. ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениеМисля че Иран правят армия от маймуни, и ги позиционират в космоса.
Не знам какво пушип, но се вземи в ръце. ....yolo
Коментар
-
Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнениедобре НО ако сащ изядат дървото с тази агресия и ги размажат ? как ще е сценарият тогава? удари с ракети по европа.от Сирия и Иран и ...по израил?удари от арабски агенти вътре по сащ?
Не знам какво пушип, но се вземи в ръце. ....
Коментар
Коментар