IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Реших да сложа още една чакаща дълга със следните параметри :
    1.2790 евро/долар, стоп 1.2690 и цел 1.2903 .
    Идеята е ясна, като тепърва ще се види до къд еще я докарам с тази стратегия
    Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от deresel Разгледай мнение
      Интересно, 1200 пипса почти без корекция при евро/долар... Уверено си върви към 1,20.

Моите виждания са за малко по-надолу.....1.16ХХ-1.17ХХ.....

Успех от driverf1.....
      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

• Интересно, 1200 пипса почти без корекция при евро/долар... Уверено си върви към 1,20.
        http://jennykaravacheva.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
          Колега,имаш ли база данни от тикови графики за Метатрейдър 4.....,и как ги предоставяш.....платено.........,безплатно.....?
          За цената ще се разберем -дай си мейла да ти пратя за един ден тикова графика и ако това търсиш ще се разберем
          Ще ти пратя за проба това
          EURUSD_Ticks_03.09.2014-03.09.2014
          Формата е csv.
          Мейла ми е

charts @mail.bg
          пп.Имам тикови графики за всички валутни двойки ,както и секундни, минутни,часови,дневни,седмични и месечни
          Last edited by Графиките; 25.09.2014, 10:19.
          Разполагам и предоставям голяма база данни от важни графики (над 34000 броя) с голяма времева рамка

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение

Този път за разлика от 2010 г. съм съгласен с анализаторите на Goldman Sachs. В началото на 2010 г. група спекуланти между които Goldman Sachs, SAC Capital Advisors LP, Soros Fund Management LLC, Paulson & Co, J.P. Morga се бяха засилили да събарят € до паритет. Тогава, падането на € бе до 1.1860 за $, но от юни им се наложи да започват да закриват позиции и въпреки медийната атака, не успяха. Ако в момента Goldman Sachs говорят за паритет, това вероятно ще означава, че са вътре в пазара с позиции, но за разлика от началото на 2010 г., този път са дали реални срокове 2017 - 2018 г., сроковете които бяхме дали с К. Рашев в 2008 г. и за които бях писал в началото на 2009 г. € е имало най-ниски нива през 2000 г. - 0.82 € за $, в 1985 г. - 0.58 € за $ и в 1969 г. - 0.48 € за $. Тия които ме познават много добре знаят мнението ми още от есента на 2008 г. за валутната двойка € / $ до 2018 г. Покачването на $ дори се забави и докато в 2010 все още смятах, че за големия спад е още рано, то сега вече е време.

http://investments.dir.bg/_wm/librar...8&df=8&dflid=3
            18.03.2010 - ....... поне в 2010 ще е рано да се отписва еврото, а едва после можем да очакваме спадане, но чието дъно няма да е така скоро както се иска на някой от спекулантите и големите кашалоти в бизнеса, а едва около 2018 година.
            предишното дъно го помня. Около и 1.16 бе някъде. Не вярвам да паднем под него.
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Аз също виждам еврото много на юг, но това няма да стане за един-два месеца. Поне две години може да продължи този спад и трябва да се продава на корекция.
              http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Графиките Разгледай мнение

Колега,имаш ли база данни от тикови графики за Метатрейдър 4.....,и как ги предоставяш.....платено.........,безплатно.....?
                Last edited by driverf1; 25.09.2014, 02:41.
                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                Джеси Ливърмор

Коментар

• Разполагам и предоставям голяма база данни от важни графики (над 34000 броя) с голяма времева рамка

Коментар

• Този път за разлика от 2010 г. съм съгласен с анализаторите на Goldman Sachs. В началото на 2010 г. група спекуланти между които Goldman Sachs, SAC Capital Advisors LP, Soros Fund Management LLC, Paulson & Co, J.P. Morga се бяха засилили да събарят € до паритет. Тогава, падането на € бе до 1.1860 за $, но от юни им се наложи да започват да закриват позиции и въпреки медийната атака, не успяха. Ако в момента Goldman Sachs говорят за паритет, това вероятно ще означава, че са вътре в пазара с позиции, но за разлика от началото на 2010 г., този път са дали реални срокове 2017 - 2018 г., сроковете които бяхме дали с К. Рашев в 2008 г. и за които бях писал в началото на 2009 г. € е имало най-ниски нива през 2000 г. - 0.82 € за $, в 1985 г. - 0.58 € за $ и в 1969 г. - 0.48 € за $. Тия които ме познават много добре знаят мнението ми още от есента на 2008 г. за валутната двойка € / $ до 2018 г. Покачването на $ дори се забави и докато в 2010 все още смятах, че за големия спад е още рано, то сега вече е време.

http://investments.dir.bg/_wm/librar...8&df=8&dflid=3
                    18.03.2010 - ....... поне в 2010 ще е рано да се отписва еврото, а едва после можем да очакваме спадане, но чието дъно няма да е така скоро както се иска на някой от спекулантите и големите кашалоти в бизнеса, а едва около 2018 година.
                    Last edited by Jay Gould; 25.09.2014, 00:16.
                    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                      Ще изчакам до утре за да видя къде да сложа нова чакаща дълга при евро/долар.
                      Хубавото на това е , че не ми ги активира и мога на по-изгоден курс да ги звеме - защото все някога ще качи нагоре курсът
                      Успех на всички
                      Новобранец курсо е надоле , плувай по течението и не пикай срещу ветера Курсо винаги се движи натам дека е по малка съпротивата като всяко нещо сред природата
                      Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Ще изчакам до утре за да видя къде да сложа нова чакаща дълга при евро/долар.
                        Хубавото на това е , че не ми ги активира и мога на по-изгоден курс да ги звеме - защото все някога ще качи нагоре курсът
                        Успех на всички

Коментар

• Време е за избушване на 2747 нека да започне сега едно 2666 е добре за начало
                          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Принципно около 20.30 след пробива на 27.50 по правилата.... Ако го направи по рано щего видим но засега уви... А да има дъно то ще е корекция на основния очертаващ се къс тренд... Вземай ден за ден ко ти пука за бъдещето.
                            Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                              Реда ако отнесе 27.50 както се и вижда ще стане , отива към дъното според мен... Ти как мислиш.
                              И къде да го очакваме това дъно. Щото много неопределено го гадаем от 4-5 мисица.

Коментар

• Реда ако отнесе 27.50 както се и вижда ще стане , отива към дъното според мен... Ти как мислиш.
                                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Working...
                                X