IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
    А ти стана ли милионер от това движение?...
    аз ТАТОвото станах милионер още преди 1989г ........ не се бъзикай с ТАТО а от това движение ТАТО не само че изби загубата от дългите но и ще изчака минимум 1:3 да му дойде риска преди да затвори късите
    Last edited by ТАТО; 27.09.2014, 01:31.
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
      Новобранец досега да беше станал милионер от туй спускане на еврака от 1,4000 до 1,2700
      А ти стана ли милионер от това движение?...

Коментар

е той може и 1989г.да е регистриран ...... и пак може да е новобранец
        не го знам
        той не беше ли, дето скачаше в темата ненадейно и казваше:КЪСО еди кво си
        мисля,същия е.обикновено, беше все в късите
        Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
          стига вика на човека,новобранец бе, дъртак

п.п Novakat
          , регистриран на 19 Юни 2006 г.,
          е той може и 1989г.да е регистриран ...... и пак може да е новобранец

Коментар

Новобранец досега да беше станал милионер от туй спускане на еврака от 1,4000 до 1,2700 .....имаш 1300 пипса движение за позиция от 1 лот стандартен - имаш печалба от 13000$ и туй от има нема даже и 4 месеца нема и само за 1 лот става дума ................... а ако бяха 100 лота ?
            стига вика на човека,новобранец бе, дъртак

п.п Novakat
            , регистриран на 19 Юни 2006 г.,
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
              Пак не успя да ми активира дългата позиция
              Така че ще сложа нова в понеделник
              Усяех на всички
              Новобранец досега да беше станал милионер от туй спускане на еврака от 1,4000 до 1,2700 .....имаш 1300 пипса движение за позиция от 1 лот стандартен - имаш печалба от 13000$ и туй от има нема даже и 4 месеца нема и само за 1 лот става дума ................... а ако бяха 100 лота ?

Коментар

• Пак не успя да ми активира дългата позиция
                Така че ще сложа нова в понеделник
                Усяех на всички

Коментар

• Да попитам - на 1,27 не трябваше ли да спре "като биче у дирек"...?

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                    Уф, колега, това май е въпросът, който мъчи всички... И аз се чудя кога ще палим ракетата, ама еврото иска само на подводница да се вози, като го гледам......
                    До като не даде ясен сигнал на дневна, никакви ракети.

Коментар

• Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнение
                      едно е ясно, когато и да е корекцията, ще ме хване неподготвен
                      То за това старите трейдери казват, никога не влизай срещу тренда.
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• едно е ясно, когато и да е корекцията, ще ме хване неподготвен
                        http://trader-idimitrov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                          ТАТО.....,остави хората да търгуват както си искат.....,ти кажи до кога ще се спускаш с подводницата.....?
                          Няма ли да припалиш двигателите на ракетата за малко корекция.....?
                          Ранко е още ..требе добре космонавтите да глътнат водица и тогаз ..... и требе да се издавят 95% от тях и тогаз

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                            ТАТО.....,остави хората да търгуват както си искат.....,ти кажи до кога ще се спускаш с подводницата.....?
                            Уф, колега, това май е въпросът, който мъчи всички... И аз се чудя кога ще палим ракетата, ама еврото иска само на подводница да се вози, като го гледам......
                            http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

Резултата е ясен докъде ке я докараш с тази стратегия

„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                              Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                                Реших да сложа още една чакаща дълга със следните параметри :
                                1.2790 евро/долар, стоп 1.2690 и цел 1.2903 .
                                Идеята е ясна, като тепърва ще се види до къд еще я докарам с тази стратегия
                                Успех на всички
                                Резултата е ясен докъде ке я докараш с тази стратегия

Коментар

Working...
                                X