Първоначално изпратено от d333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Last edited by ТАТО; 27.09.2014, 01:31.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеНовобранец досега да беше станал милионер от туй спускане на еврака от 1,4000 до 1,2700
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениее той може и 1989г.да е регистриран ...... и пак може да е новобранец
той не беше ли, дето скачаше в темата ненадейно и казваше:КЪСО еди кво си
мисля,същия е.обикновено, беше все в къситеИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениестига вика на човека,новобранец бе, дъртак
п.п Novakat
, регистриран на 19 Юни 2006 г.,Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеНовобранец досега да беше станал милионер от туй спускане на еврака от 1,4000 до 1,2700 .....имаш 1300 пипса движение за позиция от 1 лот стандартен - имаш печалба от 13000$ и туй от има нема даже и 4 месеца нема и само за 1 лот става дума ................... а ако бяха 100 лота ?
п.п Novakat
, регистриран на 19 Юни 2006 г.,Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеПак не успя да ми активира дългата позиция
Така че ще сложа нова в понеделник
Усяех на всичкиТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеУф, колега, това май е въпросът, който мъчи всички... И аз се чудя кога ще палим ракетата, ама еврото иска само на подводница да се вози, като го гледам......
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivandimitrov1024 Разгледай мнениеедно е ясно, когато и да е корекцията, ще ме хване неподготвенhttp://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеТАТО.....,остави хората да търгуват както си искат.....,ти кажи до кога ще се спускаш с подводницата.....?
Няма ли да припалиш двигателите на ракетата за малко корекция.....?Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеТАТО.....,остави хората да търгуват както си искат.....,ти кажи до кога ще се спускаш с подводницата.....?
Няма ли да припалиш двигателите на ракетата за малко корекция.....?http://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеРезултата е ясен докъде ке я докараш с тази стратегия
ТАТО.....,остави хората да търгуват както си искат.....,ти кажи до кога ще се спускаш с подводницата.....?
Няма ли да припалиш двигателите на ракетата за малко корекция.....?„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеРеших да сложа още една чакаща дълга със следните параметри :
1.2790 евро/долар, стоп 1.2690 и цел 1.2903 .
Идеята е ясна, като тепърва ще се види до къд еще я докарам с тази стратегия
Успех на всичкиТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
Коментар