IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
    Тази вечер успях да хвана 5 пипса от стратегията, каот ми удари плаващият стоп.
    Така че за сега съм с 15 пипса назад( в понеделник ми удари стопа от 20 пипса).
    Уттре да видим колко ще даде
    Успех на всчики
    Стоп от 20 пипа
    Пичове моля ви не правете така,храните само алчнте бъкети,които даже не ви пускат сделките реално,щото виждат какви шаранджийски истории правите.
    20 пипа стоп- това си е живо скалпиране, ама трябва да се прави с голям обем за да има ефект,а съм сигурен,че вашия обем не е голям,и какво става?
    Лека по лека си губите паричките.
    Моля по разумно!!!
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lemon's Разгледай мнение
      Кой раздвижи графиките?

Кой.....,кой.....,кой......,кой....., 21:00 USD FOMC Meeting Minutes.....----- ТОЙ.....
      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

• Кой раздвижи графиките?

Коментар

• Тази вечер съм с 30 пипса напред .
          В 20:00 отворих евро/долар при 1.2550 и при големите движения го затворих
          Успех на всички

Коментар

• Тази вечер успях да хвана 5 пипса от стратегията, каот ми удари плаващият стоп.
            Така че за сега съм с 15 пипса назад( в понеделник ми удари стопа от 20 пипса).
            Уттре да видим колко ще даде
            Успех на всчики

Коментар

• штракате ли на комар
              Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                Как го изчисли, че рискът е 10%? На Foreх рискът, поне според мен, си е 100%. Влезеш ли в позиция вече си ги загубил парите

Ако играеш без стопове,тогава риска наистина е 100% или поточно казано в началото е 50% взависимост с какъв обем влезнеш в позиции и накъде тръгне цената дали ще е против теб или с теб.....,но вече се включва и фактора време.....,колкото повече време държиш отворените позиции,толкова риска клони към 100%.....
                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                  Как го изчисли, че рискът е 10%? На Foreх рискът, поне според мен, си е 100%. Влезеш ли в позиция вече си ги загубил парите
                  тц, тц, тц а според мен ти със сигурност ще ги изгубиш ... заради неразбирането на риска!

Рискът в случая показва колко процента от акаунта ще загубя ако ми удари стопа, което говори за голяма вероятност това да не се случи. Такива като теб ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да играят с риск не по-голям от 0.5%
                  Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                    Къс съм при е/долара, стопа вече е в плюсовата зона, и мисля да го държа поне докато не направи ново дъно. А то трябва да направи!!
                    Георги, напълно съм съгласна!
                    http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Къс съм при е/долара, стопа вече е в плюсовата зона, и мисля да го държа поне докато не направи ново дъно. А то трябва да направи!!
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                        Да, това им е желанието.

Но реалността е, че им трябва слаба йена за да постигнат целта - по-висока инфлация, тъй като външният им дълг е огромен и поради това ги съсипва многогодишната дефлация.При рецесия, няма как да се получи наливането в обезценяването на йената. По-вероятно е да подмине 100...
                        Според мен световна криза се получава след срив на на пазара на акции и изпаряването на трильони пари в нищото.В момента Япония е в рецесия,Европа
                        и тя е пред нещо такова .За да излязат от тази кофти ситуация ще продължат с
                        печатането на пари,което ще срине валутите им,но ще поддържа пазарите на акции
                        както и силата на Американският долар,така че е много вероятно да видим много
                        по-ниски нива на еврото и йената следващата година.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                          Да, това им е желанието.

Но реалността е, че им трябва слаба йена за да постигнат целта - по-висока инфлация, тъй като външният им дълг е огромен и поради това ги съсипва многогодишната дефлация.При рецесия, няма как да се получи наливането в обезценяването на йената. По-вероятно е да подмине 100...
                          Япония и външен дълг,,,,,,,
                          Нещо си се объркал!!!
                          Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
                            пазарна покупка на евро/франк 1.2015...стоп 1.1945. риск 10%

Коментар

• пазарна покупка на евро/франк 1.2015...стоп 1.1945. риск 10%
                              Keep going ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Много е рано според мен,с тези ревове на японците днес по скоро ми прозвуча
                                като желание йената да струва не по-малко от 140 за долар.
                                Да, това им е желанието.

Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Working...
                                X