IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение

Тенкюююю!!!

Вече има и по другите сайтове с мааалко закъснение от около час.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lisana Разгледай мнение
      Благодаря за отговорите! Разкрийте тайните си информационни канали, моля, та да съм в крак с новостите и аз!
      http://www.varchevbrokers.com/fullsc...ew.php?lang=bg

примерно

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
        Здравей! Еврото се срина след коментарите на Марио Драги, който изрази намеренията на ЕЦБ да направи всичко възможно да повиши инфлацията до нормалните нива, като за целта, ако се наложи, ще разшири програмата за покупка на облигации, както и да използва всички други средства за постигане на целта, вкл. и разширяване на каналите на интервенция, ако се наложи.
        Успех!
        Благодаря за отговорите! Разкрийте тайните си информационни канали, моля, та да съм в крак с новостите и аз!

Коментар

• ".. по време на тези коментари" - мм, да! А къде го четеш това, сподели, моля те, щото аз търсих, търсих и не успях да намеря никъде публикация за изявленията на г-н Драги.
          Напоследък не ми е много драг, ама..
          Last edited by Lisana; 21.11.2014, 13:00.

Коментар

• Lisana

Първоначално изпратено от Lisana Разгледай мнение
            Моля някой от отбора на знаещите да ми обясни защо EUR/USD направи 100 пипса движение за 1 час? Благодаря предварително!
            Здравей! Еврото се срина след коментарите на Марио Драги, който изрази намеренията на ЕЦБ да направи всичко възможно да повиши инфлацията до нормалните нива, като за целта, ако се наложи, ще разшири програмата за покупка на облигации, както и да използва всички други средства за постигане на целта, вкл. и разширяване на каналите на интервенция, ако се наложи.
            Успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Lisana Разгледай мнение
              Моля някой от отбора на знаещите да ми обясни защо EUR/USD направи 100 пипса движение за 1 час? Благодаря предварително!
              Председателят на Европейската централна банка (ЕЦБ), Марио Драги, подчерта уверено днес, че централната банка е готова да разшири програмата си за покупка на облигации, ако инфлацията остане твърде дълго на тези ниски нива. Двойката EUR/USD се срина с 0.8%, или почти 100 пипса, до 1.2457 по време на тези коментари.

Коментар

• Моля някой от отбора на знаещите да ми обясни защо EUR/USD направи 100 пипса движение за 1 час? Благодаря предварително!

Коментар

• Тази вечер не можах да взема нищо и съм пас.
                  Чудя се утре дали да се пробвам вечерта, защото е Петък и над 90% след тях съм на загуба.
                  Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi Разгледай мнение
                    Затворих при еврото на малка печалба. Но при евро/швейцарец ми остана една дълга от миналата седмица. И сега ако зазимим, ще има да трупам отрицателен суап.
                    Аз съм се посветила на паунда и на йената сега. Хич и не се занимавам с евро/долар..... А на теб успех, колега!
                    http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Затворих при еврото на малка печалба. Но при евро/швейцарец ми остана една дълга от миналата седмица. И сега ако зазимим, ще има да трупам отрицателен суап.
                      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        нямам нищо против скалпирането,но както казах там нещата стоят по друг начин-трябва си обем!!!
                        после си трябва бекъп на пс-то и бекъп на интернет доставчика+ UPS!!!
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                          Ей,колега в един друг форум играят с 3 пипса стоп и печелят доста добре.....за справка (4un4o от другия форум).....
                          нямам нищо против скалпирането,но както казах там нещата стоят по друг начин-трябва си обем!!!
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
                            И аз имах стратегия, която много добре работеше, но разбрах, че няма нищо вечно. Тези можегат да печелят много сета, но като се промени пазарът други стратегии, ще са по-доходоносни. Проблемът е, че тези смени са много трудно уловими.

Да,така е,но 4un4o,обявява позициите които заема он-лайн и има много добри постижения.....,а дава също и обяснения по тях.....
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                              Ей,колега в един друг форум играят с 3 пипса стоп и печелят доста добре.....за справка (4un4o от другия форум).....
                              И аз имах стратегия, която много добре работеше, но разбрах, че няма нищо вечно. Тези можегат да печелят много сета, но като се промени пазарът други стратегии, ще са по-доходоносни. Проблемът е, че тези смени са много трудно уловими.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Стоп от 20 пипа
                                Пичове моля ви не правете така,храните само алчнте бъкети,които даже не ви пускат сделките реално,щото виждат какви шаранджийски истории правите.
                                20 пипа стоп- това си е живо скалпиране, ама трябва да се прави с голям обем за да има ефект,а съм сигурен,че вашия обем не е голям,и какво става?
                                Лека по лека си губите паричките.
                                Моля по разумно!!!

„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                                Джеси Ливърмор

Коментар

Working...
                                X