IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
    Тази вечер чак сега се прибрах и не можах да си изпробвам късмета( демек да си пробвам стратегията след 20 часа, коятои се оказа пак на печалба) .
    Но каквото е такова.
    Успех на всички
    За коя с-ма говориш?
    Може ли на линк да прочетем

Коментар

• Тази вечер чак сега се прибрах и не можах да си изпробвам късмета( демек да си пробвам стратегията след 20 часа, коятои се оказа пак на печалба) .
      Но каквото е такова.
      Успех на всички

Коментар

• Тук сам чета Ви от време на врема но само пълнеш и тъпотии... Малко адекватни колиги и нещо смисленно по тренда... Успех ти желая!
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Неангажиращо пичове,нека поживеем
          Котак,къде се изгуби пич?
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Пичове,и моите чертички показват 1,22 нивата,да видим,укъсил съм се

Първо да пробием успешно 1.23622 ,а след това да мислим за повече.....
            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
            Джеси Ливърмор

Коментар

• Hemi мойте пък напук на твойте показват 22.10

Коментар

• Пичове,и моите чертички показват 1,22 нивата,да видим,укъсил съм се
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                  Благодаря ти , дано само не станем много маймунки за първия сценарий с ново дъно , че ще объркаме аритметиката и ще се избиват пак нулеви стопове на позции държани 1 седмица Успех на всички ,
                  Не знам колко са маймунките на клона но май си е тръгнало надолу. Най вероятно ще излезеш прав и този път.
                  Който ме слуша фалира.

Коментар

• Вуйче привет , как е караш ... Надявам се си напълнил акаунда от добрия къс тренд

Коментар

• Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение
                      Признал съм те за анализатор въпреки, че много рядко чета този форум, но е смело да се скъсява от тези нива ако имаш къса от 1,37 да тогава е логично да изчакаш. Ако падне под 1,23.. бих го пялснал къса но сега си е чиста лудост за скъсяване...
                      Благодаря ти , дано само не станем много маймунки за първия сценарий с ново дъно , че ще объркаме аритметиката и ще се избиват пак нулеви стопове на позции държани 1 седмица Успех на всички ,
                      Мнението ми води до фалит !

Коментар

Посоката според моето скромно мнение ще е надолу , като според моя анализ
                        това ще е и последното движение на долу преди еврото да направи корекция
                        до..защо не 1.3000 , след което да се възобнови низходящият тренд за под 1.2000
                        Така ги виждам аз нещата идните 2 седмици...последна офанзива надолу и заформяне
                        на краткосрочно дъно Не е препоръка !
                        Признал съм те за анализатор въпреки, че много рядко чета този форум, но е смело да се скъсява от тези нива ако имаш къса от 1,37 да тогава е логично да изчакаш. Ако падне под 1,23.. бих го пялснал къса но сега си е чиста лудост за скъсяване...
                        Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
                          Добро утро.
                          Изпратихме ноември с малка печалба. А да видим и декември как ще се представи!
                          Ще се надяваме на още по-малка.....

Коментар

• Добро утро.
                            Изпратихме ноември с малка печалба. А да видим и декември как ще се представи!

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                              според мен няма да има по-ниски нива повече, не преди корекцията и според мен корекцията ще е до 1,35 дори, преди САЩ да вдигнат лихвите.
                              Може и да си прав , но ако се получи така както го виждаш ти , според мен
                              ще циклим 2 седмици 1.2650/1.2400 и от там нейде ще избие за корекция
                              Мнението ми води до фалит !

Коментар

Посоката според моето скромно мнение ще е надолу , като според моя анализ
                                това ще е и последното движение на долу преди еврото да направи корекция
                                до..защо не 1.3000 , след което да се възобнови низходящият тренд за под 1.2000
                                Така ги виждам аз нещата идните 2 седмици...последна офанзива надолу и заформяне
                                на краткосрочно дъно Не е препоръка !
                                според мен няма да има по-ниски нива повече, не преди корекцията и според мен корекцията ще е до 1,35 дори, преди САЩ да вдигнат лихвите.

Коментар

Working...
                                X