Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеПичове,и моите чертички показват 1,22 нивата,да видим,укъсил съм се
Първо да пробием успешно 1.23622 ,а след това да мислим за повече.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеБлагодаря ти , дано само не станем много маймунки за първия сценарий с ново дъно , че ще объркаме аритметиката и ще се избиват пак нулеви стопове на позции държани 1 седмицаУспех на всички ,
Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеПризнал съм те за анализатор въпреки, че много рядко чета този форум, но е смело да се скъсява от тези нива ако имаш къса от 1,37 да тогава е логично да изчакаш. Ако падне под 1,23.. бих го пялснал къса но сега си е чиста лудост за скъсяване...Успех на всички ,
Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеПосоката според моето скромно мнение ще е надолу , като според моя анализ
това ще е и последното движение на долу преди еврото да направи корекция
до..защо не 1.3000 , след което да се възобнови низходящият тренд за под 1.2000
Така ги виждам аз нещата идните 2 седмици...последна офанзива надолу и заформяне
на краткосрочно дъноНе е препоръка !
Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеДобро утро.
Изпратихме ноември с малка печалба. А да видим и декември как ще се представи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеспоред мен няма да има по-ниски нива повече, не преди корекцията и според мен корекцията ще е до 1,35 дори, преди САЩ да вдигнат лихвите.
ще циклим 2 седмици 1.2650/1.2400 и от там нейде ще избие за корекцияМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеПосоката според моето скромно мнение ще е надолу , като според моя анализ
това ще е и последното движение на долу преди еврото да направи корекция
до..защо не 1.3000 , след което да се възобнови низходящият тренд за под 1.2000
Така ги виждам аз нещата идните 2 седмици...последна офанзива надолу и заформяне
на краткосрочно дъноНе е препоръка !
Коментар
Коментар