Първоначално изпратено от Mammita
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеОще съм резервиран. Може да кансалидира известно време и пак да поеме на юг!!
На дневна е направила такава рисунка,според която смятам,че трябва да тръгне на север.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Рублата яко пропада, чудя се дали ще има изобщо дъно. Вие какво ще кажете? Путин ще се изказва в четвъртъка, но не мисля че ще успее да се съвземе дори и за малко рублата. Имам доста еретичното чувство, че Русия отиват към сигурен фалит, но Путин преди да обяви фалита, ще обяви война. Може и скоро да си имаме 3-та световна. Малко черногледо, но ми се струва не толкова далечно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеСпоред мен май се засилихме към 1.2750-1.3050.....
На едночасовата графика удари МА 20 за втори път,така че смятам падането да е приключило.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Котара, не ме разбирайте погрешно. Въобще не обичам да съм срещу трендът, но тази шантава зависимост(ако още я има) си е такава( Против моите индикатори). Стане ли 20 часа спокойно си купуваш към върха или дъното(което е последно за деня - съответно по близо до текущата цена) и си чакаш да ти излензат позицийте(ако излезнат), Статисктически повече излзиат от колккото не излзиат. Сега друг е въпросът дали 10 пипсовият стоп е удачен, за сега него позлвам.
Ако има някой който да е пробвал с друг стоп и да е дал по-добри резултати ще съм му благодарен ако сподели.
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДа котара22 и този път му усетихме финта , честито на прибралите профита .
Според мен май се засилихме към 1.2750-1.3050.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеДобри дълги при кабела и еврото , Вуйче изстреляхме сеМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнениеПС: Продавайте унгарски форинти за долари и евраци защото приятелят на Путин - Орбан ще го отнесе като куцо пиле домат в следващите месеци. Форинтът е следващата рубла според менizkupuvam blagorodni metali
Коментар
Коментар