IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
    Рублата яко пропада, чудя се дали ще има изобщо дъно. Вие какво ще кажете? Путин ще се изказва в четвъртъка, но не мисля че ще успее да се съвземе дори и за малко рублата. Имам доста еретичното чувство, че Русия отиват към сигурен фалит, но Путин преди да обяви фалита, ще обяви война. Може и скоро да си имаме 3-та световна. Малко черногледо, но ми се струва не толкова далечно.
    Е а дано има война че намразих много сащ
    Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
      Още съм резервиран. Може да кансалидира известно време и пак да поеме на юг!!

На дневна е направила такава рисунка,според която смятам,че трябва да тръгне на север.....
      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

• Още съм резервиран. Може да кансалидира известно време и пак да поеме на юг!!

Коментар

• Дреме ми за рублата. При евро/долар май вече имаме сигнали за обръщане на тренда. Поне на часовите фреймове.
          http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Рублата яко пропада, чудя се дали ще има изобщо дъно. Вие какво ще кажете? Путин ще се изказва в четвъртъка, но не мисля че ще успее да се съвземе дори и за малко рублата. Имам доста еретичното чувство, че Русия отиват към сигурен фалит, но Путин преди да обяви фалита, ще обяви война. Може и скоро да си имаме 3-та световна. Малко черногледо, но ми се струва не толкова далечно.

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
              Според мен май се засилихме към 1.2750-1.3050.....

На едночасовата графика удари МА 20 за втори път,така че смятам падането да е приключило.....
              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
              Джеси Ливърмор

Коментар

• e foreksi na 4 dekemvri kupih ot ot dve banki 250 ,000 usd-nabutahlih,li,se

Коментар

• Котара, не ме разбирайте погрешно. Въобще не обичам да съм срещу трендът, но тази шантава зависимост(ако още я има) си е такава( Против моите индикатори). Стане ли 20 часа спокойно си купуваш към върха или дъното(което е последно за деня - съответно по близо до текущата цена) и си чакаш да ти излензат позицийте(ако излезнат), Статисктически повече излзиат от колккото не излзиат. Сега друг е въпросът дали 10 пипсовият стоп е удачен, за сега него позлвам.
                  Ако има някой който да е пробвал с друг стоп и да е дал по-добри резултати ще съм му благодарен ако сподели.
                  Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                    Да котара22 и този път му усетихме финта , честито на прибралите профита .

Според мен май се засилихме към 1.2750-1.3050.....
                    Джеси Ливърмор

Коментар

• Обичаш даси срещу тренда
                      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Пуснах една къса от 1.2510 евро/долар с плаващ стоп 10 пипса.
                        Успех на всички

Коментар

• по битивиту казаха че рублата се срива миг миг

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                            Добри дълги при кабела и еврото , Вуйче изстреляхме се
                            Да котара22 и този път му усетихме финта , честито на прибралите профита .
                            Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                              ПС: Продавайте унгарски форинти за долари и евраци защото приятелят на Путин - Орбан ще го отнесе като куцо пиле домат в следващите месеци. Форинтът е следващата рубла според мен
                              видя ли какво направи рублата
                              izkupuvam blagorodni metali

Коментар

• Добри дълги при кабела и еврото , Вуйче изстреляхме се
                                Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Working...
                                X