Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеСтоповете в бенча щяха да ти важат, точно колкото договор с евразияВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениекак се котира франка сега??
че не мога да видяВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнениекак се котира франка сега??
че не мога да видя
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениеда са слагали стопове на франка
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЧестито Армейци!
И следващия път като ви казвам да не вярвате на илюминати и масони,пардон SNB може да ми вярвате ако искате!
2015.01.15 11:33:11 *Swiss SNB Lowers Sight Deposit Interest Rate To Minus 0.75%
2015.01.15 11:33:58 *SNB Lowers 3-Month Libor Target Range To -1.25% to -0.25%
2015.01.15 11:35:13 *SNB: Enforcing Euro-Franc Cap No Longer Justified
2015.01.15 11:38:29 *Euro Trades At Parity With Swiss Franc After SNB Scraps Floor
Надявам се помниш "диалога" с малоумника от БФБ, който преди седмица пазаруваше франкове .
Колко бил тъп и как никога нямало да стане
Та колко ми бяха тъпи въпросите, би ли повторил?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
страхотни индекси от кога ги чакам
така са мойте цели със шипчета . викат ми шипльотоLast edited by the architect; 15.01.2015, 13:07.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение400 пойнта при дакса не е за тука ама да споделя
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеБенчамарк,май,май.....поведе хорото! Не котира USD/CHF и EUR/CHF ...Да видим с колко ще пипнат(вдигнат) марджините бъкетите,че тез дървета трябва да се избиват от баламурниците ...
Смеете му се на Путин ,ама ей затова форекса трябва да се регулира яко!
На вас коминтерновците, само регулации, централизации и държавна власт ви е в главите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеА колко фх брокери ще глътнат вода
Смеете му се на Путин ,ама ей затова форекса трябва да се регулира яко!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар