Първоначално изпратено от FxProST
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
[QUOTE=zevsa;1059755945]Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеSNB да не фиксираха на 1,04? Много стабилно седи там от известно време след първоначалната волатилност [/QU
ами 1.04 забрави
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение1.ОК - вина нямам!
2.Знам,че пост-фактум всички сте печеливши!
3.Дано нещо да си разбрал! Успех!
2.Какъв пост-фактум??? Диалогът ни бе преди седмица, когато този сценарии бе изключен от теб и въобще от всички във форума. Разликата обаче е, че ти просто обиждаше, а Равния например отдели време, за да развие тезата си и го направи добронамерено.
3.Ето пак . За да има хора като теб /умни, неизпитващи вина и печеливши/, трябва да има и такива като мен - по-ограничени, на които им е трудно да разбират нещата и най-вече губещи
Успех и на теб!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение....
Надявам се помниш "диалога" с малоумника от БФБ, който преди седмица пазаруваше франкове ...
Щото ако ме пуснеш през гугъла ще видиш кога,къде кво съм писал за SNB! И да - франкове не съм купувал и даже в директни контакти не съм препоръчвал да се купуват,изобщо! Както между впрочем и рубли - понеже и това скоро ме питаха!
Надявам се,че сам ще се сетиш какви са основанията за препоръките ми!
Честито, все пак, за печалбата! И ако искаш да я съхраниш и умножиш,не залагай никога на Тристранния пакт!
И последно,че стана дълго - войниците от Вермахта в БГ били известни сред населението ни през 1941-43г.,че са чисти и спретнати,раздавали шоколади на децата,помагали на бедните и домакините...Обаче не можели да воюват - това го признава самия Хитлер една седмица преди капитулацията в последното си интервю пред журналисти.
Дано нещо да си разбрал! Успех!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениемошеници а ако бях удължил франка щяха лиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеНикой брокер по света няма да ти уважи стоп при такива събитияВся Власть Советам
Коментар
-
Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнениемани ги бг бъкитата за мене не съществуват
Коментар
Коментар