IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
    Мръдне ли EUR/USD повече от 80 пипса за ден и тук става страшно

Не знам защо

Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• [QUOTE=zevsa;1059755945]
      Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
      SNB да не фиксираха на 1,04? Много стабилно седи там от известно време след първоначалната волатилност [/QU

ами 1.04 забрави
      докато го напиша и взе да пада

Коментар

• [QUOTE=dex;1059755943]SNB да не фиксираха на 1,04? Много стабилно седи там от известно време след първоначалната волатилност [/QU

ами 1.04 забрави
        izkupuvam blagorodni metali

Коментар

• SNB да не фиксираха на 1,04? Много стабилно седи там от известно време след първоначалната волатилност

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            1.ОК - вина нямам!
            2.Знам,че пост-фактум всички сте печеливши!
            3.Дано нещо да си разбрал! Успех!
            1.Хора като теб вина никога не изпитват.
            2.Какъв пост-фактум??? Диалогът ни бе преди седмица, когато този сценарии бе изключен от теб и въобще от всички във форума. Разликата обаче е, че ти просто обиждаше, а Равния например отдели време, за да развие тезата си и го направи добронамерено.
            3.Ето пак . За да има хора като теб /умни, неизпитващи вина и печеливши/, трябва да има и такива като мен - по-ограничени, на които им е трудно да разбират нещата и най-вече губещи

Успех и на теб!
            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• поздрави котар ударихме го това 15358 горе долу

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                ....
                Надявам се помниш "диалога" с малоумника от БФБ, който преди седмица пазаруваше франкове ...
                Помня,но споменах "малоумни бфб коментари",а не "малоумника" - ако не правиш разлика.ОК - вина нямам!Знам,че пост-фактум всички сте печеливши! Даже и да не си пазарувал франкове,би ли дал някое свое мнение в което поне да си споменавал публично,че трябва да се купуват!...

Щото ако ме пуснеш през гугъла ще видиш кога,къде кво съм писал за SNB! И да - франкове не съм купувал и даже в директни контакти не съм препоръчвал да се купуват,изобщо! Както между впрочем и рубли - понеже и това скоро ме питаха!

Надявам се,че сам ще се сетиш какви са основанията за препоръките ми!

Честито, все пак, за печалбата! И ако искаш да я съхраниш и умножиш,не залагай никога на Тристранния пакт!

И последно,че стана дълго - войниците от Вермахта в БГ били известни сред населението ни през 1941-43г.,че са чисти и спретнати,раздавали шоколади на децата,помагали на бедните и домакините...Обаче не можели да воюват - това го признава самия Хитлер една седмица преди капитулацията в последното си интервю пред журналисти.

Дано нещо да си разбрал! Успех!
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• как ли ще реагира сащ като отвори
                  Вся Власть Советам

Коментар

• Първоначално изпратено от Stone_Kold Разгледай мнение
                    мошеници а ако бях удължил франка щяха ли
                    Есте,там няма прошка
                    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                      Никой брокер по света няма да ти уважи стоп при такива събития
                      мошеници а ако бях удължил франка щяха ли
                      Вся Власть Советам

Коментар

• Звачи Швейцария премахва тавана на франка, и евро/фратк се изстреля като снаряд!!

Коментар

• Short EUR, thats the name of the game agst evrything...............

Коментар

• при 10 годишните облигации спреда си остана нормален, днес имаше берекет

Коментар

мани ги бг бъкитата за мене не съществуват
                              Никой брокер по света няма да ти уважи стоп при такива събития

Коментар

1.05
                                мерси!

Коментар

Working...
                                X