Първоначално изпратено от Дон Карлос
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеНищо странно, колега! Гледайте си графиките, казват умните трейдъри. Хем си го знам, хем се вързах, тази седмица за сефте се вързах на апокалиптичните очаквания на фундаменталистите, а то... смях в залата.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от menroom Разгледай мнениекаде е оня дето викаше 11111111111 а
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеГледайте си графиките, казват умните трейдъри.
ФИБО- МИБО-ГРЪНЦИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнениеНещо малко странно за мен, въпреки резултатът от изборите в Гърция, еврака поскъпва корективно спрямо долар, йена и най-вече спрямо франка. Дали не е с цел обиране на стопове или пък сме в началото на една дълбока корекция?http://forex-trade-orb.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеСтигна го и го подмина...?!?!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от menroom Разгледай мнениекаде е оня дето викаше 11111111111 а
Коментар
-
Първоначално изпратено от menroom Разгледай мнениекаде е оня дето викаше 11111111111 аЗа българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеПринципно е така.... Европа ще плати американските издънки фреди макс и мей... ... То бе ясно от самото начало че гърция е бушонът на световната криза.... Очаквам след излизането и от зоната.... Китайски и американски инвистиции да потекът към Гърция
Коментар
-
Първоначално изпратено от TeholBedict Разгледай мнениеWolf Piccoli of Teneo Intelligence reckons that a Syriza/Independent Greeks coalition is the ‘worst possible outcome.
He told Bloomberg that:
"At the end of the day, the Independent Greeks are a conspiracy-prone, nationalist party."
Piccoli fears that’s there’s nothing in this coalition to temper their approach to austerity or to smooth negotiations with the Troika
"It is a bad mix, and no experience in government on either side."
Очертава се цяла седмица да натискат еврото надолу...Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеНещо ми се завъртя хипотеза... сириза вече омеква. От друга страна, тяхната победа толкова рано бързо ще покаже, че тези движения из Европа са безпомощни... очаквам сириза да се е сринала напълно вече, когато дойде време за избори в другите страни-прасета... Ципрас ще стане мръсна дума... точно неговите най-големи фенове най-много ще го намразят. Това ще навреди на Подемос и други...
И още нещо - не съм фен на конспиративните теории, но забелязвате ли колко странна е реакцията от Европа на тези събития? За идването на сириза се знае от месеци. Да сте видели паника някъде? Струва ми се, че има нещо редено в цялата работа. Сириза е бушон - гмо създадено да изгърми напрежението по безопасен начин... кьорфишек.
Схемата е измислена отдавна според мен. Сега ще им натресат най-тежките мерки и криза, а като изгърми сиризата ще се върнат партиите на статуквото на бял кон.
Парадоксално идването на сириза на власт може да спаси Европа от популизма. А това е позитивно за Еврото. Всъщност тези позитиви ще дойдат заедно с първият реален макро ефект от QE след няколко месеца. Така че има интересна хипотеза за корекция и то здраво.
Няма препоръка.
Коментар
Коментар