Швейцария се намесва на финансовите пазари за ограничаване силата на франка.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kashoooo Разгледай мнениеКолега, можеш ли да обясниш като за начинаещ във Форекса как ги определи точно тия нива? Може и на лично ако не искаш да споделяш с широката публика. Благодаря предварително.Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от bnight Разгледай мнениеИ аз се радвам като видя познати лица по форумът все по рядко се случва това за съжеление За да не съм крайно оф под 1.10 падне ли еврото ще видим паритет мине ли над 1.1640 аз ще го търся на 1.25 преди паритет. За сега моята прогноза си остава 1.25 в края на март от там ще видим какво ще стане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от menroom Разгледай мнениеда и за това го търся да ми каже кога пак ще видим 1111111111111
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнениеНещо малко странно за мен, въпреки резултатът от изборите в Гърция, еврака поскъпва корективно спрямо долар, йена и най-вече спрямо франка. Дали не е с цел обиране на стопове или пък сме в началото на една дълбока корекция?"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от BAD Разгледай мнениеНа ,,оня'' анализите му излизат редовно.Ти него не го мисли. Ако имаш мааалко акъл в главата трябва да си по-смирен и да го попиташ тук или на лични как си прави анализите,че все излизат. Има един форум,в който се подвизава със същият ник.Намери го и му виж статистиката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от menroom Разгледай мнениетова 1111111111111111 много за кратко беше
Коментар
-
Първоначално изпратено от menroom Разгледай мнениетова 1111111111111111 много за кратко беше
Курсо стъпва и бега. ))
Обаче лимитите се реализираха.
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеСПОДЕЛИ????!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнениеБе както гледаш графики и по едно време гледаш и не вярваш като изпраска ШНБ-то един ШИП от триесе и пет фигури.
Коментар
-
Първоначално изпратено от menroom Разгледай мнениекаде е оня дето викаше 11111111111 а
Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
Коментар