IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Всъщност, консервативното отиграване не ми е чуждо бре
    Ето как го виждам аз.
    Дали ще стане .... мии и да не стане,ще мина с тънко с стопче

Успех
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
      Разочарова ме....,,, ако су със сметка 30хил евра как да стане или сметка 2 хил и влизаш 50-100% занимаваш се с глупости и си губиш времето.А ако си със сметка 200 може да си ги връткаш както искаш..,,, ама влез със 250 в завоя и излез....е това е кефа.., не с 20 ....,Научи се интересно е
      Седмичната графика виде ли я
      Е,там не става да се намърдаш с 100%.Верно таргетите са потресаващи,но е невъзможно да влезеш в сделка с повече от 5 %.
      И пак ти казвам - при сигурност в успеваемостта на тактиката (а тя е 85-90%),не виждам проблем да се рискува и до 20% при дългосрочен хоризонт.А при скалп си е чиста загуба под 50% - то за това е скалп

Коментар

• Чакай чакай ...ако си докарваш по 150 евра на скалп браво ... Дано ти връзва
        Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Разочарова ме....,,, ако су със сметка 30хил евра как да стане или сметка 2 хил и влизаш 50-100% занимаваш се с глупости и си губиш времето.А ако си със сметка 200 може да си ги връткаш както искаш..,,, ама влез със 250 в завоя и излез....е това е кефа.., не с 20 ....,Научи се интересно е

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
            Днес може едно питиенце....Ама ти Катилар чакам даме разясниш..., и ако ми кажеш че си го направил1/3 от 1% ще ме изпълниш..., това е правилота за вътрешна позиция... испехи пич
            Котьо,
            абе,ти скалп нали знаеш какво значи , тааааа какво ме питаш за обем бре . Щом е скалп,значи е голям процента .... => >50%
            Ииииии .... не се учудвай .... когато си сигурен в тактиката си,е възможно и с 100% да влезеш.Въпрос на нагласа за страх е всичкото това за риска и процента от капитала за всяка самостоятелна сделка.

Всъщност,бързото стигане на таргета си беше късмет.Реалното време за постигането му беше докъм 16:00ч .... защото сигналът беше валиден и за по-горният фрейм и дефакто и целта е по-голяма .... просто демонстрацията беше важна.То,демонстрация - за какво ли,при условие че само се хваля без да имам желание да разяснявам и да разпространявам постигнатото от мен.
            Желание за изява и чисто хвалене

Успех

Коментар

• Вуйче как ги виждаш нещатата ..., нетили свърши отпуската

Коментар

• Днес може едно питиенце....Ама ти Катилар чакам даме разясниш..., и ако ми кажеш че си го направил1/3 от 1% ще ме изпълниш..., това е правилота за вътрешна позиция... испехи пич

Коментар

• Със какъв обем и % на акаунда ..,, питам моля.., извърши това Действие

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    търгуваш дивергенции на малки фреймове
                    Само така изглежда бре
                    Не прочете ли как го назовах - фундаментален скалп

Успех

п.с Инак ето го и на седмична .... като не всичко е отразено,като сигнал

Last edited by katilarium; 28.01.2015, 17:30.

Коментар

• Следим едновременно и кабела че той нещо се вири за корекция.

Коментар

• Днес услушване ще изчакам тази рисунка не е от мойте ..., все пак от горе е 1.17 и др преди него..,,, едно далечно скапано дъно

Коментар

• търгуваш дивергенции на малки фреймове
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• аааааааа добре добре го дава тоя хиндикатор

Коментар

• Ай честито

Коментар

• Стопа на 0
                                .... и забравих - целта,по тактика,е 25 пипса

Успех

Коментар

Working...