If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Разочарова ме....,,, ако су със сметка 30хил евра как да стане или сметка 2 хил и влизаш 50-100% занимаваш се с глупости и си губиш времето.А ако си със сметка 200 може да си ги връткаш както искаш..,,, ама влез със 250 в завоя и излез....е това е кефа.., не с 20 ....,Научи се интересно е
Седмичната графика виде ли я
Е,там не става да се намърдаш с 100%.Верно таргетите са потресаващи,но е невъзможно да влезеш в сделка с повече от 5 %.
И пак ти казвам - при сигурност в успеваемостта на тактиката (а тя е 85-90%),не виждам проблем да се рискува и до 20% при дългосрочен хоризонт.А при скалп си е чиста загуба под 50% - то за това е скалп
Разочарова ме....,,, ако су със сметка 30хил евра как да стане или сметка 2 хил и влизаш 50-100% занимаваш се с глупости и си губиш времето.А ако си със сметка 200 може да си ги връткаш както искаш..,,, ама влез със 250 в завоя и излез....е това е кефа.., не с 20 ....,Научи се интересно е
Днес може едно питиенце....Ама ти Катилар чакам даме разясниш..., и ако ми кажеш че си го направил1/3 от 1% ще ме изпълниш..., това е правилота за вътрешна позиция... испехи пич
Котьо, абе,ти скалп нали знаеш какво значи , тааааа какво ме питаш за обем бре . Щом е скалп,значи е голям процента .... => >50%
Ииииии .... не се учудвай .... когато си сигурен в тактиката си,е възможно и с 100% да влезеш.Въпрос на нагласа за страх е всичкото това за риска и процента от капитала за всяка самостоятелна сделка.
Всъщност,бързото стигане на таргета си беше късмет.Реалното време за постигането му беше докъм 16:00ч .... защото сигналът беше валиден и за по-горният фрейм и дефакто и целта е по-голяма .... просто демонстрацията беше важна.То,демонстрация - за какво ли,при условие че само се хваля без да имам желание да разяснявам и да разпространявам постигнатото от мен. Желание за изява и чисто хвалене
Днес може едно питиенце....Ама ти Катилар чакам даме разясниш..., и ако ми кажеш че си го направил1/3 от 1% ще ме изпълниш..., това е правилота за вътрешна позиция... испехи пич
Коментар