If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Рабрах те,даже много добре те разбрах
Не,няма да го намериш в пространството ,вече казах че нямам нищо за продан.
Да се похваля и да покажа един мой ден ... на това се дължи днешната ми активност в тази тема.Утре едва ли ще пиша пак.
Разработката не е от сега .... от поне 3-4г е
Успех
Добре , просто попитах , успешна търговия и на теб !
какво да ти кажа? ))
добре го написа , но въпроса беше друг , бягаш от въпроса .
Така да бъде !
Рабрах те,даже много добре те разбрах
Не,няма да го намериш в пространството ,вече казах че нямам нищо за продан.
Да се похваля и да покажа един мой ден ... на това се дължи днешната ми активност в тази тема.Утре едва ли ще пиша пак.
Разработката не е от сега .... от поне 3-4г е
Е,виж го - пита къв индикатор е ..... и как да му кажа,че не е индикатор,а фундамент; как да ме разбере,требе му съкратя 8-9г мъки стаж в две-три изречения,а не става.
.................
това под графиката не е ли индикатор ?
Това,че драска някаква черта ако означава,че е индикатор - така да е.
За мен е фундамент.
Ако можеш да приемеш концепцията евро = долар = франк = паунд = австралийски долар = нова рубла (100 сегашни) = юан нов (10 сегашни) = 100 йени
При такова положение и другите ще си намерят мястото по редицата
За това за мен е фундамент.
Мхм ,изглежда като теория на конспирациите,нали
Е,виж го - пита къв индикатор е ..... и как да му кажа,че не е индикатор,а фундамент; как да ме разбере,требе му съкратя 8-9г мъки стаж в две-три изречения,а не става.
.................
това под графиката не е ли индикатор ?
Цената на петрола най-вероятно ще продължи да се понижава до около 30 долара за барел, обяви президентът на Goldman Sachs Group Inc., Гари Кон, който е и бивш стоков трейдър.
При тази цена на петрола,на шистоваците в Америка ще им събуят и гащите от гъза,за да си плащат лихвите по кредитите.По малките директно ще фалират с това ще повлекат и някои банки.Дали ще се повтори имотният балон?
"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Глупости сега несе здържай.... Това е форум.... Несме пред тъщата
Неееее,Котьо, .... отдавна съм в този форум,и изобщо във форекса за да знам доооста неща.Ето виж на следващия фрейм пък как е различно (по консервативния метод).То и за това предпочитам да търся бързи лупинги (ловя си дънца и връхчета)
За това предупреждавам,за да не станат сакатлъци
Имало е следобед и два кьопави сигнала.(възможни нулеви стопове )
Последно,обаче,е имало и прекрасно дънце
Коментар