IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не минааааа.
    Върнах 10 пипса на пазара
    Стига за днес.

Лека вечер
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Ти се шлякаш вече
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• На М1 е и пръста винаги е на спусъка .... и 2 пипса да се гепят,са си 2 пипса
        Стоп 10 пипса задължителен

Коментар

• Ихааа ,не може да не се пробва за 10 пипа скалп

Коментар

• За младежите, търсещи индикатори -ето един, който върши същата работа, че даже идва с името си: Holy Grail Indicator

Но, да не забравят, че няма свети граал и спокойно могат да п(д)опълнят знанията си от тук: FxKeys
            Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
              Рабрах те,даже много добре те разбрах
              Не,няма да го намериш в пространството ,вече казах че нямам нищо за продан.
              Да се похваля и да покажа един мой ден ... на това се дължи днешната ми активност в тази тема.Утре едва ли ще пиша пак.
              Разработката не е от сега .... от поне 3-4г е

Успех
              Добре , просто попитах , успешна търговия и на теб !

Коментар

• Първоначално изпратено от forexstreet Разгледай мнение
                какво да ти кажа? ))
                добре го написа , но въпроса беше друг , бягаш от въпроса .
                Така да бъде !
                Рабрах те,даже много добре те разбрах
                Не,няма да го намериш в пространството ,вече казах че нямам нищо за продан.
                Да се похваля и да покажа един мой ден ... на това се дължи днешната ми активност в тази тема.Утре едва ли ще пиша пак.
                Разработката не е от сега .... от поне 3-4г е

Успех

Коментар

• какво да ти кажа? ))
                  добре го написа , но въпроса беше друг , бягаш от въпроса .
                  Така да бъде !

Коментар

• Първоначално изпратено от forexstreet Разгледай мнение
                    Е,виж го - пита къв индикатор е ..... и как да му кажа,че не е индикатор,а фундамент; как да ме разбере,требе му съкратя 8-9г мъки стаж в две-три изречения,а не става.

.................
                    това под графиката не е ли индикатор ?
                    Това,че драска някаква черта ако означава,че е индикатор - така да е.
                    За мен е фундамент.
                    Ако можеш да приемеш концепцията евро = долар = франк = паунд = австралийски долар = нова рубла (100 сегашни) = юан нов (10 сегашни) = 100 йени
                    При такова положение и другите ще си намерят мястото по редицата
                    За това за мен е фундамент.
                    Мхм ,изглежда като теория на конспирациите,нали

Коментар

• Е,виж го - пита къв индикатор е ..... и как да му кажа,че не е индикатор,а фундамент; как да ме разбере,требе му съкратя 8-9г мъки стаж в две-три изречения,а не става.

.................
                      това под графиката не е ли индикатор ?

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
                        Цената на петрола най-вероятно ще продължи да се понижава до около 30 долара за барел, обяви президентът на Goldman Sachs Group Inc., Гари Кон, който е и бивш стоков трейдър.
                        При тази цена на петрола,на шистоваците в Америка ще им събуят и гащите от гъза,за да си плащат лихвите по кредитите.По малките директно ще фалират с това ще повлекат и някои банки.Дали ще се повтори имотният балон?
                        "църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                          Глупости сега несе здържай.... Това е форум.... Несме пред тъщата
                          Неееее,Котьо, .... отдавна съм в този форум,и изобщо във форекса за да знам доооста неща.Ето виж на следващия фрейм пък как е различно (по консервативния метод).То и за това предпочитам да търся бързи лупинги (ловя си дънца и връхчета)

За това предупреждавам,за да не станат сакатлъци
                          Е,виж го - пита къв индикатор е ..... и как да му кажа,че не е индикатор,а фундамент; как да ме разбере,требе му съкратя 8-9г мъки стаж в две-три изречения,а не става.

Имало е следобед и два кьопави сигнала.(възможни нулеви стопове )
                          Последно,обаче,е имало и прекрасно дънце

Коментар

• katilarium ..какъв е този индикатор който използваш ?

Коментар

• Глупости сега несе здържай.... Това е форум.... Несме пред тъщата
                              Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Ако някой се е увлякъл .... вече са 10-тина пипса - да слага стопа на 0,че да не ми тежи на съвестта
                                Ще се въздържам вече от текущи сделки

Успех

Коментар

Working...
                                X