If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По принцип изглежда доста далече наистина, но както се е засилило еврото, нищо чудно и до края на годината да го видим. Особено пък ако вдигнат на шекела... така де, на долара лихвения процент - стой и гледай!
Тогава,да.....,гарантирано,и има слухове че още през юни месец искат да я вдигнат.....
По принцип изглежда доста далече наистина, но както се е засилило еврото, нищо чудно и до края на годината да го видим. Особено пък ако вдигнат на шекела... така де, на долара лихвения процент - стой и гледай!
давай долареееееееее. аз съм го закеркинечил с мини бомби и мошетата го бутат надолу . искам доларя на 2 лефа .. айде и редко да свика давай доларееееееее не , нека бъдат 3 лефа
Е не знам дали е заради тази новина(надали , ама знам ли?) обаче това спускане го чаках седмица и половина. И като стана, пак е без мен.
Карай да върви, сега чакам пробивана 1.10 до края на седмицата.
Е може малко емоционално да го раздавам с числата, но не ми се чака пак да се качи , да с епомота и пак да падне без мен
Успех на всички
Коментар