обаче тия гадове как ми развалиха хубавата head and shoulders за нагоре . пу
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Много интересно се разви графичния модел близките ден два.в ляво наблюдавахме дивергенции с ясно изразен модел на класическа фигура глава с рамене насочена към низходящо развитие.след излизане на ясните и категорични новини от днес сутринта тенденцията наклони посоката в оформяне на нова фиура глава с рамене която обаче този път е насочена към възходящо развитие.очакваме нови фондаментални новини и следим реакцията на пазарните участници
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеКолега,влез в час.....,стига си се лигавил.....,мисля,че не ти е на годините да държиш такъв език във форума.....Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеа за редко ли питаш. той сам ще се появи . редко де сиииииииии
Колега,влез в час.....,стига си се лигавил.....,мисля,че не ти е на годините да държиш такъв език във форума.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеТрябва обаче да благодарим на редкоу че ни светва в нивата и къра.уникален е.блажиш ли редкоууу
Кой е тоз редкоу?
Коментар
Коментар