IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• обаче тия гадове как ми развалиха хубавата head and shoulders за нагоре . пу

Коментар

• е от тука изкарах малко заради пропуска . пу машала

Коментар

• ка не се сетих бе . заради това е

Коментар

• що никой не ми каза да пусна късо от 1,0800 ами само мълчите бе

Коментар

• коя?????кой??????

Коментар

• детската градина пак е във ваканция
              Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Да днес има много фондамент.ако и кака йелън или бай драже и те се провикнат на микрофона ще има много волатилити.майкъла има една линия жълта на 1.09 да видим дали ще я пипне

Коментар

• Днес към 17 часа е възможно раздвижване, докато утрешният ден е богат откъм фундамент.

Коментар

• Много интересно се разви графичния модел близките ден два.в ляво наблюдавахме дивергенции с ясно изразен модел на класическа фигура глава с рамене насочена към низходящо развитие.след излизане на ясните и категорични новини от днес сутринта тенденцията наклони посоката в оформяне на нова фиура глава с рамене която обаче този път е насочена към възходящо развитие.очакваме нови фондаментални новини и следим реакцията на пазарните участници

Коментар

• Върви ли чутуртърговиятапо добре инфантилен циник отколкото надут лъжлив пуяк дето е бъкано навсякъде.мухахааааааааа давай доларе

Коментар

• Здравейте колеги, евро/долар започна добре седмицата и по всяка вероятност ще видим нива около 1.0850-10925. Успех на всички спекуланти.

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                          Колега,влез в час.....,стига си се лигавил.....,мисля,че не ти е на годините да държиш такъв език във форума.....
                          Не става,пробвал съм да го вразумя,инфантилността при него е на много високо ниво
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                            а за редко ли питаш. той сам ще се появи . редко де сиииииииии

Колега,влез в час.....,стига си се лигавил.....,мисля,че не ти е на годините да държиш такъв език във форума.....
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• а за редко ли питаш. той сам ще се появи . редко де сиииииииии

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
                                Трябва обаче да благодарим на редкоу че ни светва в нивата и къра.уникален е.блажиш ли редкоууу

Кой е тоз редкоу?

Коментар

Working...
                                X