Първоначално изпратено от the architect
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Такова нещо досега не съм виждал в моята дългогодишна практика на пазарен участник. Индекса дакс на държавата Германия която се намира в западна европа постига все по ниски и ниски стойности а едината валута евро предприема низходящи движения.би трябвало единната валута евро да се покачва.но уви това не се случва
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеДоле -горе си ме фанал,само че туй за фибоначитата е обратно-много ги уважавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеДоле -горе си ме фанал,само че туй за фибоначитата е обратно-много ги уважавам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеето пенчев е от бая години тука значи играе дългосрочно без стопове и има стратегия . мрази и фиботата . значи мой чилякФибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеХм,то и това със същата стойност като предишните,ама нейсе.....ще го преглътнем,щом се говори нещо що-годе разбираемо по темата,пък и фОндамент е намесен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеХм,то и това със същата стойност като предишните,ама нейсе.....ще го преглътнем,щом се говори нещо що-годе разбираемо по темата,пък и фОндамент е намесен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеЕй така най ми харесваш.....,а другите мнения ги задръж за себе си.....и не ги пускай във форума.....,предварително ти благодаря.....
Успех.....Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнениеМного интересно се разви графичния модел близките ден два.в ляво наблюдавахме дивергенции с ясно изразен модел на класическа фигура глава с рамене насочена към низходящо развитие.след излизане на ясните и категорични новини от днес сутринта тенденцията наклони посоката в оформяне на нова фиура глава с рамене която обаче този път е насочена към възходящо развитие.очакваме нови фондаментални новини и следим реакцията на пазарните участници
Ей така най ми харесваш.....,а другите мнения ги задръж за себе си.....и не ги пускай във форума.....,предварително ти благодаря.....
Успех.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
Коментар