IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
    Незнам пичове нищо не разбирам от тия графики.само ми бият стоповете .предлагам да помолим реда да ни каже къде ще е дъното за да пуснем дълги
    Кой или какво е реда за да ни казва?

Коментар

• Такова нещо досега не съм виждал в моята дългогодишна практика на пазарен участник. Индекса дакс на държавата Германия която се намира в западна европа постига все по ниски и ниски стойности а едината валута евро предприема низходящи движения.би трябвало единната валута евро да се покачва.но уви това не се случва

Коментар

• Незнам пичове нищо не разбирам от тия графики.само ми бият стоповете .предлагам да помолим реда да ни каже къде ще е дъното за да пуснем дълги

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
          Доле -горе си ме фанал,само че туй за фибоначитата е обратно-много ги уважавам.
          И има защо, щом и майката природа ги уважава.

Коментар

• Здравейте, отворих дълга при евро/долар на 1.0712. Да видим ще се предаде ли днес 1.0750 и 1.08. Не е препоръка за търговия.

Коментар

щом ги усещаш . браво

Коментар

• внимавайте с яната че едно брокерче изчисти обем на 119,8531

Коментар

ето пенчев е от бая години тука значи играе дългосрочно без стопове и има стратегия . мрази и фиботата . значи мой чиляк
                  Фибо-мибо-грънци....

Коментар

Хм,то и това със същата стойност като предишните,ама нейсе.....ще го преглътнем,щом се говори нещо що-годе разбираемо по темата,пък и фОндамент е намесен.
                    ето пенчев е от бая години тука значи играе дългосрочно без стопове и има стратегия . мрази и фиботата . значи мой чиляк

Коментар

Хм,то и това със същата стойност като предишните,ама нейсе.....ще го преглътнем,щом се говори нещо що-годе разбираемо по темата,пък и фОндамент е намесен.
                      стига бе човек като написах 1358 се сетих за твоето фибо мибо грънци и ти се появи . егати кефа

Коментар

• пускайте дълги за 1,358 че тоя паритет ще ви излезе през НУСА от стопове

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
                          Ей така най ми харесваш.....,а другите мнения ги задръж за себе си.....и не ги пускай във форума.....,предварително ти благодаря.....

Успех.....
                          Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• виж виж яната от къде отскочи - 118.531

Коментар

Много интересно се разви графичния модел близките ден два.в ляво наблюдавахме дивергенции с ясно изразен модел на класическа фигура глава с рамене насочена към низходящо развитие.след излизане на ясните и категорични новини от днес сутринта тенденцията наклони посоката в оформяне на нова фиура глава с рамене която обаче този път е насочена към възходящо развитие.очакваме нови фондаментални новини и следим реакцията на пазарните участници

Ей така най ми харесваш.....,а другите мнения ги задръж за себе си.....и не ги пускай във форума.....,предварително ти благодаря.....

Успех.....
                              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                              Джеси Ливърмор

Коментар

• котар виж в колко часа ми пуснаха това от лас вегъз и последващото движение

Еврото поскъпва, европейските индекси падат
                                22 Април 2015 15:50

Коментар

Working...
                                X