IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
    На седмична и аз ги очаквам тези нива.....,дори по-високи.....,към 1.22-1.23.....

Успех.....
    Това би било напълно откъснато от реалността.Ако говорим за дългосрочни прогнози,аз бих заложил на нива 0.8-0.9 до края на следващата година.
    Фибо-мибо-грънци....

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
      Отворих дълъг евро/паунд от 0.7141 , стоп при 0.7095 и плаващс тп 60 пипса
      Успех на всички
      И аз виждам нещо такова, но оща не мога да се реша.
      http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Отворих дълъг евро/паунд от 0.7141 , стоп при 0.7095 и плаващс тп 60 пипса
        Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от nisa Разгледай мнение
          Аз лично не очаквам нищо подобно, пазара е нереално оптимистичен за всяка новина за възможно споразумение а аз лично не виждам как това споразумение ще оправи нещата, то просто е поредната кръпка и заради това очаквам отрезвяване от този оптимизъм. Гърция е зле и няма бързо решение за нея което да даде задълго тренд на горе.
          Абсолютно съм съгласна тук. Цялтата тази драма е за поредния транш от МВФ и няма да реши проблема, а просто за пореден път ще го отложи. Мисля си, че ще видим скок на еврото само ако видим и фалит на Гърция. Колкото и здрави нерви да имат инвеститорите, то 5 години да инвестират все с риск от фалит... не си е работа. Фалитът на Гърция ще направи Еврозоната една доста по-чиста среда за инвестиране и ще освободи от воденичния камък Еврото.

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
            На седмична и аз ги очаквам тези нива.....,дори по-високи.....,към 1.22-1.23.....

Успех.....
            Аз лично не очаквам нищо подобно, пазара е нереално оптимистичен за всяка новина за възможно споразумение а аз лично не виждам как това споразумение ще оправи нещата, то просто е поредната кръпка и заради това очаквам отрезвяване от този оптимизъм. Гърция е зле и няма бързо решение за нея което да даде задълго тренд на горе.
            Last edited by nisa; 23.06.2015, 07:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
              Мисля си, че ще видим нива около 1.1540-1.1760. Не е препоръка за търговия. Успех на всички колеги.

Успех.....
              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
              Джеси Ливърмор

Коментар

• Мисля си, че ще видим нива около 1.1540-1.1760. Не е препоръка за търговия. Успех на всички колеги.

Коментар

• дано да сте прави и на мен така ми е добре
                  http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от tsvetkov Разгледай мнение
                    Незнам но за евро/долар не ми се вярвя да видим нива на 1.15 в близките години макар, че това ниво не е никак далеч
                    1.05 и посока към далечната 2000/2001г.

Коментар

• Незнам но за евро/долар не ми се вярвя да видим нива на 1.15 в близките години макар, че това ниво не е никак далеч
                      http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                        Не познах че ще видим 1.15 при евро/долар в края на тази седмица, така че сега прогнози на тази тема , няма да правя.
                        Но пък уцелих гапа, така че за тази седмица ще с епробвам с гап на север при евро/долар около 30 писпа.
                        Успех на всички
                        Пък аз ще рискувам с една прогноза - малко надоле, после малко нагоре... и така полека-лека - до 1.16...
                        http://forex-trade-orb.blogspot.com/

Коментар

• Не познах че ще видим 1.15 при евро/долар в края на тази седмица, така че сега прогнози на тази тема , няма да правя.
                          Но пък уцелих гапа, така че за тази седмица ще с епробвам с гап на север при евро/долар около 30 писпа.
                          Успех на всички

Коментар

• Без да следвам тази асоциативна логика на SPART, по други "пътища" моите предположения ми подсказват, че около 2018-2021 ще стане "баш много интересно".

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                              През 1890-1900 г. избухва първата сериозна финансова криза в съвременната история.В 1914 г. започва Първата световна война при това по съвсем дребен на пръв поглед,повод.

През 1928-33 г. Америка изпада в Голямата Депресия.6 години по-късно започва най-кръвопролитната война на човечеството.

И двете събития - като изключим жертвите - няма да се запомнят с абсолютно нищо!

Есента на 2008г. е начало на Световната криза на 21-век.Следвайки логиката досега пикът на Развитие ще бъде някъде между 2018 - 2025 г.Краят обаче не може да се прогнозира.Последствията ще бъдат по-катастрофални от тези след Двете Предишни Войни.Всеки да си прави Сметката,въпреки че едва ли ще е от полза дори и за най-прозорливите.Уравнението е с няколко Неизвестни и няма (еднозначно)решение.
                              Е да ама,в много случаи графиките не работят в бъдещето!!!Нямаш константни величини!!!

Коментар

• През 1890-1900 г. избухва първата сериозна финансова криза в съвременната история.В 1914 г. започва Първата световна война при това по съвсем дребен на пръв поглед,повод.

През 1928-33 г. Америка изпада в Голямата Депресия.6 години по-късно започва най-кръвопролитната война на човечеството.

И двете събития - като изключим жертвите - няма да се запомнят с абсолютно нищо!

Есента на 2008г. е начало на Световната криза на 21-век.Следвайки логиката досега пикът на Развитие ще бъде някъде между 2018 - 2025 г.Краят обаче не може да се прогнозира.Последствията ще бъдат по-катастрофални от тези след Двете Предишни Войни.Всеки да си прави Сметката,въпреки че едва ли ще е от полза дори и за най-прозорливите.Уравнението е с няколко Неизвестни и няма (еднозначно)решение.
                                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Working...
                                X