Днес има доста новинки-благинки които да движат пазара, така че може да се очаква сравнително силна волатилност през деня. Мисля да купувам еврото.Не е препоръка за търговия.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнениеИ аз не вярвах ...1.0450-1.1450...но се случи..ФЕД чака Гърция..ако се кротнат ще стартират лихвите макар и по малко(0.25+0.25) П.С...може и над 1.1350 разбира се..
*не е препоръка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеaud/usd надолу ли ще върви че съм го скъсилАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнениеПредполагам го търгуват, но не и аз. Стигнал съм само до австралиеца и новозеландеца.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеА eur/cad търгува ли го някой да каже мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеТова не го вярвам, но всичко е възможно. Много над 1.1380 има да ходи според мен.Last edited by xaro; 23.06.2015, 18:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение1.0920 много скоро...после пак 1.1380..и какво следва..октомври..1.05...до 1=1 и надолу
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеДълга 1.1165 ЕУР/УСД за 1.1244. Не е препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнениеНе трябва ли да се изчака още малко за дългите?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнениеСклонен съм от тези нива да търся дълги. Не е препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнениеТова би било напълно откъснато от реалността.Ако говорим за дългосрочни прогнози,аз бих заложил на нива 0.8-0.9 до края на следващата година.
Колега,може и да се окажеш прав.....,но аз разчитам на ТА.....,а за сега ми бъркат сметките едни дивергенции на Н4 ,но смятам,че те не са класически и мисля че немогат да обърнат курса като цяло.....,а само ще направят корекция.....,може да падне в най-добрия случай до 1.1000.....
Успех.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от nisa Разгледай мнениеАз лично не очаквам нищо подобно, пазара е нереално оптимистичен за всяка новина за възможно споразумение а аз лично не виждам как това споразумение ще оправи нещата, то просто е поредната кръпка и заради това очаквам отрезвяване от този оптимизъм. Гърция е зле и няма бързо решение за нея което да даде задълго тренд на горе.
Коментар
Коментар