IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес има доста новинки-благинки които да движат пазара, така че може да се очаква сравнително силна волатилност през деня. Мисля да купувам еврото.Не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
      И аз не вярвах ...1.0450-1.1450...но се случи..ФЕД чака Гърция..ако се кротнат ще стартират лихвите макар и по малко(0.25+0.25) П.С...може и над 1.1350 разбира се..
      Това с лихвите от ФЕД вече повече от година го чакаме. Я само погледни анализите от миналата година и сега. Всички все използват очакването на пазарите ФЕД да вдигне основната лихва, за да обяснят какво ли не. Според мен Доларът стана прекалено силен, което не е много изгодно за износа на САЩ (те не че много изнасят де ) А и в голяма степен смятам, че вдигането на лихвата вече е калкулирано в цената на долъра и ако не я вдигнат съвсем скоро ще има и сериозен спад на стойността на зелените пари. ФЕД не могат вечно да разиграват пазарите.

*не е препоръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
        aud/usd надолу ли ще върви че съм го скъсил
        Аз пък го удължих
        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola_D Разгледай мнение
          Предполагам го търгуват, но не и аз. Стигнал съм само до австралиеца и новозеландеца.
          aud/usd надолу ли ще върви че съм го скъсил

Коментар

А eur/cad търгува ли го някой да каже мнение
            Предполагам го търгуват, но не и аз. Стигнал съм само до австралиеца и новозеландеца.

Коментар

• А eur/cad търгува ли го някой да каже мнение

Коментар

• Първоначално изпратено от Niki Gabrov Разгледай мнение
                Това не го вярвам, но всичко е възможно. Много над 1.1380 има да ходи според мен.
                И аз не вярвах ...1.0450-1.1450...но се случи..ФЕД чака Гърция..ако се кротнат ще стартират лихвите макар и по малко(0.25+0.25) П.С...може и над 1.1350 разбира се..
                Last edited by xaro; 23.06.2015, 18:32.

Коментар

• Първоначално изпратено от xaro Разгледай мнение
                  1.0920 много скоро...после пак 1.1380..и какво следва..октомври..1.05...до 1=1 и надолу
                  Това не го вярвам, но всичко е възможно. Много над 1.1380 има да ходи според мен.

Коментар

Дълга 1.1165 ЕУР/УСД за 1.1244. Не е препоръка за търговия.
                    1.0920 много скоро...после пак 1.1380..и какво следва..октомври..1.05...до 1=1 и надолу

Коментар

• Дълга 1.1165 ЕУР/УСД за 1.1244. Не е препоръка за търговия.

Коментар

Не трябва ли да се изчака още малко за дългите?
                        Когато писах имах сигнал. Сега чакам нов.

Коментар

Склонен съм от тези нива да търся дълги. Не е препоръка за търговия.
                          Не трябва ли да се изчака още малко за дългите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Пенчев Разгледай мнение
                            Това би било напълно откъснато от реалността.Ако говорим за дългосрочни прогнози,аз бих заложил на нива 0.8-0.9 до края на следващата година.

Колега,може и да се окажеш прав.....,но аз разчитам на ТА.....,а за сега ми бъркат сметките едни дивергенции на Н4 ,но смятам,че те не са класически и мисля че немогат да обърнат курса като цяло.....,а само ще направят корекция.....,може да падне в най-добрия случай до 1.1000.....

Успех.....
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• Склонен съм от тези нива да търся дълги. Не е препоръка за търговия.

Коментар

• Първоначално изпратено от nisa Разгледай мнение
                                Аз лично не очаквам нищо подобно, пазара е нереално оптимистичен за всяка новина за възможно споразумение а аз лично не виждам как това споразумение ще оправи нещата, то просто е поредната кръпка и заради това очаквам отрезвяване от този оптимизъм. Гърция е зле и няма бързо решение за нея което да даде задълго тренд на горе.
                                Аз не мисля че Гърция е фактор в момента. Както и никога не е била де. Много шум за нищо.

Коментар

Working...
                                X