If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Друго искам да отбележа, че от няколко дни наблюдавам:
1.) Че масово "хората които обменят валути без да ги интересува от къде са ти парите" вече за големи количества вдигнаха курса на 1.958 (от три дни), като до сега не са ми давали котировка над 1.957. И чакането онзи ден неимоверно се увеличи (пример 40 000 евро за два дни), От днес тези добри хора вече суми над 2000 евро не ти обменят, като телефоните постоянно им звънят и се усеща адска паника от отсрешната страна като споменат за лимита от 2000 евро. А че курса за едната бройка да се ми се промени от 1.958, ама вече се бяхме договорили ми се размина.
2.) Междувременно в банките всичко си е адски спокойно, даже няма кои да ти тегли една майна.
Е тук идва един от многото въпроси:
Щом левовете според БНБ са масово забити в депозити, то откъде се взеха тези пари които гражданите обменя при "хората които обменят валути без да ги интересува от къде са ти парите" и то в доста големи количества ?
И тъй като тези левове на са фалшиви, защото с "хората които обменят валути без да ги интересува от къде са ти парите" не е здравословно да се е****ш, то остава у мен едно усещане,за това че май БНБ леко е понижила числото в отчетите си за количеството левове които са в обръщение.
Дано се размине работата, че си иначе ще си такова таковата
И какво предлагате да се направи в случая.
Може ли да се открие онлайн сметка някаде в чужбина и да се превадът там пари защото държането им в къщи не ми се струва добра идея.
Разбира се че може, варианти колкото искаш.
Много познати около мен ползват офшорните сметки на HSBC, това са си обикновени офшорни сметки за физически лица, имат някакъв минимум за наличност, предоставят ти пълно банкиране, кредитна карта, и т.н. Същото което получаваш и тук, само че банката не е тук.
Може ли да се открие онлайн сметка някаде в чужбина и да се превадът там пари защото държането им в къщи не ми се струва добра идея.
Мога да ти дам моята сметка в чужбина, ще ти ги съхранявам
Каквото ще става, ще става. Всеки си носи глава на раменете. Аз вече съм направил необходимото, а това, че с няколко поста ще отприщим лавина от хора към банките са наивни истории. Също толкова наивно е да се смята, че няма невъзможни неща в страната на чудесата.
Някой от колегите тук май играят ролята на провокатори ! Сега на това дереже , остава да се втълпи на масите и недоверие към банките и борда , и глей ква става !!
Кво да става? Нищо.
Нашият валутен борд и нашите банки са най-стабилните неща на света ...
Е това можем да си го повтаряме като мантра.
Някой от колегите тук май играят ролята на провокатори ! Сега на това дереже , остава да се втълпи на масите и недоверие към банките и борда , и глей ква става !!
Коментар