IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутният борд?

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• албанците сега са новата сила на балканите

просто това сега е наи жестоката сила на балканите с огромни мозъ4ни тръстове които направляват инвестициите и,да не говрим 4е в нарколабораториите им работят хора с докторати по химия от швеицария и дрогата им е номер едно в европа.контролират и огромна 4аст от строителния бизнес на балканите само от гърция пе4елеха по 5 милиарда евро на година преди да рухне икономиката на гърция а в момента могат за да изкупят цялата.а за ситуацията в бг мога ти кажа 4е 6те стане много лошо.

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantula Разгледай мнение
      отдавна ви говоря 4е надценения лев в времето ще унищожи стопанския организъм на българия.в момента вноса на хранани тотално унощожава селския ландшавт ще останат 4-5 града и около тях призра4на бездна.знаете ли защо в варна излезнаха 50 хил. еми тва е туристи4еската столица на бг която ве4е е фалирала защото всеки нормален българин ходи на море в 4ужбина.разберете 4е с този курс на лева 10 ки милиарди евра излизат от бг в вид на гориво,4ужди алкохол ,цигари,коли,плазми лаптопи.едно обесценяване на лева преди 4-5 години щеше да запази тези пари в бг.а евро в бг ще влиза все по малко защаото гастербаитерите от гърция и испания са на 4ервено а и другия валутен стълб на българия българската организирана престъпаност рухана просто албанците ве4е стъпиха много мощно в бг ,тва с баретата си беше тяхна операция.просто обеценка на лева радикално ще промени структората на разходите на българина а от там и цялата икономика.
      Албанци викаш?

Много интересна теория, което ще рече, че си нямаш дори бегла представа за ситуацията в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantula Разгледай мнение
        ..цигари,коли,плазми лаптопи....
        Незаконната търговия е първото нещо, с което трябва да се борят искащите честни избори - всяка цигнаск а махала е депо за нелегални цигари. Българите не искат да купуват българското - питай колко БГ акумулатора са купили твоите приятели, а не ли - коли.
        Плазми и лаптопи не правим
        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• валутния борд е пълзяща смърт за икономиката на българия

отдавна ви говоря 4е надценения лев в времето ще унищожи стопанския организъм на българия.в момента вноса на хранани тотално унощожава селския ландшавт ще останат 4-5 града и около тях призра4на бездна.знаете ли защо в варна излезнаха 50 хил. еми тва е туристи4еската столица на бг която ве4е е фалирала защото всеки нормален българин ходи на море в 4ужбина.разберете 4е с този курс на лева 10 ки милиарди евра излизат от бг в вид на гориво,4ужди алкохол ,цигари,коли,плазми лаптопи.едно обесценяване на лева преди 4-5 години щеше да запази тези пари в бг.а евро в бг ще влиза все по малко защаото гастербаитерите от гърция и испания са на 4ервено а и другия валутен стълб на българия българската организирана престъпаност рухана просто албанците ве4е стъпиха много мощно в бг ,тва с баретата си беше тяхна операция.просто обеценка на лева радикално ще промени структората на разходите на българина а от там и цялата икономика.

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
            Браво човек, това че си намерил друго конкурентно решение е положително за парите ти, както ти каза "onakilev" !!
            Novakat явно не попада в "Ako сте решили да правите оборот на Чейнджовете", но целта тук е да разсеем глупавите страхове.
            ЗА това и няма да навлизам в детайли по опциите на Novakat, а лаконично ще го посъветвам, след като обменя всеки ден, да си проверява и опците сегиз-тогиз.
            В други капанчета не влизам, не ставам за плашило

П.С.: Пропуснал съм в района "червения" чейндж (които обменя и екзотики) на Витоша и Солунска (мисля), дано ми простят
            Last edited by onakilev; 23.02.2013, 21:38.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
              Благодаря за опциите които ми давате, но за сега ще се въздържа от тях.Вчера успях до 7 март да се спазаря с курса, че по принцип всеки ден купувам евро и съм им редовен клиент от години. А нови хора за бизнес трудно пускам и то само ако са ми предварително препоръчани от близкото ми обкръжение, защото съм доста консервативен човек и държа много на дискретността ( веднъж като се опариш и ... белега е за цял живот ).
              Ако решат да се дънят в курса имам опция и с Делтите на 1.956 като ще минат през няколко фирми, ама ще си е бая играчка докато се превъртят и отделно допълнителни разходи накрая за счетоводството.
              Лек ден и приятно изкарване на почивката
              Браво човек, това че си намерил друго конкурентно решение е положително за парите ти, както ти каза "onakilev" !!

Но това което исках да ти кажа аз, е че проблема ти няма нищо общо с темата - Валутният борд!

- Щеше да има общо с темата, ако си разбрал от тези твои хора, че например бнб им иска повече лв за 1 евро... но това не е същото, като "хората" да ти искат на теб повече лв за 1 евро като услужливо използват аргумента "без да ги интересува от къде са ти парите" и това което каза последно с червено
              Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

• Благодаря за опциите които ми давате, но за сега ще се въздържа от тях.Вчера успях до 7 март да се спазаря с курса, че по принцип всеки ден купувам евро и съм им редовен клиент от години. А нови хора за бизнес трудно пускам и то само ако са ми предварително препоръчани от близкото ми обкръжение, защото съм доста консервативен човек и държа много на дискретността ( веднъж като се опариш и ... белега е за цял живот ).
                Ако решат да се дънят в курса имам опция и с Делтите на 1.956 като ще минат през няколко фирми, ама ще си е бая играчка докато се превъртят и отделно допълнителни разходи накрая за счетоводството.
                Лек ден и приятно изкарване на почивката

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                  Точно така, като има назорени мераклии защо да не им вземат парите !

Те затова използват както забелязваш основния аргумент на колегата - други фактори, като "без да ги интересува от къде са ти парите" ... Амо затова курса ще им е такъв, щото като се подпалят няма къде да отидат с аргумент "без да ги интересува от къде са ти парите"
                  Редактирах поста си, за да посоча и други Чейндж бюра, от които съм доволен, за да има конкуранция.
                  Защото конкуренцията и пазарът са хубави неща, останалото е бла-бла

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                    Не е най-достоверния сайт, пробвай този с IE http://nikar.net/
                    1,956 e, наистина разчитат на сензационно-романтични моменти да увеличат печалбата (дурги пък искат да си продадат златото на добри цени тези дни), но пазара явно си влияе и цените пак падат
                    Днес има кредитни карти, онлайн банкиране, etc.
                    Точно така, като има назорени мераклии защо да не им вземат парите !

Те затова използват както забелязваш основния аргумент на колегата - други фактори, като "без да ги интересува от къде са ти парите" ... Амо затова курса ще им е такъв, щото като се подпалят няма къде да отидат с аргумент "без да ги интересува от къде са ти парите"
                    Last edited by iivanoff; 23.02.2013, 11:49.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jekata Разгледай мнение
                      И тия се лъжат нещо, ама явно това са курсове за под 2 000 евро.

http://currencycenter.eu/
                      Не е най-достоверния сайт, пробвай този с IE http://nikar.net/
                      1,956 e, наистина разчитат на сензационно-романтични моменти да увеличат печалбата (дурги пък искат да си продадат златото на добри цени тези дни), но пазара явно си влияе и цените пак падат
                      Днес има кредитни карти, онлайн банкиране, etc.
                      Ako сте решили да правите оборот на Чейнджовете - този срещу колоните на НДК не е лош, а на крачки до него на бул. Витоша към Патриарха вече има и друг (мисля, че е "Корона"), като същия има и при Глория Палас на бул. Мария Луиза.
                      Така де, който върти пари днес едва ли ще закъса за обмяна, а Балчовците отдавна не могат да направят чувствителен оборот, не е 1997 г.
                      Last edited by onakilev; 23.02.2013, 11:50.

Коментар

• Абе не се излагайте - никакъв проблем няма!

Вижте ОББ си продава на 1.95750 безкасово за малки суми: ОББ

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                          `Яяяяяяяяя тия чичковци явно не са прочели поста ти http://www.tavex.bg/index.php?main=24-котировката е от преди пет минути.Ако си мераклия за понеделник имам заявка за 1.9561при други чичковци и бих ти направил услуга на 1.958 Като и аз няма да те питам откъде са левчетата.
                          И тия се лъжат нещо, ама явно това са курсове за под 2 000 евро.

http://currencycenter.eu/

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
                            Друго искам да отбележа, че от няколко дни наблюдавам:
                            1.) Че масово "хората които обменят валути без да ги интересува от къде са ти парите" вече за големи количества вдигнаха курса на 1.958 (от три дни), като до сега не са ми давали котировка над 1.957. И чакането онзи ден неимоверно се увеличи (пример 40 000 евро за два дни), От днес тези добри хора вече суми над 2000 евро не ти обменят, като телефоните постоянно им звънят и се усеща адска паника от отсрешната страна като споменат за лимита от 2000 евро. А че курса за едната бройка да се ми се промени от 1.958, ама вече се бяхме договорили ми се размина.
                            2.) Междувременно в банките всичко си е адски спокойно, даже няма кои да ти тегли една майна.
                            Е тук идва един от многото въпроси:
                            Щом левовете според БНБ са масово забити в депозити, то откъде се взеха тези пари които гражданите обменя при "хората които обменят валути без да ги интересува от къде са ти парите" и то в доста големи количества ?
                            И тъй като тези левове на са фалшиви, защото с "хората които обменят валути без да ги интересува от къде са ти парите" не е здравословно да се е****ш, то остава у мен едно усещане,за това че май БНБ леко е понижила числото в отчетите си за количеството левове които са в обръщение.
                            Дано се размине работата, че си иначе ще си такова таковата
                            `Яяяяяяяяя тия чичковци явно не са прочели поста ти http://www.tavex.bg/index.php?main=24-котировката е от преди пет минути.Ако си мераклия за понеделник имам заявка за 1.9561при други чичковци и бих ти направил услуга на 1.958 Като и аз няма да те питам откъде са левчетата.
                            За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Коментар

• много зле ти действа поскъпването на реалните активи

Първоначално изпратено от azzzz Разгледай мнение
                                Ивчо млад си още - слушай мен

Има един тук Ключара (СВинаря) му викат бивш фатмак е - той ги пази най-добре.

Последния му ник е Лорда май
                                Дали няма да си отвееш сам кофата с някой глок с изтрити номерца?

Коментар

Working...
                                X