Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Анкета - ще пада ли златото ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, ама свършващото вече няма как да е ценно, когато свръши.
А златцето не служи само за красота... това е индианско мислене.... звучиш ми като... оня, бе - от Синовете на Великата мечка - оня, чернокракия, дето си мислеше, че златцето служи само заради жените, да си го провесват на вратлетата.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеДа, ама свършващото вече няма как да е ценно, когато свръши.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеЕ кое е по ценно нещо дето ще свърши или нещо дето го е имало и ще го има и е за красота, тоест нефункционално?
А златцето не служи само за красота... това е индианско мислене.... звучиш ми като... оня, бе - от Синовете на Великата мечка - оня, чернокракия, дето си мислеше, че златцето служи само заради жените, да си го провесват на вратлетата.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСлед 10 години колите масово ще горят не бензинец, а точец. От тази гледна точка уранчецът е по-ценна суровина.
Не отричам, че бензинецът смърди нелошо, ама той е бил неизвестен допреди няколко десетилетия, ще бъде нещо екзотическо и историческо след още няколко десетилетия. А хората са точили лиги по жлътото преди 1000 години, ще точат лиги и след 1000 години, разбира се, ако не дойде комунизъмът. Ама ако дойде всичко ще е суперско и няма да ни дреме ни за инвестиции, ни за кинти.Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеТака беше при регионална криза като нашета през 1997 г. Я някои да каже как е било в световен мащаб? И кое ще е по ценно ? Примера с Робинзон дето имал време да спаси единия от двата сандъка или с инструментите или със златото.
Щото с жлътото можеше да стане баровец навсякъде и да си купи квото го кефи, а отвертката можеше да си я пъхне само в анусът. А на безлюден остров нещата са различни.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнениеВъпрос на ...авоари е КМЕТЕ ! Тия с 500-1000 лева ше тичат до бензиностанцията .................тия с 6-те цифри нагоре , ще тичат към Тавекса ...............Гарантирам ти , че ще ги боли ''дедовия'' за бензина................Простак съм Азъ - Непобедим !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеМи поркахме си бири и си говорихме за инвеститорски работи. Приятно беше - аре да започнем да се сбираме по график?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнениеНямам апартаменти в Редута, а земя и сграда, които няма как да паднат под шестцифрени евра. Медицински факт, както се изразява моят близък приятел КорумбаШЕФ.
В тоз актив може винаги да приютя някой закъсал Баце, ама жълтото е хич полезно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеИмпе, и аз мисля като Фиска, но е много дълго, а и ми е по-важно да напишеш 2-3 реда за срещата на форума в темата му, моля.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеОще повече, че и златцето може да се произвежда дори и сега. Само че цената е още страшно висока. Но с времето ще слезе... и изравни ли се с пазарната... Така че в дългосрочен план съвсем няма бъдеще като актив. Всъщност нищо материално няма бъдеще като актив...Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеДали е грешно не знам ама масово хората при криза по-скоро ще хукнат с тубите към бензиностанциите отколкото да се наредят на гишетата на тавекса.
Не отричам, че бензинецът смърди нелошо, ама той е бил неизвестен допреди няколко десетилетия, ще бъде нещо екзотическо и историческо след още няколко десетилетия. А хората са точили лиги по жлътото преди 1000 години, ще точат лиги и след 1000 години, разбира се, ако не дойде комунизъмът. Ама ако дойде всичко ще е суперско и няма да ни дреме ни за инвестиции, ни за кинти.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеЗлатото е вечно, безкрайно делимо и неунищожимо - и е предмет за религиозно кефене за всички хора на света, абсурдно е да се сравнява с някакви гулии. Хората винаги ще имат нужда от универсална разменна стока и нищо не играе тази роля по-добре от жлътото - и хилядолетията са доказали това... просто защото парите политиците могат да ги печатат колкото си щат, а златцето - не могат.
От друга страна дори една гулия е нещо по-истинско от пришпорено от дива инфлация сухо.
Колко е продължила манията по холандските гулии? А от колко време хората се кефят на златцето? В какъв мащаб е била едната мания и в какъв - другата?Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнениеДали е грешно не знам ама масово хората при криза по-скоро ще хукнат с тубите към бензиностанциите отколкото да се наредят на гишетата на тавекса.
Коментар
Коментар