If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
злото не струва Шема това което и толкова му дават в момента. Поне двойно може да пусне въздух според мен. Но не се знае дали ако се поналее инфлацията няма да го задържи да се изсули на 500 ами може би по-високо да го подпре. Не е препоръка. Злото е куца хартия според мен
злото не струва Шема това което и толкова му дават в момента. Поне двойно може да пусне въздух според мен. Но не се знае дали ако се поналее инфлацията няма да го задържи да се изсули на 500 ами може би по-високо да го подпре. Не е препоръка. Злото е куца хартия според мен
Мерси за отговора, и аз съм на такова мнение като теб по отношение на марджина. Не те знам какво мислиш да правиш с късите, то си е твоя работа... Но аз на твое място ако случайно падне под 1600, някъде до 1550 все пак има някакъв шанс да се спусне, щях да затварям докато все пак има някаква печалбичка.
Защо го подвеждаш човека като стигне 1550 значи е пречупило тренда и отива директно на 1300 така че задължително да ги държи докато не стане толкова златото целите са му после от 1300 на 1200 и така нататъка така че да задържа позициите и в по никакъв повод да не затваря късите
Коментар