IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Postfinance.ch обменя 1 EUR=1.2184 CHF - абсурдно, но май е факт?!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• По-скоро "нещото" има цена 7500 евро, а човека плаща във франкове. И те му обръщат съответно 9138 франка до 7500 евро по завишен (в полза на банката) курс 1.2184. Т.е. изкарват нарочно еврото на по-висока цена за му гепят повече франкове.

Коментар

• Първоначално изпратено от r00t Разгледай мнение
      Историята е следната:
      На 30.11.2012, богат "ентусиаст", купува срещу 7500 евро пиксели=предмет от нашумяла онлайн игра (Диабло 3). Изпраща тия 7500 евро до получателя, който е със сметка в Postfinance.ch
      И тия му обръщат еврото в франкове на курс 1.2184, т.е. тия 7500 евро вече са 9138 франка.
      Всеки може да провери, че на тази дата курса е бил в диапазона 1.2032-1.2058

Линк на транзакцията:
      http://i.imgur.com/EYTc5.jpg

Излиза, че тази финансовата институция изплатила парите в швейцарски франкове се е "набутала" с около 100 франка или повече от 1%, което според мен е абсурдно!

Моля някой компетентен да обясни възможно ли е това да е истина?
      Нещо на обратно ми се виждат на мен нещата. Предметът явно струва 7500 франка. Богатият интусиаст явно излиза от франкове по трънския курс. Набутвацията е за него

Коментар

• Postfinance.ch обменя 1 EUR=1.2184 CHF - абсурдно, но май е факт?!

Историята е следната:
        На 30.11.2012, богат "ентусиаст", купува срещу 7500 евро пиксели=предмет от нашумяла онлайн игра (Диабло 3). Изпраща тия 7500 евро до получателя, който е със сметка в Postfinance.ch
        И тия му обръщат еврото в франкове на курс 1.2184, т.е. тия 7500 евро вече са 9138 франка.
        Всеки може да провери, че на тази дата курса е бил в диапазона 1.2032-1.2058

Линк на транзакцията:
        http://i.imgur.com/EYTc5.jpg

Излиза, че тази финансовата институция изплатила парите в швейцарски франкове се е "набутала" с около 100 франка или повече от 1%, което според мен е абсурдно!

Моля някой компетентен да обясни възможно ли е това да е истина?
        Last edited by r00t; 04.12.2012, 03:40.
        You got to know when to hold 'em, know when to fold 'em
        Know when to walk away and know when to run
      Working...
      X