Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от shterev Разгледай мнениедали е възходящ зависи от това коя графика гледаш.
на дневна съм съгласен с теб, но на седмична и месечна може и да се тълкува друго:
п.п. пак казвам знам, че е доста хазартна позиция и не я препоръчвам и не искам да подведа някои
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДобавка къси от 1.3090 , средна цена вече 1.3020
Първа цел 1.2800 , да видим ще ме закачи ли и тук както при Дау
Коментар
-
"Бедният" Ромни (бивш кандидат президент) се върна на работа!
Направо да се скъсаш от мъка!
Бил депресиран и ...скучаел!
Дайте да му съберем стинки да не умре от глад!
Пълния текст на статията -
http://www.investor.bg/sasht/337/a/m...rabota,143767/chef
Коментар
-
Първоначално изпратено от elkin Разгледай мнениеаз още държа късите при ДАКС-а , ти защо се предаде тей бре човек , можеше поне да пуснеш обратна поръчка.. и като видиш сигнал за къси да я спреш..много кофти наистина , аз на няколко пъти предните седмици мислех да изчистя и да обърна позицията ама не посмях , а сега щях да съм на плюс
даже и догодина да ми излезе позицията все ще съм на по малка загуба отколкото сега , дори и да изчистя на корекция.. аз най малкото това ще направя.
доста пипса стоп ти удари.. сега как се връщат тея пари?!
успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеКогато ми дръннат голям стоп ставам мноо нерешителен за 2-3 дни. Вчера се почесвах по главата и мислех да го издрънча яко за надолу, ама не го направихмного кофти наистина , аз на няколко пъти предните седмици мислех да изчистя и да обърна позицията ама не посмях , а сега щях да съм на плюс
даже и догодина да ми излезе позицията все ще съм на по малка загуба отколкото сега , дори и да изчистя на корекция.. аз най малкото това ще направя.
доста пипса стоп ти удари.. сега как се връщат тея пари?!
успех!Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениетой пише за дакс
а ти къде се буташ при възходящ пазар,че и до края на годината.стоп имаш ли
на дневна съм съгласен с теб, но на седмична и месечна може и да се тълкува друго:
п.п. пак казвам знам, че е доста хазартна позиция и не я препоръчвам и не искам да подведа някоинаучи се да губиш и печалбите сами ще дойдат
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениетой пише за дакс
а ти къде се буташ при възходящ пазар,че и до края на годината.стоп имаш ли
а стоп си имам но по на височко. възходящ или не често от такива хазарти позиции съм най-доволен, а при загуба обема с които влизъм е поносим.научи се да губиш и печалбите сами ще дойдат
Коментар
-
Първоначално изпратено от shterev Разгледай мнениеАз пък не издържах и след като си затворих дългата веднага го скъсих от 3070. Ще я държа до края на годината сигурно
а ти къде се буташ при възходящ пазар,че и до края на годината.стоп имаш лиИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар