IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Хемилио, обявиха календара за Формулата. Дано отпуснат 21/7 за Турция, че няма толкоз еФтина формула
    Да ,зная 3-години подред ходих-за без пари
    сигурно ще я закарат пак в Турция,срещата на Фиа се е състояла в Истанбул + това някакъв турски паша щял да инвестира

Ходи ми се в Италия при тифозите-там е истината и шоуто

В Турция много празно
    Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Кой търгува на месечни барове.....Някой луд.....ние данестоим по цял ден на компа.....днес купувах дърва свърших си задачите и след малко отивам на банкет.....А хемилио неотварям и затварям позиции....обяснявам на хората как да искарат лев....Нече много мисе пише....но на един човек да помогна и ще спя спокойно....те моите позиции саси мои и рядко за губещи....и когато им губеща след нея има две печеливши в минимум.
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

Хемилио, обявиха календара за Формулата. Дано отпуснат 21/7 за Турция, че няма толкоз еФтина формула
        Щоу да няма бря ШЕБЕК ???
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          да,наясно съм с тези неща,но Франция е на 13 годишно дъно с безработицата-25 процента ,мисля да се възползвам от това

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
            Ама защо мислите дали ще поскъпне или поефтинее еврото.....какво ви интересува.....мислете краткосрочно и има техника .....и вдвата случая правите пари.....всичко друго е ала бала....Ех кадее Тато даме подкрепи.......По добре четете весници и гледайте блумберг....и мислете.....Дон Карлос.....дойчебанк какви сигнали ти дадоха днес
            Котак,не мой само техника-требе и фундамент да се включва
            Виж в твоя случай(май отваряш и затваряп позиции за минути) може и само техника да!

Коментар

• Дакс, макс франсета...... Решат ли онези зад океана да ралят - ще ралят

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                Ама защо мислите дали ще поскъпне или поефтинее еврото.....какво ви интересува.....мислете краткосрочно и има техника .....и вдвата случая правите пари.....всичко друго е ала бала....Ех кадее Тато даме подкрепи.......По добре четете весници и гледайте блумберг....и мислете.....Дон Карлос.....дойчебанк какви сигнали ти дадоха днес
                Котаре някои хора мислят дългосрочно и не седят зад компютрите кат нас!
                Търгуват на месечни барове - примерно дълго евро от 1.2041 цел 1.3115, стопа на 1.1400
                chef

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                  Добре си се ориентирал - САС е най-нискорисковия от европейските индекси. Но надявам се, отчиташ факта, че в обозримо минало, за разлика от DAX, САС е имал нива почти 100% по-високи от сегашните. Което ще рече, че "центърът на тежестта", респ. притегателните сили са изместени доста по-нагоре.
                  Но това да не те стряска! Търгувай както диктува нюхът ти.
                  Желая ти успех!
                  да,наясно съм с тези неща,но Франция е на 13 годишно дъно с безработицата-25 процента ,мисля да се възползвам от това

Коментар

• Ама защо мислите дали ще поскъпне или поефтинее еврото.....какво ви интересува.....мислете краткосрочно и има техника .....и вдвата случая правите пари.....всичко друго е ала бала....Ех кадее Тато даме подкрепи.......По добре четете весници и гледайте блумберг....и мислете.....Дон Карлос.....дойчебанк какви сигнали ти дадоха днес

Коментар

• Затворих Дакс-а момчета, толкос стига за днес!
                      Че днес е празник и имам филе от акула!
                      Весел празник и наздраве!
                      chef

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                        Колеги, ако позволите и аз да си кажа мнението за Дакс. Според мене би трябвало вече да поеме сериозен път надолу. Дори се чудя как още не го е направил.
                        Основания:
                        1. Твърде невероятно звучи ниво 8000. Такива нива имаше преди 5 години, когато и световната и германската икономики бяха в добра форма.
                        2. Сегашното му ниво /над 7500/ е близо до абсолютния връх за настоящето хилядолетие - през лятото на 2007 г.
                        3. Колкото и да е манипулиран в последно време, пазарът би трябвало да е запазил и малко логика. Сегашното нереално високо ниво е плод на постоянни заблуди за "позитивна макрорамка" от страна на псевдополитици и пригласящи им псевдоикономисти.
                        4. Еврозоната е в тежка рецесия. Перспективите и пред Германия не са розови. /Когато мечката играе у съседите, ще играе и у нас/.
                        5. Самата г-жа Меркел, каза преди няколко дни, че положението е тежко и че кризата в Еврозоната ще продължи още най-малко 5 години.
                        6. Спасителната карта Гърция не може да бъде играна безкрайно. Или картата ще се скъса или блъфът ще бъде разкрит или наказан. Тогава "позитивната макрорамка", т.е. некоректно подхранваните надежди и илюзии ще пропаднат. После?
                        Има и още доста съображения, но мисля, че и това е достатъчно.
                        Късмет на всички!

Здравейте, според мен евтиното евро изключително много допринася за износа извън ЕС и допълнително стимулира производството от тук и силата на DAX-а.
                        От тук за мен следват няколко години поскъпване на еврото и спад на $ все пак и американците трябва да изкарат мангизи, ако не по естествен път, ще почнат да го правят по изкуствен, но не мисля, че DAX-а ще се върне на ниски нива може да задържи тези нива или да има леки корекций, индекса показва реалната ситуация.
                        Last edited by bvg; 06.12.2012, 16:23.

Коментар

• Ка се търгува по нюх бес техника ....Неразбиам......изоставамам

Коментар

• hemilio

Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                            И аз мисля така Дон-намират се на неуместно високи нива спрямо ситуацията.
                            Аз избрах да скъсявам Френския CAC40 от тези нива .
                            Добре си се ориентирал - САС е най-нискорисковия от европейските индекси. Но надявам се, отчиташ факта, че в обозримо минало, за разлика от DAX, САС е имал нива почти 100% по-високи от сегашните. Което ще рече, че "центърът на тежестта", респ. притегателните сили са изместени доста по-нагоре.
                            Но това да не те стряска! Търгувай както диктува нюхът ти.
                            Желая ти успех!

Коментар

Абе вие разбирате ли им на журналята? Ъ аъ яа
                              Разбирам - графиката тръгна надолу! Еврото е за скъсяване! По-добре късо отколкото никога!
                              chef

Коментар

• златото е на ръба отново нека да го бутнем

Коментар

Working...
                                X