IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
    Кой търгува на месечни барове.....Някой луд.....ние данестоим по цял ден на компа.....днес купувах дърва свърших си задачите и след малко отивам на банкет.....А хемилио неотварям и затварям позиции....обяснявам на хората как да искарат лев....Нече много мисе пише....но на един човек да помогна и ще спя спокойно....те моите позиции саси мои и рядко за губещи....и когато им губеща след нея има две печеливши в минимум.

Евала Котарче това че искаш да помагаш е мъжка постъпка особенно когато знаеш какво правиш и това дава резултат. Аз чета анализите ти и имам доста успехи за което благодарско. Не хаби нерви и време да репликираш хора които се заяждат Не сипрай с анализите защото съм сигурен че доста хора освен мен разчитат на тях В твоята агитка съм.

Коментар

• Първоначално изпратено от shterev Разгледай мнение
      Аз пък не издържах и след като си затворих дългата веднага го скъсих от 3070. Ще я държа до края на годината сигурно
      Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
      той пише за дакс
      а ти къде се буташ при възходящ пазар,че и до края на годината.стоп имаш ли
      Първоначално изпратено от йосиф Разгледай мнение
      по принцип е така , всеки чака това което си е наумил и използва графиките за да си подкрепи "вътрешното" усещане.....

аз се радвам , че приемаш това което съм нарисувал , но както се казва ......"това не е покана за вземане на инвестиционно решение....."
      по сложния въпрос е ДО къде би чакал......ето тук е заровено кучето........ако сбъркаме , докъде можем да стискаме зъби.
      Първоначално изпратено от shterev Разгледай мнение
      мноооого мъдро
      а на "сложния въпрос" отговора е: ще ги стискам докат се счупят зъбките ама хич не е приятно "вервай" ми

по-надолу обаче "паяка" и тато чакат корекции надоле, тъй че не съм единствения луд май
      andi, йосиф къде сте бряяяяяяяяяяя
      я кажете нещо, вие стоп имате ли
      научи се да губиш и печалбите сами ще дойдат

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
        Здравей, драги колега, ще си позволя да не се съглася с тебе. Къде виждаш евтино евро? Та то е с 20 цента по-скъпо от момента на създаването му и с цели 50 цента над най-ниското му ниво. И само с 30 цента по-ниско от най-високото му ниво. Освен това, веднага щом направи през 2008 г. върха над 1.60, тръгна да пада стремглаво и само за 3-4 месеца слезе под 1.25 по памет. Дори може би и под 1.24. Което е сигурен белег, че валутната двойка се е чувствала неуютно на толкова висока цена и пазарът също е смятал така.
        Напротив, на ниво 0.8/85 се задържа близо година и половина, което ще рече, че пазарът е приемал тази цена ОК. А и икономиката на Еврозоната беше в отлична форма и процъфтяваше, за разлика от сега, когато еврото е МНОГО СКЪПО. Но грандоманските разбирания на европейските политици за силно евро го държат изкуствено оскъпено.
        Няма никакво съмнение, че нормалната цена на евро/долар е в диапазона 1.10/13, каквато беше при създаването на еврото. Иначе цената не би била такава, а друга.
        Желая ти успех!
        "Справедлива стойност"
        Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Абе вие разбирате ли им на журналята? Ъ аъ яа
          Eй те тез журналя /някои от тях са много зле с езика/,че и с говорни дефекти и като прибавиш акцента,който въобще не се стараят да игнорират става ебати гъргоренето.Възхищавам му се на Драго как им хваща мисълта.Аз в повечето случаи по отговора скалъпвам въпроса.
          Животът е дар от бога за изживяване, а не план за изпълнение!

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
            Това е от психологията на трейдъра. Колега ,скоро ще сменям офиса и може да си организираме ежеседмични сбирки за психо терапии.Ще каним различни лектори от радневската болница .
            Да почваме викам аз
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
              Забелязвам много интересен факт. Ако пусна сделка и тръгне в моята посока, в момента в който сложа нулев стоп моментално прави заход до него удря го и си продължава. Обаче ако направя сделка която тръгне в лоша за мен посока, никога не прави тест да ме върне да затворя на нулев а директно си цепи или към стопа или върви срещу мен докато не реша да затворя ръчно.
              В потвърждение на това което казах от оня ден, влезнах дълъг и глей как се изсули, няма ретрейс, няма дявол Еби му мамата.
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• bvg

Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
                Здравейте, според мен евтиното евро изключително много допринася за износа извън ЕС и допълнително стимулира производството от тук и силата на DAX-а.
                От тук за мен следват няколко години поскъпване на еврото и спад на $ все пак и американците трябва да изкарат мангизи, ако не по естествен път, ще почнат да го правят по изкуствен, но не мисля, че DAX-а ще се върне на ниски нива може да задържи тези нива или да има леки корекций, индекса показва реалната ситуация.
                Здравей, драги колега, ще си позволя да не се съглася с тебе. Къде виждаш евтино евро? Та то е с 20 цента по-скъпо от момента на създаването му и с цели 50 цента над най-ниското му ниво. И само с 30 цента по-ниско от най-високото му ниво. Освен това, веднага щом направи през 2008 г. върха над 1.60, тръгна да пада стремглаво и само за 3-4 месеца слезе под 1.25 по памет. Дори може би и под 1.24. Което е сигурен белег, че валутната двойка се е чувствала неуютно на толкова висока цена и пазарът също е смятал така.
                Напротив, на ниво 0.8/85 се задържа близо година и половина, което ще рече, че пазарът е приемал тази цена ОК. А и икономиката на Еврозоната беше в отлична форма и процъфтяваше, за разлика от сега, когато еврото е МНОГО СКЪПО. Но грандоманските разбирания на европейските политици за силно евро го държат изкуствено оскъпено.
                Няма никакво съмнение, че нормалната цена на евро/долар е в диапазона 1.10/13, каквато беше при създаването на еврото. Иначе цената не би била такава, а друга.
                Желая ти успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Аз съм се отдал на лешперска работа. Не ми се пипа късо срещу коледа. Скъсвам от търговия Дзингите. Купувам ги през 5 цента за 10 цента))) Бъкета ги дава срещу смешна гаранция и малък спред. Да видим кога ще изгърмя
                  oh,не ми говори за тях моля те-само ги гледам с влажни очи,нали ги Осерих веднъж,сега че си ги стискам за пенсионен фонд

П.С.Моя бъкет ги махна от платформата,понеже под 5 долара акция-била джънк и сега само мога да ги затворя,на 4 цифрена загуба
                  Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                    П.С. Мамун-Дакса наистина е за скъсяване-сега го поогледах на графика,жалко че влязох вече при френските индекси
                    Аз съм се отдал на лешперска работа. Не ми се пипа късо срещу коледа. Скъсвам от търговия Дзингите. Купувам ги през 5 цента за 10 цента))) Бъкета ги дава срещу смешна гаранция и малък спред. Да видим кога ще изгърмя

Коментар

• О гн Сорос....или Бъфет......хората имат по тридесет човека фундамент и 5 технически и по незнамси колко пари и подкрепи от Банки и правителства .....Ти имаш от всичко това Нищо....Благодаря за комплимента.....Но досега несам прочел една твоя позиция сас вход стоп и таргет.....Можеш даси драскаш глупости колкото искаш...Жив и здрав даси драскачо
                      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от Дон Карлос Разгледай мнение
                        ЧОВЕЧЕ, ПРЕКАЛЯВАШ!!! ЗА КАКВИ СИГНАЛИ БЪЛНУВАШ ВЕЧЕ ВТОРИ ДЕН?!?! ХАЙДЕ НАЙ-НАПРЕД ПРОЧЕТИ ДОБРЕ КАКВО СЪМ ТИ НАПИСАЛ - НЕ ТЪРГУВАМ ВЕЧЕ НА СПОТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОТДАВНА.
                        ТЪРГУВАМ ПО ДРУГ НАЧИН - КЕШ! И ВЕЧЕ МИ Е ОМРЪЗНАЛО ДА ОБЯСНЯВАМ ДЕСЕТКИ ПЪТИ
                        Колкото до търговския нюх, твоя си работа, че не разбираш. Ти очевидно не разбираш много неща. Без всичко можеш, но без търговски нюх по добре не се занимавай с търговия. Валутната търговия е търговия като всички останали - с домати, колбаси, хляб, месо, облекло, обувки, шикалки...И това ми е омръзнало да го обяснявам. Ти някога с търговия занимавал ли си се? И ако да, какъв технически анализ си ползвал, за да купуваш евтино и да продаваш скъпо родопски одеала, да речем? Но без търговски нюх си абсолютно загубен.
                        Или може би ще кажеш, че Сорос или Бъфет драскат чертички по графиките?!
                        Извинявай, но толкова си зомбиран, че няма накъде...
                        Остави го така си е решил.
                        Всеки е прав за себе си

П.С. Мамун-Дакса наистина е за скъсяване-сега го поогледах на графика,жалко че влязох вече при френските индекси
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• kotara22

Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                          Ама защо мислите дали ще поскъпне или поефтинее еврото.....какво ви интересува.....мислете краткосрочно и има техника .....и вдвата случая правите пари.....всичко друго е ала бала....Ех кадее Тато даме подкрепи.......По добре четете весници и гледайте блумберг....и мислете.....Дон Карлос.....дойчебанк какви сигнали ти дадоха днес
                          ЧОВЕЧЕ, ПРЕКАЛЯВАШ!!! ЗА КАКВИ СИГНАЛИ БЪЛНУВАШ ВЕЧЕ ВТОРИ ДЕН?!?! ХАЙДЕ НАЙ-НАПРЕД ПРОЧЕТИ ДОБРЕ КАКВО СЪМ ТИ НАПИСАЛ - НЕ ТЪРГУВАМ ВЕЧЕ НА СПОТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ОТДАВНА.
                          ТЪРГУВАМ ПО ДРУГ НАЧИН - КЕШ! И ВЕЧЕ МИ Е ОМРЪЗНАЛО ДА ОБЯСНЯВАМ ДЕСЕТКИ ПЪТИ
                          Колкото до търговския нюх, твоя си работа, че не разбираш. Ти очевидно не разбираш много неща. Без всичко можеш, но без търговски нюх по добре не се занимавай с търговия. Валутната търговия е търговия като всички останали - с домати, колбаси, хляб, месо, облекло, обувки, шикалки...И това ми е омръзнало да го обяснявам. Ти някога с търговия занимавал ли си се? И ако да, какъв технически анализ си ползвал, за да купуваш евтино и да продаваш скъпо родопски одеала, да речем? Но без търговски нюх си абсолютно загубен.
                          Или може би ще кажеш, че Сорос или Бъфет драскат чертички по графиките?!
                          Извинявай, но толкова си зомбиран, че няма накъде...
                          Last edited by Дон Карлос; 06.12.2012, 17:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                            Щоу да няма бря ШЕБЕК ???
                            Няма за семсе лефа нийде бря.

Коментар

• дакс-а има точно още един напан за нагоре до към 7580 и следва корекция
                              Нека да изсмучим Земята , тя не ни е нужна.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                                Да ,зная 3-години подред ходих-за без пари
                                сигурно ще я закарат пак в Турция,срещата на Фиа се е състояла в Истанбул + това някакъв турски паша щял да инвестира

Ходи ми се в Италия при тифозите-там е истината и шоуто

В Турция много празно
                                Даааам, Монца и Спа са истината.

Коментар

Working...
                                X