IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX (архив до 26.03.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
    Може да звучи еретично, но мисля , че ще затворим годината на 1.20 при EUR/USD.
    Не звучи еретично, а нелогично

Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнение
    вярно мазно е ама много ме изнерви тоя татко карло бе
    Тоя татко Карло, който те е изнервил сигурно само с последната сделка, която е направил (особено предвид факта, че не търгува на спота) е на стойност по-голяма от всичките ти сделки досега. Спрете да се ядете с хора над вашето ниво за да не изгоним и малкото останали хора, от които има какво да се научи във форума.
    Last edited by ggnore13; 07.12.2012, 11:26.

Коментар

• Може да звучи еретично, но мисля , че ще затворим годината на 1.20 при EUR/USD.

Коментар

• Няма май кой да каже:
        ЮЮЮЮЮЮЮЮБРЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ
        Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
          добро утро

щерев....ай сиктир.евро търгувам рядко.търгувам най вече индекси,киви,ози
          аз и със ЧУНЧО,споря за австралиеца но не съм видял да ми копира мненията или да ме усмива нещо
          повече от мен въпроси и отговори не чакай.стопове имам да си спокоен.успех
          човече не го приемай така. не съм искал никой да обидя. просто се радвах на успеха.
          форекса не е точна наука, а понякога е въпрос на късмет. с усмивките това искам да кажа, че съм искарал късмет, а не че вие мислите грешно. аз следя форума отдавна (въпреки,че пиша рядко) и имам уважение към теб и йосиф.

приемете моите извинения
          научи се да губиш и печалбите сами ще дойдат

Коментар

• Днес ще тестваме ли 1.2900

П.П Хаха пързулна се по склона
            Last edited by FidoDidoo; 07.12.2012, 09:35.

Коментар

• КОТАРЕ
              спри да се заяждаш със ДОН КАРЛОС.той е от малкото хора тук,които чета с интерес.
              и като обяснява нещо го прави разбиремо.на български.разбра ме нали
              да си чел АНОН да чупи тренда.и той ли не разбира?всеки търгува, както намери за добре.някой по фундамент.друг с техника.трети ползва и двете.тъй че ти я карай по твоя начин. щом ти носи печалба,значи за теб е най добре така
              Last edited by andi; 07.12.2012, 09:15.
              Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• добро утро

щерев....ай сиктир.евро търгувам рядко.търгувам най вече индекси,киви,ози
                аз и със ЧУНЧО,споря за австралиеца но не съм видял да ми копира мненията или да ме усмива нещо
                повече от мен въпроси и отговори не чакай.стопове имам да си спокоен.успех
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Малееееееее,голям кеф
                  Тва изтръскване вчера беше като доза бело ,оххх още ме държи
                  Отивам на терапия ,че май съм пристрастен
                  Докато си печеш рибката си трупаш парички,като при SCI пирамидката
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Добро утро ! Ставайте и загрявайте . КаВе Процедури и т.н.т.
                    Анализи EUR/USD

Коментар

• Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнение
                      Евала Котарче това че искаш да помагаш е мъжка постъпка особенно когато знаеш какво правиш и това дава резултат. Аз чета анализите ти и имам доста успехи за което благодарско. Не хаби нерви и време да репликираш хора които се заяждат Не сипрай с анализите защото съм сигурен че доста хора освен мен разчитат на тях В твоята агитка съм.
                      Никога,ама никога не търгувай по препоръки!!!!!!!

Питай патило!!!!!!!!!!
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добра вечер Виждам няколко дневен циклаж в рейндж , който най-много да докара до 1.3060 и след това подновяване на низходящото движение с цел таргета ми
                        Мнението ми води до фалит !

Коментар

• здр. бай иване

Коментар

• Светата тороица е един модел на 'три" ипостаси.За да го разберете по-добре ще кажа ,че това са три същтности в едно цяло( бог отец,бог син и светия дух) това е все едно и също нещо.Та в този ред на мисли мога да добавя и следнта Форекс 'Света Троица"Котара 22, Тато ,Реда)
                            "Когато Бог надари хората с мозъци, той не им даде гаранция, че те ще функционират".... Ш. Монтескьо

Коментар

• Първоначално изпратено от shterev Разгледай мнение
                              мнооооого мазноооооо
                              но и аз съм на мнение че "чуваш влака" (понякага )
                              вярно мазно е ама много ме изнерви тоя татко карло бе

Коментар

• Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнение
                                Евала Котарче това че искаш да помагаш е мъжка постъпка особенно когато знаеш какво правиш и това дава резултат. Аз чета анализите ти и имам доста успехи за което благодарско. Не хаби нерви и време да репликираш хора които се заяждат Не сипрай с анализите защото съм сигурен че доста хора освен мен разчитат на тях В твоята агитка съм.
                                мнооооого мазноооооо
                                но и аз съм на мнение че "чуваш влака" (понякага )
                                научи се да губиш и печалбите сами ще дойдат

Коментар

Working...
                                X